Evet Hüseyin iyiyim. Belki de herkes senin gibi bu tür şeyleri sevmeyebilir. Farklılıklar vardır insanlar farklı olduğu için. De mi Hüseyin? Ve ben rahibe Teresa gibi öleceğim. Tek fark Müslüman hali
@Hüseyin46050 işte cinsellik ve erkeklerden uzak durmak için bir sebep daha. Senin gibi IQ seviyesi orangutanın çiftleşme dönemi ile aynı çalışan erkekler. Senin gibi biri yerine gider 6 kedi ve kertenkele ile yaşarım daha iyi Hüseyin
@hüseyin46050 öğretmenim Hüseyin. Yaşın küçük olsa seni de alırdım sınıfıma ama ailenin veremediği eğitimi ben verebilir miydim emin degilim. Ve ortaokul çocukları senden daha zeki Hüseyin.
@hüseyin46050 ben öğretmen olmakla övünmedim Hüseyin. Yazdıklarından anladığım tek şey senin böyle algılaman çünkü yaran var Hüseyin. Şuanda kendinle böbürlenen sensin. Ben öğretmenim Hüseyin, benim görevim insanları statüye göre ayırmak değil. İyi ya da kötü birisi diye bakmaktır Hüseyin. Kötü ise de nasıl iyi olur diye çare bulmaktir. Senin yaptığın gibi, "üst seviyede olmak" ile alakalı durum değil. Evet yani gerçekten terbiye alamamışsın Hüseyin. Oysa ailen eminim harika insanlardır. Ama ne demişler bilirsin. Mum, kendi dibini aydınlatmazmış
Benim bişeyle böbürlendiğim yok sen beni kendi aklınca ezmeye çalıştın sonra r yapıyorsun Bi git Allah aşkına şunu söylim sana beni normal Bi şrjilde tanısan böyle düşümmezsin ama burada saçma sapan Bi yazı yazıyorsun brnde bunu dalgaya alarak cevap veriyorum sonra kötü brn oluyorum ilk başta kendinize bakın lütfen
Yazdığımı oku Hüseyin. Ben sadece öğretmenim dedim çünkü sen bana baba eline bakan amaçsız diye hakaret ettin. Sen ise karşılığında ben senden daha yüksek statudeyim diye ikinci kez hakaret ettin. Hem terbiyeden yoksun hem de türkçeden yoksunsun Hüseyin.
Ben orada tahmini konuştum sonra dedin ögretmenim sana da egitime vermek isterdim ama şöyle böyle dedin ortaokul cocukları bile senden zeki diye hareket ettin Bi önceki cevaplarında da hakaret ettin brnce ilk sen Bi oku yazdıklarını
@hüseyin46050 çünkü sen de benim düşüncelerime saygı duymayıp direkt ilk yorum olarak sie diyerek küfürle başladın Hüseyin. Ne yapacaktım, gül emojisi mi verecektim sana Hüseyin?
Düşüncen baştan aşağı ysnlış çünkü evet herkesin dogrusu kendine ama bazı yanlışlar vardır ki herkes için yanlıştır bunun aksini kimse idda edemez ve sen ediyorsun
@Hüseyin46050 ilkokulda öğretilen benim bedenim diye öğretiriz çocuklara. Senin bedenin senin kuralların Hüseyin. Yani benim bedenim hakkındaki düşüncelere sen karışamazsın Hüseyin. Benim bedenim ile ilgili aldığım kararlar sana ve ailene can ve mal olarak zarar vermiyorsa doğru yanlış diyemezsin Hüseyin. Bunlar ilkokul hatta okul öncesi öğretilen şey Hüseyin.
@Hüseyin46050 bu dediğini sokaktaki kediler yapıyor Hüseyin. Benim işim zaten çocuklar ile. Üstüne kendi hayatıma çocuk almak istemiyorum, ya da çocuk gibi bir adam almak istemiyorum. Kendi hayatıma da odaklanmak zorundayım. Eğer çok çocuk istiyorsem bir sürü yetim var. Oradan alırım Hüseyin. Sevap olur hem
Oysa sizde biliyorsunuz ki çocukların düşünceleri saf ve temizdir , demek ki benim çocukça düşüncelerim de saf ve temiz. Önermem mantıklı ve çürütülemez.
@_Sondeneme_ dediğin doğru olabilirdi. Tabii bunu öneren kişi maymunlar cehennemindeki ceaser olsaydı. Sen yetişkin oldun. Yani yetişkin düşüncelerini o saflığa karıştırarak kendini aklamaya çalışıyorsun. Oysa elinde olan saflık dediğin şey bulamaçtan fazlası değil.
@_Sondeneme_ senin gibi biri yerine 6 köpeğe bakıcılık yapmayı yeğlerim anonim. Onlarla oynarım eğlenirim, tüm paramı yemekleri için harcarım ama vaktimin bir saniyesini bile senin gibi bir erkeğe harcamam anonim.
Mümkünse öyle yap 😂 Ama bizim apartmanda yapma imza atıp seni apartmandan attırırım. Allah sizin gibi düşünen kadınlardan erkekleri korusun. Feministin bile akıllısı lazım.
@_Sondeneme_ feminist olduğumu hiç söylemedim. Hatta onca konuşma içinde kadını eşitliği ile ilgili tek laf etmedim. Anonim kişi, hem uzun konuşamıyorsun hem de sohbeti takip etmekte yetersizsin. Ve kaldığın yeri söyle. Yanlışlıkla kimse oraya gitmesin diye uyarayım.
@Hüseyin46050 şu an sen gözüme melek gozüktün. En azından konuşmayı takip edebiliyordun. Ama şu anonim hiçbir şey yapamıyor. Onunla tartışamıyorum bile. Lütfen sen geri gel
@Hüseyin46050 aslında oldukça benziyormuşuz onu fark ettim. Ben de öyle anlatana kadar uğraşıyorum. Mesleki deformasyon iste :D seninle sohbet mükemmeldi. Tekrardan teşekkürler
@_Sondeneme_ düşünme yetin bir iguananın çiftleşme çagrısından öteye gecemedigi için sanırsam dostane olan her konuşmayı ilişkiye çekmek gibi bir hobin var.
Şöyle düşün sen çocuklarla ugraşıyorsun anlatmayınca tamam diyip geçiyorsun ama bizde öyle bişey yok biz o iletişimi Bi sonuça vardırmak zorundayız ki karşımızdakiler cocuk değil
@Hüseyin46050 doğru maalesef. Biz deneme sonuçlarından yola çıkıyoruz sınıflar kalabalık olunca. En çok sıkıntı olan konuyu tekrar ediyoruz. Bireysel ilgilenme çok zor
😂😂 hüseyini takip et bari de özelden konuşun sjsjs bildirim geliyo. Gizliye bak şizo mudur nedir sjsjd nereden yazdım bulaştım. Böyle öğretmenim olsa okulu bırakırım.
Ya bak sen ne olsun istiyorsun amacın ne senin üreme yollarını kapatıp dünyanın sonunu getirip yaşamanması mümkün olan şeyleri ahirete mi bırakalım 🤣🤣🤣nolur cevap verme içimde kalmasın diye yazdım yoksa uzayıp gidiyor 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Helalinle evde istedini yap ama bunu ortalik yerde coluk cocugun insanlar oldu yerde yapamazdin kimse sizin mahremeyetinizi görmek zorunda degil
Maalesef çok arttı toplumda
Sindirim sisteminin baş ögesi olan ağız diyorsun. Ayıp olmayı geçtim iğrenç. Tüm mikroplar var insanda.
Yani bir insanla öpüşmektense bir köpeğin yüzümü yalamasına izin veririm daha iyi
La Sie sende abartma 🤣🤣
Öyle. Sevgilim öpmeye kalktığı için bıraktım onu.
Cinsel iliskide napcan
Ya cor cocuk bu ya iki üç yıl sonra görürüm
Cinsel ilişkiye girmektense aynı anda cıngar gibi ağlayan 5 bebeğe bakıcılık yaparım daha iyi
Hüseyin 25 yaşındayım.
Ya sen iyimisin cidden
Peki cinsel istegin var mi yani sadece titizlikten dolayi mi istemiyorsun
Evet Hüseyin iyiyim. Belki de herkes senin gibi bu tür şeyleri sevmeyebilir. Farklılıklar vardır insanlar farklı olduğu için. De mi Hüseyin? Ve ben rahibe Teresa gibi öleceğim. Tek fark Müslüman hali
Iyyy köpekli kızları sevmeme sebebi
Ahhahaha🤣🤣ya Bi git Allah aşkına bu sevip sevmeme ile ilgili bişey değil sen kendini inkar ediyorsun
@canimkizimefsun Ter sevmiyorum. Ve yapışkan şeyleri de sevmem vıcık vıcık.
mastürbasyon yapiyon o zaman
@Hüseyin46050 işte cinsellik ve erkeklerden uzak durmak için bir sebep daha. Senin gibi IQ seviyesi orangutanın çiftleşme dönemi ile aynı çalışan erkekler. Senin gibi biri yerine gider 6 kedi ve kertenkele ile yaşarım daha iyi Hüseyin
@canimkizimefsun elbette. Kendi başıma iyiyim. Ama işin içine başkasını katmam
ashjdsafjas güzel laf sokuyon abla
@_Sondeneme_ erkekleri sevmeme sebebim de sensin isimsiz şahıs
Kudurma tamam sakin ol 🤣🤣
Soran kişi, valla lafı geçtim anlasalar yeter modundayim djjdjdd
Mesela Hüseyin, hayatı boyunca ehe diye kalacak. Sonra kadınlar neden böyle diyecek. Çünkü kargalar bile ondan daha zeki.
Ya Bi s. g Allah aşkına ya ulan beni tanımazsın kim oldugumu bilmezsin boş boş bişeyler sallayıp kendini zeki sanarsın kimsin kızım sen 🤣🤣🤣
Kendi gizli bana lag atıyor. Senle evlensem ev , araba bi de tonla altın istersin. Evlenince de ay öpme iğreniyorum dersin. İyi ki gizlisin sjjs
mastürbasyon yaparken hayalini kurdugun seylerden tiksinmiyon mu
Böyle konuşuyor ama gel gör ki hayatta amaçsız saçma sapan babasının eline bakan aptal gibi yaşayan gereksiz biridir
@Hüseyin46050 Hüso kaybol lan burdan
Kudurma ikinci şırfıntı seni 🤣🤣🤣
@hüseyin46050 öğretmenim Hüseyin. Yaşın küçük olsa seni de alırdım sınıfıma ama ailenin veremediği eğitimi ben verebilir miydim emin degilim. Ve ortaokul çocukları senden daha zeki Hüseyin.
@_Sondeneme_ Senin paran evin altının umrumda değil anonim. Ölünce bir yerine sokarsın onları.
@hüseyin46050 ben öğretmen olmakla övünmedim Hüseyin. Yazdıklarından anladığım tek şey senin böyle algılaman çünkü yaran var Hüseyin. Şuanda kendinle böbürlenen sensin. Ben öğretmenim Hüseyin, benim görevim insanları statüye göre ayırmak değil. İyi ya da kötü birisi diye bakmaktır Hüseyin. Kötü ise de nasıl iyi olur diye çare bulmaktir. Senin yaptığın gibi, "üst seviyede olmak" ile alakalı durum değil. Evet yani gerçekten terbiye alamamışsın Hüseyin. Oysa ailen eminim harika insanlardır. Ama ne demişler bilirsin. Mum, kendi dibini aydınlatmazmış
Benim bişeyle böbürlendiğim yok sen beni kendi aklınca ezmeye çalıştın sonra r yapıyorsun Bi git Allah aşkına şunu söylim sana beni normal Bi şrjilde tanısan böyle düşümmezsin ama burada saçma sapan Bi yazı yazıyorsun brnde bunu dalgaya alarak cevap veriyorum sonra kötü brn oluyorum ilk başta kendinize bakın lütfen
Yazdığımı oku Hüseyin. Ben sadece öğretmenim dedim çünkü sen bana baba eline bakan amaçsız diye hakaret ettin. Sen ise karşılığında ben senden daha yüksek statudeyim diye ikinci kez hakaret ettin. Hem terbiyeden yoksun hem de türkçeden yoksunsun Hüseyin.
Ben orada tahmini konuştum sonra dedin ögretmenim sana da egitime vermek isterdim ama şöyle böyle dedin ortaokul cocukları bile senden zeki diye hareket ettin Bi önceki cevaplarında da hakaret ettin brnce ilk sen Bi oku yazdıklarını
@_Sondeneme_ anlıyorum. Sen hüseyinden daha yüksek statüdesin
@hüseyin46050 çünkü sen de benim düşüncelerime saygı duymayıp direkt ilk yorum olarak sie diyerek küfürle başladın Hüseyin. Ne yapacaktım, gül emojisi mi verecektim sana Hüseyin?
Evet senden de yükseğim 😂 böyle boş bir konuda gılgamış destanı gibi uzun cevaplar yazmıyorum.
@_Sondeneme_ uzun mesajlar yazmak senin için zor olabilir. O yüzden sorun değil
Düşüncen baştan aşağı ysnlış çünkü evet herkesin dogrusu kendine ama bazı yanlışlar vardır ki herkes için yanlıştır bunun aksini kimse idda edemez ve sen ediyorsun
www.instagram.com/.../?igsh=dGdibWhtemRxMGc4
@Hüseyin46050 ilkokulda öğretilen benim bedenim diye öğretiriz çocuklara. Senin bedenin senin kuralların Hüseyin. Yani benim bedenim hakkındaki düşüncelere sen karışamazsın Hüseyin. Benim bedenim ile ilgili aldığım kararlar sana ve ailene can ve mal olarak zarar vermiyorsa doğru yanlış diyemezsin Hüseyin. Bunlar ilkokul hatta okul öncesi öğretilen şey Hüseyin.
Torpille atananlara zor olmuyormuş 😋 Sorunun varsa yaz. Tabi hakaret etmeden yazabiliyorsan.
Senin bedenin sana evet ama insan dünyaya büyüyüp gelişip çoğalmak için geldi bunun aksini idda eden sensin
@_Sondeneme_ aldığım tek torpil mezun olmadan önce kpssye köpek gibi çalışmam ile saçlarımı dökmem. Emeğime borçluyum teşekkürler
@Hüseyin46050 bu dediğini sokaktaki kediler yapıyor Hüseyin. Benim işim zaten çocuklar ile. Üstüne kendi hayatıma çocuk almak istemiyorum, ya da çocuk gibi bir adam almak istemiyorum. Kendi hayatıma da odaklanmak zorundayım. Eğer çok çocuk istiyorsem bir sürü yetim var. Oradan alırım Hüseyin. Sevap olur hem
Tamam ögretmenim kapat dükkanı esinti olmasın
@Hüseyin46050 iyi akşamlar Hüseyin. Ve yeni yılın umarım harika geçer. İyi günler.
Teşekkürler size de erkeksiz bir yılda erkeklere muhtaç olmadan yaşamayı diliyorum.
Erkek düşmanı torpilli öğretmen istemiyoruz 😂
Amin inşallah Hüseyin
Yıkıl lan dünya 🤣🤣
@_Sondeneme_ erkek düşmanı değilim, çocuk gibi olan büyümemiş zihniyette olan erkeklerin düşmanıyım.
Oysa sizde biliyorsunuz ki çocukların düşünceleri saf ve temizdir , demek ki benim çocukça düşüncelerim de saf ve temiz. Önermem mantıklı ve çürütülemez.
@_Sondeneme_ dediğin doğru olabilirdi. Tabii bunu öneren kişi maymunlar cehennemindeki ceaser olsaydı. Sen yetişkin oldun. Yani yetişkin düşüncelerini o saflığa karıştırarak kendini aklamaya çalışıyorsun. Oysa elinde olan saflık dediğin şey bulamaçtan fazlası değil.
Erkekle öpüşmek yerine köpek beni yalasın demek çok mu mantıklı 😂 Sezar köpekler cehennemi filmi gibi bir saçmalık 🤣
@_Sondeneme_ senin gibi biri yerine 6 köpeğe bakıcılık yapmayı yeğlerim anonim. Onlarla oynarım eğlenirim, tüm paramı yemekleri için harcarım ama vaktimin bir saniyesini bile senin gibi bir erkeğe harcamam anonim.
Mümkünse öyle yap 😂 Ama bizim apartmanda yapma imza atıp seni apartmandan attırırım. Allah sizin gibi düşünen kadınlardan erkekleri korusun. Feministin bile akıllısı lazım.
@_Sondeneme_ feminist olduğumu hiç söylemedim. Hatta onca konuşma içinde kadını eşitliği ile ilgili tek laf etmedim. Anonim kişi, hem uzun konuşamıyorsun hem de sohbeti takip etmekte yetersizsin. Ve kaldığın yeri söyle. Yanlışlıkla kimse oraya gitmesin diye uyarayım.
Erkek düşmanısın söylemene gerek yok , anlaşılıyor. Gizlenip millete saydırıp bana anonim diyorsun 😂 Açıktan tartışacak cesaretin yoksa hakaret etmeden yaz.
Ben sadece öpüşmek ile ilgili yorum yaptım. Eğer kendi üstüne alındıysan kendini sorgula beni değil.
Kız sakin olun ben sustum siz başladınız🤣🤣
Ve bana ilk hakaret eden kişiler de sizsiniz. Ben sadece devamını getirdim. Eğer böyle aglayacaksan baştan yorum yapmayacaktın
Ben seni bir ihtimal yalacak köpeği düşünerek yazmıştım. Yazık hayvan mikrop kapmasın diye sjsjs hadi uyu
@Hüseyin46050 şu an sen gözüme melek gozüktün. En azından konuşmayı takip edebiliyordun. Ama şu anonim hiçbir şey yapamıyor. Onunla tartışamıyorum bile. Lütfen sen geri gel
@_Sondeneme_ hayvanlarla aram iyidir. Beni bırakamazlar, tıpkı senin laf saymayı bitirip de bir türlü gidemediğin gibi
Ahahahah 🤣🤣şuan aşırı derece de onurlandım ama sağol almim inan kendimi anlatmaktan nefret ediyorum ama sürekli de anlatmaya çalışıyorum yeterli bence
He sana aşık oldum gizli 😂 O yüzden gidemiyorum.
@Hüseyin46050 aslında oldukça benziyormuşuz onu fark ettim. Ben de öyle anlatana kadar uğraşıyorum. Mesleki deformasyon iste :D seninle sohbet mükemmeldi. Tekrardan teşekkürler
@Hüseyin46050 hüseyin bu kızla evlen. Maske takıp öpüşürsünüz oldu bu iş 😂
@_Sondeneme_ üzgünüm, aşkın karşılıksız.
@_Sondeneme_ düşünme yetin bir iguananın çiftleşme çagrısından öteye gecemedigi için sanırsam dostane olan her konuşmayı ilişkiye çekmek gibi bir hobin var.
Yok yok ben çok farklıyım senden emin ol 🤣🤣🤣ama evet ikimizde çok fazla insanlarla iletişim kurmak zorunda kalıyoruz meslekten dolayı 🤣🤣
Yok aga ben gülü gaz maskesi ile koklayamam o yüzden gizli hanımla olmaz 🤣🤣
@Hüseyin46050 elbette farklıyız. Tek bir özellik bizi aynı kılmaz. Allah sana sabır versin insanlarla uğraşmak zor
Şöyle düşün sen çocuklarla ugraşıyorsun anlatmayınca tamam diyip geçiyorsun ama bizde öyle bişey yok biz o iletişimi Bi sonuça vardırmak zorundayız ki karşımızdakiler cocuk değil
Hayatında iguana mı gördün sanki 😂 az önce kudurdun diyordu sana sjsjhs demek ki sana sövenleri seviyorsun. Uuu gittim ben.
@Hüseyin46050 doğru maalesef. Biz deneme sonuçlarından yola çıkıyoruz sınıflar kalabalık olunca. En çok sıkıntı olan konuyu tekrar ediyoruz. Bireysel ilgilenme çok zor
Ama bak şu var senin gibi Bi arkadaşım olmasını isterdim sabah akşam senle tartışabilirim seviyeli bir şekilde 🤣🤣
@_Sondeneme_ şu an neye benzedin biliyor musun? İki yetişkin insan konuşurken araya kaynamaya çalışan 8 yaşındaki çocuk gibisin. Lütfen bence de git
🤣🤣🤣Harbi iguana mı neyse o nerden çıktı bana da dedin onu 🤣🤣
@Hüseyin46050 yeni yıla böyle girmeyelim yine de 😂 sonrasında devam edelim
@hüseyin46050 sadece belgesellerde kertenkele gibi sürüngenleri izlemeyi seviyorum ilk o örnek geliyor o yüzden aklıma djdjjd
😂😂 hüseyini takip et bari de özelden konuşun sjsjs bildirim geliyo. Gizliye bak şizo mudur nedir sjsjd nereden yazdım bulaştım. Böyle öğretmenim olsa okulu bırakırım.
Ya bak sen ne olsun istiyorsun amacın ne senin üreme yollarını kapatıp dünyanın sonunu getirip yaşamanması mümkün olan şeyleri ahirete mi bırakalım 🤣🤣🤣nolur cevap verme içimde kalmasın diye yazdım yoksa uzayıp gidiyor 🤣🤣
@_Sondeneme_ sen eksik kalsan emin ol ülke batmaz. Gitmekte özgürsün yani
@Hüseyin46050 vur hüseyin vur sjsjsjs vur düşmana 😂😂
Zinaya yaklaşıyor çözüm evlilik ya da oruç
Toplum içerisinde özendirici olması sakıncalı olabilir
Dudak dudağa öpüşmek onsevismeyi çağrıştırıyor. Oda toplumda ayıp karşılanir
yani normal ki artık herkes her eyrde sevişiyo zaten
yakında cıplak sevişmek niye ayıp dersiniz artık
Çok ayıp namus edep haya ar ahlak bunlar terbiye
Kalmamış
Niye ayip olsun
Sen devsm et kimse bakmıyor
Ciplaklik da ayip olmamali bence
Nasıl ya
Her sey herkesde var zaten neden sakliyoruz
Kalmamış özel hayat
Nesi ozel herkesde var isde
Kıskançlık kalmamış toplum bozulmuş
Tamam
Ben ayıp olarak görmüyorum yaa
Kıskançlık kalmadı
Yani tam olarak aynu değil
Çok zevkli ama çok hijyenik degil
Ayıp tabii olan var olmayan var göze sokar gibi 😂
Zinaya girdiği için sanırım tam olarak bilmiyorum
E mide bulandırabilir
öpüşmek sence çok basit bir şey mi
Evet
seni öpebilir miyim
Hayır seni tanımyorum
ayıp olmayan bir şey için tanımak gerekmezki tanışmak en kolayı nasıl öpeceğime de örnek veririm
Ben ayıp değil demedim neden ayıpmış gibi bakıyorlar insanar
ayıpmış gibi demek ayıp değil demek olmaz mı güzel bir öpüşme kızı ıslatan önemli bişidir
Denemedim bilmiyorum
denediğinde deneyenlerin doğruluğunu görürsün ve öpüşmeden sonra nelerin neden yaşandığını
Öpüşmek kadar güzel şey olabilir mi ya
toplumsal algı işte...
Öpüş sen
Ben öpüşmem
Niye
Sevgilim yok
Olsa anasını bile öpücen😂😂
Hayır ya. Kaynanamı öpemem heraldeeee
😂Deli
Genel ahlakı bozar
Ayıp değil isteyen istediğini öpsün
Yok tabi