Film izliyorduk sonra sarildi öptü etti kalkti az onunkisi neyse sonra bende vdevam ettirdim ama birtürlü eşim ileri gitmesi. Sonra benle ilgilen dedim ilgileniyorum ya dedi hee sen şey istiyorsun dedi. Neyse öptü hemen girmek istedi, ama ben öz sevişme istiyorum. Neyse isteksiz gibiydi ama kalkti baya sert. Sonra işte hemen domaltmak istedi ben önce böyle böyle dedim sonra olmadi yaparken indi. Sonra domaltin kalkar dedi boşalmiş givbi yapti galiba onla birlikte WC gittim ve hiç bir şey görmedim oda olur öyle çok az çünkü tam gelecektim tuttum kendimi devam etmek için dedi. Sorna ben b”k gibiydi dedim. Oda niye tuafain az önceki olaydan dolayimi yok dedim. Sonra gitti uzandi. Niye yattım dedim b”k gibiydi dedin dedi sence iyimiydi dedim evet dedi bilemedim ama çok isteksiz duruyordu yoruldum ondan indi dedi. Bilemedim soğsammi napsam niye böyle oldu acaba benimi istemiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeklerde zaman zaman olur böyle.. belkide seks yapmak için kendini hazır hissettiği modda değildi.. belki kafasına takılan bir şey vardı.. hemen aşağılayıp empati yapmaman onun zaten hevesini kaçırır.. seks esnasındada bunu yaptıysan inmasi çok normal... sürekli inme söz konusu ise tedavi olması lazım... ama ilk defa oluyorsa bu durum normal..
016 Yorumla
Soran+1 yılBu 2 oldu. Hayir gittikten sorma dedim berbatti diye oda bu neydi böyle dedi sonra işte yattı. Yani ne bilim isteksiz gibiydi ama seni böyle yaparim şöyle yaparim diyor ama icraat yok e sonra ben yakşaştiö hüsran yoruldum indi dedi ve gelicektim baya tuttum dedi
- +1 yıl
Tam olarak kadın ruhundan anlamıyor demeki önsevişmeyi uzun tutmanız lazım ve sevişmeye başlamadan bunu konuşun bunları konuşmak cinsel hayatınızı kurtarır böyle şeyler konuşulmaz diye bir tabu varda bu çok yanlış... konuşun isteklerinizi ortaya koyun sonra ona göre seks yapmaya başlayın...
Soran+1 yılYa ben kaç kes dedim ona ön sevilme iyi öyle yap diye ama işte gene yetersiz
- +1 yıl
O zaman sevişmeyi bilmediği için direk seks yapmaya geçiyor ve onuda düzgün yapamayınca senin enerjin gidiyor soğuyorsun... bu konuda biraz alıştırma yapmalısınız sen ona öğret o bilmiyorsa bazı erkekler lafta yaparımlı ederimli konuşurlarda gerçekte boşturlar... farklı pozisyonlar deneyin biraz renklendirmeye çalışın cinsel hayatınızı.
Soran+1 yılBaşka pozisyon kalmadi ki yani bellide beni arzulamiyor istemiyor ola biletimi
Soran+1 yıl2 yidlir yani çocuktan önce hergün çocuk olduktan sonra hergün değil
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılYok be koku yok fiziğim hala taş gibi sadece azcik Ayça göbüş var tersine kalçam dolgunlaşti iyim yani güzelimde
- +1 yıl
O zaman onun sorunu psikolojik çocuk doğduktan sonra bazı erkeklerde olan bir durum seninle alakalı değil ya da ruhsal yorgunluk varsa ondanda kaynaklı olabilir... vücudunda sorun yoksa başka bir açıklaması yok yani... kalçanın dolgunlaşması erkekler için daha tahrik edici ayrıca..
Soran+1 yılEvet yani sürekli över de beni hediye de alir. Ama dediğin gibi eşimle çok tartiştik son zamanlarda çocuk dan dolayi da çok stressli. Ve bunalimda idi 2 hafta oldu anca düzelttik arayı
Soran+1 yılGaliba evden calişiyor sürekli evde ve kiloda aldi yani yabanci prpje amca evden calişiliyor burada ofis yok yabanci ve cevremizde yok düzeltemedi bir türlü hareket yok bir şey yok
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoğusam mı diye soruyorsun, canım bu içinden gelen bir şey, biz dedik diye mi soğuyacaksın? Ayrıca Türkçe dersini mahallenin manavından almış gibisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYurt dişinda doğdum büyüdüm
- +1 yıl
Ee? Yurtdışında noktalama işareti de mi yok?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
32Cevap
Oncelikle seni islatmasi lazimdi bencee sevisme oral olmaliydii
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte o hiç olmuyor parmakla oynadi dln sorma direkt girmek istedi ne öpme var ne bir şey
+1 yılSeni istemiyor değilde kendi derdine düşmüş. Seni düşünmüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle givi sen kaç zamandie iyi değil hep tartiştik falan bunalimda gibiydi ama arayi düzelttik
- +1 yıl
Hareketsiz bir yaşamı var sanırım. Düşmesi normal değil. Önceden mutlu ediyor muydu yoksa eh işte miydi?
Soran+1 yılEh işte basen çok ediyordu ama genel olarak tam istediğim givi değildi ben ön sevişme istiyorum ama eşim direkt istiyor iki öpüyor bitti
- +1 yıl
Ön sevişme olmadan dur gibi kalırsın. Tecrübesiz sanki. Ama sert kelimeler kullanmadan yönlendir.
Soran+1 yılYa kaç kez dedim ön sevişme uzun olsun bende yap öyle daha iyi diye ama işte olmuyor
- +1 yıl
Erken boşalma korkusu da olabilir.
Sen bi yaz.. detay lazım
Yaaaa çokk zor bende ön sevişmeyı uzun uzun tutmayı çok severim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ama o direkt istiyor sonra ben yönlendiriyorum sonra birde yoruldum diyoe ondan indi diyoe
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin onu yönetmek istemen ters etki yapmış.
05 Yorumla
Soran+1 yılGaliba ya işte ben ön sevişme istiyorum emsin boynumu püşeliö tutkulu işte ama kendisi hemen olsun istiyor ben kafasini boynuma falan getiriyorum ama işte berbatti
Soran+1 yılSonra şey dedim e olmadi gelir insam bi sarilir öper dedim ne sacmalik dedi
Soran+1 yılYani bu işte ne alatim daha acaba beni arzulamiyor mu
+1 yılSonra koştur koştur KS'ye gelip bize anlattın bunu. İlginç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar nasıl istemediğiniz oluyorsa bizim de olur.
00 Yorumla
+1 yılEvet boşanma işlemlerini başlattık. Herhangi bir başka ricanız var mı
00 Yorumla
+1 yılEşini sen kıvama getir birde. Cilve yap ne bileyim beya başka şeyler burada yazamayacağım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Arada olur öyle şeyler tek bir olay ile aklına başka şey gelmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan çok başarısız sevisiyor ateşli erkek şart yatakda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç ateşli değil benden mi kaynaklı bilmiyorum ama hep böyleydi yani yine benle öğrendi bazi şeyleri
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ateşli bı karısı varken beden uyyz gibi sevisiyor acemilik mı istek mı yok parçalamasi lazım seni yatakta
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ondan soğ soğu vs vs 🆚 bi dahakine bu kadar zahmet etme yazmaya görüntü aç uğraşma
00 YorumlaGenel olarak mi böyle hep mi
15 Yorumla
Soran+1 yılYok değil ama bu 2 oldu
Soran+1 yılEvet ama işte böyle oldu ya gidip yatti insan gelir sarilir dln saçma diyoe
Soran+1 yılAcaba benimi arzulamiyor
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
09 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemedim ki ben mi başlatim onun başlatmasi gerekmezmiş
Soran+1 yılGitti yatti acaba arzulamiyormu beni
Soran+1 yılÇocuktan sorma idare eder
Soran+1 yılYok be eşim evde süreli telefonu bile yok hatta bunaldi bu yüzden evde olduğu için
Soran+1 yılEvden calişiyor ve çok tartiştik bunaldi çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYönetmen etkilemiş olabilir bir önceki ilişki ne zaman oldu nasildu
02 Yorumla
Soran+1 yılDün sabahdi ve çok iyidi
Cevap sahibi+1 yılOzaman sözlerden dolayıdır geçer merak etme
+1 yılYapamıyor mu seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tam olmuyor ama hep değil ben ön sevişme istiyorum o direkt istiyor
- +1 yıl
Yaptığı yanlış böyle bı zevk alamazsın sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan seni ne meta olarak görüyor ve istemiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNey olarak görüyor anlamadim
Cevap sahibi+1 yılSadece organından ibaret
Soran+1 yılAnlamadim ya
Soran+1 yılYani arzulamiyor mu beni istemiyor genel olarak öylemi birlikte olmakta mi istemiyor yani
Soran+1 yılDün sabaha çok iyidi ondan öncede iyi tutkuluydu ama bugin hüsran
Cevap sahibi+1 yılSeni sadece önündekinden ibaret görüyor
Soran+1 yılYani sadece yatak bu kadarmi ama az önce dln olsun yanıma geldi seni çok seviyorum dedi ne nilim
Cevap sahibi+1 yılHer dediğine inanıyosan
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Dimaltti derken yüzünü görmek mi istemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Sen yakında yeni heyecanlara yelken açarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan iyi beceremiyor. Seni doyurması lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılAcaba benimi istemiyor arzulamiyor ola bilir
Cevap sahibi+1 yılSıkılmış adam
Soran+1 yılBende sıkılmış öylemi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence biraz tutkuyla yaklaşın birbirinize
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte eşimde yok o dün baya iyidi ondan öncede ama bu iki oldu isteksiz ve ortasinda indi yoruldum dedi ve gelecektim bastirdim falan dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi eşiniz sizden soğumuş çok net
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden sıkılmış galiba heyecanlandırmıyorsun onu
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl birisin
+1 yılŞöylesi bize denk gelmez ki sjs
00 Yorumla
+1 yılkilolu veya çirkin misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok be güzelim fiziğimde iyi dislrda kadınlar bile över beni dünde yaptil çok iyidi ondan öncede anlamadim
- +1 yıl
fantaziniz var mı? yoksa yat yap mantığı mı var aranızda.. böyleyse sıkıntı
Soran+1 yılFantezi yok mesela ne gibi fantezi
- +1 yıl
siz birbirinizi benden iyi tanırsınız kim neden hoşlanır hangi pozisyonda hanginiz daha çok zevk alır bilmelisiniz.
Fantaziden kastım bunlar
buradan fazla detay verip KS'nin gazabına uğramayayım.
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. İstemiyor seni
04 Yorumla
Soran+1 yılDün de oldu ama çok iyidi başlatti kendisi ondan öncede iyidi bugin ama hüsran bu 2 oldu
Soran+1 yılHmm ozaman artık hiç bir şey olmaz bizden
+1 yılİstemediği icin
012 Yorumla
Soran+1 yılBenimi
- +1 yıl
Sevismek istememis
Soran+1 yılHeee, ama kalkti sert di de belliydi isteksiz di ama sarildi hep yaklaşti bana istiyor gibiydi ama geri çekildi sonra film bakiyprduk sonra benle ilgilen dedim dln derken yaparken bile isteksiz duruyordu
- +1 yıl
İstememiş sertleşme tam bsoalmadan inmez zaten
Soran+1 yılGaliba ben istedim diye yapti herhalde ama işte film izlerken istiyor sandim öptü falan
- +1 yıl
Yok istese zaten anlardın
Soran+1 yılAynen e ozaman hiç yapmasaydi
- +1 yıl
Seni kırmak istememiş ama daha çok kırmış
- +1 yıl
En son nemzan yapmistiniz
Soran+1 yılDün sabah çok iyidi
- +1 yıl
Bugün istememiş iste
- +1 yıl
Olur öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasında bu adamm
04 Yorumla
Soran+1 yıl32
Cevap sahibi+1 yılSenın yasın nedır
Soran+1 yıl27
Cevap sahibi+1 yılKac yıllık evlisiniz
+1 yılTekrar dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaaçç ne zamandır evlisinn
016 Yorumla
Soran+1 yılBen 27 o 32 2 yildir acaba benimi istemiyor daha ne bilim
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılEvet 1 yaşinda
Cevap sahibi+1 yılHmm fiziğin çok değişti mii
Soran+1 yılYok ya az gönül var ayva göbüş kalçam daha dolgunlaşti iyim yani kendi de der aslidma
Cevap sahibi+1 yılBüyük kalça büyük göğüs dahada etkilenmeli senden aslındaa
Soran+1 yılGöğüs 80b ya okadar büyük değil kalçam da orta
Cevap sahibi+1 yılEmzirmiyo musun🤔
Soran+1 yılEvet ezmiyorum
Soran+1 yılAma güzelim hala iyim ben herkes kadın bile över beni haha
Cevap sahibi+1 yılEmziriyon mu emzirmiyon muu 🤔🤔
Kapalı mısın açık mı kadınlar nereni över 🤔😂
Soran+1 yılEmziriyorum
Soran+1 yılKapaliyim, işte güzelsin burnun güzel Ruslara benziyorsun dipten oluyor ben dar giyerim fiziğim de iyidir kizlar över yani
Cevap sahibi+1 yılHmm göğüslerin büyümedi mi sütlenince 🤔
Cevap sahibi+1 yılOoo kapalı darsa hoşturrr boy kilon kaç pekii
Cevap sahibi+1 yıl🤨🤔🤔🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen ben sana yaşatırım o zevkin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem