Dün konusmaya basladik is yerinde 1 senedir calisiyoruz 2-3 haftadir bakisiyoduk. Dun konustuk bu gece date e ciktik ve öpüstük hem de defalarca. Bana ben sana aşık oldum dedi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
AP açık kullaniyor seni. Daha bu baslangic, is yerinden asla sevgili yapma demis atalarimiz
Is yerinden degil de arada gelip bizimle is yapiyolar diyim. Tamamen resmi ortam. 1 senedir bize is getirirken ins gorurum diye dusunuyomus benim icin. Son 2 haftada 2 defa gordum ben. Isimi yaptim gectim. Dedi cok ciddisin diye cekiniyodum 1 sene bosuna beklemisim dedi.
Valla sen bileceksin ama ilk bulusmada öpüsme sevgili olunur ama ciddiyete binmez
İlk buluşmada öpüsülur mu sence? Seni cinsellik icin kullanıyor işte.
İlk date öpen birinde olmaz denendi onaylandı kullanır yani
Ben de zaten sehirden tasinicam 2 hafta sonra. Gidene kadar takilim dedim
Vay babasının gururu geleceğin annesi alkışlıyorum seni başın göğe erdimi bu kadar ucuzmusun yazıklar olsun ülkemin gençlerine
şsşdözöeöxödmc sende inandın öyle mi abi burada kafayı yiyorum yemin ederim bak ne geri*ekalı kızlar var
Git baska yerde ağla simdi
enayi seni böyle çok kandırırlar yazık
Ağla
ben niye ağlıyorum sen ağla ilk buluşmada öpüşerek bir kere kendini cinselleştirdin bütün değerini düşürdün senin gibi kolay elde edilen kızlar hemen yarı yolda bırakılır oynar bırakır yavrum
Ağlamaya devam et
Merak etme 1 ay sonra ilişkiye girdik terketti der djdkxmdk
öyle olacak zaten muhtemel son akwkakwmks
1 ay çok demişim ilk buluşmada öpüşen için sjdjxk
cidden ilk buluşmada öpüşmek ne ya bu kızlar ne kadar kafasız cinsimden utanıyorum birde utanmadan yazıyorlar skeksmkekd
@ofofoyoy yaşayip tecrube edenler konusuyo siz dm ye gecsenize cok iyi anlasirsiniz
Öyle deme böyle mallarda lazım yoksa düz duvara çıkarız iki aşığım deyip gevşeyi veriyorlar ne güzel kdkckx
Senin tecrübende çok uzakta değil 2 vakta kadar skp bırakacak jdjdxmkd
he valla ya bunlar olmasa nereden öğreneceğiz hsjsjsjhd
çok gülüyorum bunlara kendilerini küçük düşürüyorlar sjejsjejjf
@ofofoyoy kudur
Birde sana ağla diyor o çocuk var ya bu kızı çoktan arkadaş ortamında reklam etmiştir net jfmxmckf embesil tam
tabii ki etmiştir alay konusu sjsjjekzksc diyecek bir şey bulamayınca da kudur ağla diyor
Mizah anlayisina bayildim
Erkek ortamından zerre haberi olmadığı aşikar
yaşaya yaşaya öğrenecek yatağa atacaklar bunu güzel becerecekler sonra güzel bir tecrübe olacak bu kardeşimize skdkekkxld
@ofofoyoy burada mavi kimlik alan da kendisine erkek diyo
Dedi üzerinden İstanbul gecmis ablacim. Tertemiz kendisi
valla üzerimden henüz kimse geçemedi bırak geçmeyi elimi dahi tutamadı çünkü kendi değerimi bilen bir insanım
Ablam yaş kaç
Kızım her yazdığın yoruma gülüyorum ahahahahs ne alaka mavi profil 🤣🤣🤣🤣 çocuk bunun mallığını fark etmiş belli keşke profili açık sorsaydın da bir kaç gün sonra ki aşk acını bilseydik 😃
@ofofoyoy böyle kalitesizlerle agiz birligi yapmaya devam et sen de ablam. Karaktwrini s2ktigimin cocugu kizlari kullanip attim diyo sen de gülüyosun. Aferim size devam edin bu kafayla
sende kendini kullandırtma akıllı ol
İlk buluşmada öpüşüp kendini kullandırana göre iddialı bi konuşma djxkdkjd keşke yazdıklarını icraate dökebilseydin jdjfkxkfl
Merve can icin de haketmistir o demisindir sen eminim. bu kadar gülebildigine gore. Temizim deme zihniyetini temizle önce. Midem bulandı kalitesizliginizden. Dehset icindeyim
kızım sen bile bile kendini öne atmışsın duyar kasma lan burada ergen
Kanka şaka maka bir yana senin psikoloğa gitmen gerek yaptığınla konuştuğun birbirini tutmuyor lan seni görene kadar eski sevgilime mal derdim hep meğer kız flozofmuş sayende öğrendim
Ergen degilim aptal asik hic degilim. Canim öpüsmej istedi opüstüm. burada yataga atip terkedecek diyip kahkaha atmaniz beni dehsete dusurdu. Bu nasil mizah nesi komik
kendi kendini kullandırman saf olman komik etrafında o kadar şey görüp yapıyorsan gülünecek durumdasındır çocuğum
İlk günden aşığım denilmesi normal ama bizim yatağa atacak dememiz mi abes kızım senin beynin kuşta olsa ters uçar net
@ofofoyoy sen bi sus zavallı
Zavallı mı dbdjxkdkfj kızım iyi ki yazdım şuraya modum yerine geldi lan sjdnxndkzs
Anladığım kadarıyla o mu seninle takılıyor sen mi onunla karar veremedim...
İş yerinde ilişki pişmanlıktır
İyi devamı gelsin inşallah
Aşk hikaye bulmuş yumulmuş hepsi bu
optirmek isteyen kız optiruyor elletiyor da
seks bile yapılır nie olmasın ki
Heralde oldum diyecek yarında çakmak için
2. görüşmede çarpmıştım bile
Yatana kadar aşk sonrası sen kimsin
Kullanıp atacaktır
Evet olabilir
Olabilir normaldir
Evet ilk olması daha iyi
Çok güzeldi
Daha da güzel olması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Sg
Sıkmış
Ben de abartma dedim
Siz bu heriflere nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum
Abartma dedim diyorum okudugunu anlamiyo musun? Ben de sana aşık oldum mu demisim sence?
Öpüşmen sence normal mi
Ondan ben de emin olamadım
Biraz ağırdan al kullanır seni böyle aşık oldum diye diye
Sevisirsiniz de siz
Anası bile s…🤣
Yuhh
erken
2. bulusmada sevistik
iyi bebeğin olmamaış
Yalan söylüyor bence