bu dudak dudağa öpüşmenin neresi cinsellik ve seksi barındırıyor bir söyler misiniz dudakların ne önemi var ve cinsellikle ne alakası var dudaktan öpüşmenin anlamı nedir hani seninle tükürüğümü mü paylaşıyorum demek :D nedir bu görsede anlatılmak istenen ve neden ulu orta bir yerde böyle birisini gören ayıpsar
Dudak dudağa öpüşmek?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir kere öpüştüm hiç sevk alamadım hiçbir şey hissetmedim çok boştu ama arzuladığın istediğin biri olsa değişebilir
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
sanırım sorumu anlamadınız dudakların önemi nedir demiştim yani alnından öpülen ya da yanağından öpülen biri görüldüğünde normal karşılanıyorken dudak öpüşmesi neden farklı alğılanıyor ve hemen cinselliğe çekiliyor
arzulu öpüşme dillerin birleşmesi vs gibi değimler var ve bunlar cinsellik olarak görülüyor öğrenilmiş bir cinsellik başlangıcı öpüşmek o yüzden tüm insanlar normal öpüşme olarak kabul etseydi öyle kalırdı
bu bana tuhaf geliyor işte eğer dudaklar bir cinsellik içerseydi yüzümüzün tam ortasında durmazlardı tıpkı cinsel organlar gibi saklı olurdu gerektiğinde cinsellik durumu olduğunda kullanılırdı diye düşünüyorum
bakış açısı kimse sizin gibi düşünmemiş demek ki ya da bilmediğimiz bir yapıdan dolayı dudaklar dudaklara değdiğinde hormonal salgı vs salgılıyorsa o yüzden öyle kabul edilmiştir
bilemiyorum çünkü dudak bir cinsel organ değildir dudak dudağa değdiğinde bir etkileşim olacağını sanmıyorum zaten sizde bunu tecrübe etmiş ve zevk alamadığınızı söylemiştiniz
duygu olursa elbette cinsel yönden etkileşim olabilir ama bunun için öpüşmeye gerek bile yoktur duygu varsa işin içinde her halükarda cinsellik yaşanır
fakat benim anlamadığım bu öpüşmeyi neden yaparlar hani tat alamadığın bir kokususun olmadığı bir yemeği yer misiniz mesela
bende :D sadece burada sorulan bazı sorulardan filan insanlar bunu neden yapıyor diye kafama takıldı :D anlaşılan alışmış kudurmuştan beterdir sözü bunlar için var :D
yani sanırım öyle tüm filmlerde vs öpüşmeyle başlar sonra devam eder diye öyle algılanmış öyle gidiyor demek ki kimse düşünmemiş neden öpüşmek diye boş ver düşünme sende
kesinlikle dediğiniz gibi düşünüyorlardır zaten her şey özenme yüzünden oluyor aynen düşünmemek gerekiyor gerçekten zaten mantığın olmadığı bir yerde düşünce kara delik gibidir
mutlaka öyle ama insan meraklı ve araştırmacı bir varlıktır bu da acayip acayip durumları gerekli gereksiz şeylerle ilgilenme isteği uyandırıyor işte iki dakikada çözüme ulaştık mesela sayenizde bunlar bir alışkanlıktan ibaret dediniz ve sorduğum soru üzerine cevabınızla beni tatmin etmeyi başardınız elime ne geçti hiç bir şey :D
saçmalamakta bazen iyidir yeri geldiğinde elimize bişey geçmedi ama baya baya sohbet ediyoruz konuşuyoruz yani bu soruyu sormasaydım konuşamazdık mesela :)
dudak değil de yanaktan öpülüyorsa yani yanakta kişinin bir organıdır neden yanak cinsellik olarak algılanmıyorda dudak algılanıyor dudaktan öpüşmek cinsel içerikli olsa dudaklarımız görünür halde olmazdı tıpkı cinsel organlarımız gibi
En İyi Cevaplar