Cinsel Yaşam Erkeklerin penisi neden kokuyor? MonaVeKocaları Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Değişik bir koku var onlarda nedeni ne Erkeklerin penisi neden kokuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle koku felan yok benim küçük emre de gözüm gibi bakarım tek mal varlığım kıymetlimdir krem dedorant felan hepsini kullanıyorum 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Koku penisten gelmiyor kasıktan gelir apiş arası dediğimiz yerden 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Temizlikten olabilir temizlemiyorlarsa o yüzden benimki miss kokuyor sürekli yıkar temizlerim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yooo benimki kokuyor diye hiç şikayet almadım 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Temizliğine dikkat etmediğinden kokuyordur. Kadında öyle 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yıkamayanın kokar temiz olan kişinin neden koksun ki 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hepimizde yok o bakımı var yapmıyorsa vardır sdlgksdşg 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç tane gördün ki, benimkin de koku yok mesela. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl penis kokmaz ama kadınların vajinası hergün yıkamazsan kokuyomus 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bunu bilemeyiz ama kadınların vajinasında da koku var hele hele bazısı ölü balık gibi kokuyor 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiç koklamadım ıy kafamda canlandı nevrim döndü 2 1 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Yaladınmı peki Yorumla
hayalleriçindee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl bazı kadınlarında vajinası kokuyor 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Suyu kururudu ise kokor buda olmakla alakalı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. temizlemiyor ama o bölge sürekli hormon salgılar. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaç tane kokladin 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkesinki değil 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hepsini mi kokladın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kesinlikle koku felan yok benim küçük emre de gözüm gibi bakarım tek mal varlığım kıymetlimdir krem dedorant felan hepsini kullanıyorum
Koku penisten gelmiyor kasıktan gelir apiş arası dediğimiz yerden
Temizlikten olabilir temizlemiyorlarsa o yüzden benimki miss kokuyor sürekli yıkar temizlerim
Yooo benimki kokuyor diye hiç şikayet almadım
Temizliğine dikkat etmediğinden kokuyordur. Kadında öyle
Yıkamayanın kokar temiz olan kişinin neden koksun ki
Hepimizde yok o bakımı var yapmıyorsa vardır sdlgksdşg
Kaç tane gördün ki, benimkin de koku yok mesela.
Yıkanmazsa ter kokar Temizlikle ilgili koku
penis kokmaz ama kadınların vajinası hergün yıkamazsan kokuyomus
Bunu bilemeyiz ama kadınların vajinasında da koku var hele hele bazısı ölü balık gibi kokuyor
Hiç koklamadım ıy kafamda canlandı nevrim döndü
Yaladınmı peki
Çoğu pis de o yüzden
bazı kadınlarında vajinası kokuyor
Suyu kururudu ise kokor buda olmakla alakalı
Ne alaka ya kokmasi JDJDBCV
Pisliktendir o. Kokmaz temiz insanda.
yıkanmıyordur midem bulandı
temizlemiyor ama o bölge sürekli hormon salgılar.
Pis olursa kokar
Kaç tane kokladin
Herkesinki değil
Hepsini mi kokladın
Seni rahatsız ediyor mu
Kokladinmi
Bakimsizsa kokar
Testosteron