+1 yılYaparken o kadar vaktim olmadı, vaktim olduğunda partnerimin vakti olmadı. Şartlar müsait olmadı falan derken onu test edemedik henüz. Duruma göre olabilir tabi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaparım sadece partnerim çekici ve ne istediğini bilen biri olsun hatta uyumadan bir gece bir gün seks yapar ruhumu onun bedeni ile bir yapar paramparça ederim. Ama sorun orada işte böyle bir partner bulamadım hâlâ yaş 23 ömür akıp gidiyor umarım bu enerjim bitmeden bir kız bulurum sabaha kadar pompalarim 😂😂😂 itina ile pompalanir poponuz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yapabilirim tabi ki de.. zaten eşim olursa her gün yapmak isterdik.. en az 1 saat olacak şeklinde.. ama iki taraf da zevk almalı mutlaka yapmış olmak için yapmayız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinlene dinlene olur ama öyle durmaksızın kimse yapamaz hortum mu bu🤣
94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ŞuTigin1 ediyoruz
Hacı baba çeşmesi değil ki ya bu nasıl yapalım. Sabaha kadar derken şimdi gece karanlıktan sabaha kadar ise 3de başlarsak olabilir 😂 ama hava karardıktan sonra başlayıp aydınlanana kadar durmadan yapılmaz yani
10 YorumlaSelami çeşmesi heralde. Mk. Sabaha kadar durmadan , seks yerine, az sayıda kaliteli ve haz dolu bir seks daha mantıklıdır. Yoksa ahirdaki öküz gibi depin dur.
20 YorumlaDurmadan en en en basit bak en basit diyorum herhangi bir spor hareketini bir saat falan yap bakalım sonra durmaksızın efor isteyen bir aktivitite ister cinsellij lik ister başka biseyi sabaha kadar yapabilir mi insan cevabını bulursunuz zaten 😄
00 Yorumla
+1 yılo filmlerde olur sadece. öpüşme sevişme oral seks 1.5 saat olsa her posizyon 30 dk sürse 1.5 ta o sürdü maksimum 3 saat yani sabaha kadar 8 10 saat var. kimse 8 10 saat aralıksız bir kadını beceremez.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yaptığım oldu ama bacaklarım titredi resmen sabah bayaa ayakta duracak halim kalmadı ama onun kadar zevkte olmadı unutulmaz bir andı
00 YorumlaTecrübeyle sabit sabaha kadar durmaksızın diyen kim varsa yatakta uyudu yorgunluktan biz elimizde bir düşmanla kala kaldık.
00 YorumlaBizim sitenin hayal gücü :/
Sabaha kadar degil bunlar aylarca yapabilirler dinlenmeye gerek yok :/00 YorumlaBöyle talebi olanlar için özel robotlar üretilmek üzere. Biraz sabır...
Bu tür kadında erkekte yok
00 YorumlaNe? seks mi? O da ne sjsjssjj. Ben ayağa zor kalkıyorum hiç yapamam o kadar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durmaksızın olmuyor. Dinlene dinlene mola vere vere.
10 Yorumla
+1 yılIlk zamanlar dinlene dinlene yaparım
Sonra bıkmaya başlar insan00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılGünlerce yapabilirim sanırım arzuladıgım sevdiğim bir kadın olursa 😌
00 Yorumla Olabilir, çay molası, kahve molası, sigra molası. İdare ederiz.
00 Yorumla
+1 yılBen yaparım. Sen yaptın mı? ya da yapar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO iş zor konulu filmleri izleyip heveslenen çok oluyor sonuç hüsran. Kadın zaten en fazla 45 dakika sonra ıslaklığı kaybolduğu için acı duymaya başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım ve yaparım yeter ki yapacak ortam ve o kafada partner olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yıl6 saat durmadan yapmışlığım var. Sende dayanabilecek enerji var mı peki ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öyle bir insan yaratılmadı. erkek 7-8 saat erekte kalamaz.
00 Yorumla
+1 yılHiç durmadan olmaz da arada dinlenerek olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapabilirim herhalde ama bu partnerime de bağlı bir durum kadının beli yamulur 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılArada romantizm ve kışkırtıcı sözlerle sarılarak öpüşerek geçişler olursa evet oluyor
00 Yorumla Bu mümkün değil en fazla bir saat sürmek şartıyla 5 kez oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman oluyor. Ama her zaman değil. O enerjiyi artık kendimde bulmuyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. yaptım yaparım. ancak durmaksızın demek yalan olur. arada bir mola vermek lazım. su takviyesi önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir sey olamaz tabiki de makine misin sen
00 Yorumla
+1 yılZabaha kadar burdayiz zabaha kadar
51 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelediye musluğu mu bu
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır, zilenin kepir pınarı 😆
- +1 yıl
- +1 yıl
zabaha kadar burdayız zabaha kadarrrrrrrrrrrrrrr
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabaha kadar seks yapabilirim ama o seviyede birisi yok dünyada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 gün yapmıştık sadece uyuduk durmak sadece o
Hatta buradan bir hatundu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnerji olsada yapılmaz, Yaparım diyenlerede inanmayın gerçek bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalim. Evlenince haftada bir sabaha kadar yaparım diğer günler bir ya da birkaç saat
00 Yorumla
+1 yılistediğim seksilikte kadın olduğu zaman tüm gece eğlenebiliriz. Yorulan görevi devr alır asdasdas
00 YorumlaKarşıdaki kişiye bağlı isterse ara ara dinlenip olabilir
00 Yorumla
+1 yılİmkansız yapıyorum diyen yalan söyler
10 YorumlaEvet. Uzun sürmesi için hemen bosalmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. var mı öyle delikanlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeponun dolması için boşluklar gerekiyor onlar dışında evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılMotorla çalışmıyoruz 😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan evladı yapamaz ya 😅
00 Yorumla
+1 yılMolasız olmaz bu işler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok özlem olursa elbette olabilir
00 Yorumla
+1 yılAbartmasak mı 🤪😄
00 Yorumla
+1 yılSevişilir de seks yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılDinlenerek olur bence ,👍
00 YorumlaKadina bagli biraz
00 Yorumla
+1 yılBelediye şaşalı mı bu sabaha kadar aksın...
00 YorumlaTabike... yeterki arzulayım♥️💋😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Oha o kadar da değil 😂
00 Yorumla
+1 yıldeneyelim test etmiş olursunuz
00 Yorumla
+1 yılDinlene dinlene yaptım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaparim
63 Yorumla- +1 yıl
Dayanır mısın
- +1 yıl
Dayanan olur
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYapamam.~
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yapabildin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer zaman o kadar olmasa bazen oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurmadan zor ama dinlene dinlene evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDamardan geliyo cesme deyil dinlene dinlene olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerimin dayandığı yere kadar sexe devam
00 Yorumla