6 yıldır evliyiz bakımsız biri değilim dikkat ediyorum her şeyime cinsellikten hiç zevk almadım bağışlaması ve bitmesi bir oldu erken boşalma sorunu var böyle olduğu için de eşimin dokunmasını istemiyorum bana iyice soğudum orgazm olmak nasıl bir şey hiç bilmiyorum yaşamadım
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. .
Ayrıca, senin orgazm olman İçin de yapman gereken birkaç şey var. İstersen bu konuda da birşeyler yazarım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma genellikle psikolojik sebeplere bağlı olarak görülür ve terapi ile tedavisi mümkündür. Cinsel sorunların ciddiye alınmasında fayda var zira evliliklerde mutlaka başka sorunlarında tetikleyicisi olacaktır. Eşinizle sağlıklı bir diyaloğunuz var mı cinsellik konusunda? Sorunun farkında mı ve kabulleniyor mu?
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
19
Gel seni bi elden geçireyim de bir daha orgazmın lafını yapıyor musun göreyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Konuş kendisiyle. İsteklerini söyle.
(Ama erken boşalma sorununa da çare yok)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir çok evli kadın da aynı sorun erkekler eşlerini bu yüzden kaybediyor oysa tedavi olup eşlerine sahip çıkmaları lazım yoksa dışarda çok kurt var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya tedavi olup bu durumu çözmeli kocan ya da boşanmalısın
00 YorumlaTedavi olsun, bunları açık açık konuşmalısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Cinsel bir terapiste gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi çok evli kadınla tanıştım sorun hep aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yıl iyi sabretmişsin.
013 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum anlattım normal diyor
Cevap sahibi+1 yılHiç normal değil seni kandırıyor. Dakikalarca uzun uzun becermesi lazım seni. Kadın yarıda bırakılmaz.
Soran+1 yıl6 yılın emeği var boşanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani bu karar senin için kolay olmayabilir tabii.
mastürbasyon yapıyorsun sanırım.
Soran+1 yılHayır yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYapsana. Niye? Bu şekilde rahatlarsın en azından.
Soran+1 yılGünah yapmam
Cevap sahibi+1 yılGünah filan değil. Yazık etme kendine.
Soran+1 yılGünah biliyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğil. Bu mantıkla O zaman kocanla özelini paylaşmak da günah.
Soran+1 yılÖzel dediğiniz şey yemek yemek su içmek kadar normal olan şey
Cevap sahibi+1 yılPeki.
mastürbasyon da öyle.
Kendin bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılözel konuşmak ister misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyenge yaz bana
00 Yorumla
+1 yılİlk erkeğin mi peki
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin ediyor musun
00 YorumlaVe aldatman yakındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılcuckold dene
00 Yorumla
+1 yılİlginc
00 YorumlaBunun bir çaresi var hatta birden fazla caresi
00 YorumlaBaskasi ile ol benle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sorunu aşmak istiyor musun oeki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyim
00 Yorumla
+1 yılOm sevsme olmuyor mu
00 Yorumla