Cinsel Yaşam Kocam birlikte olmayı reddettiğim zamanlarda başka kadına gitmekle tehdit ediyor. Ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Daha yeni evli sayılırız 1 sene daha olmadı çünkü.Onun bu sözleri beni kendisinden uzaklaştırıyor ne yapacam ben ya. Kocam birlikte olmayı reddettiğim zamanlarda başka kadına gitmekle tehdit ediyor. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl bunu onunla konuşmalısın beni bu söylediklerin kırıyor vs 2 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sende ona eğer ki bir kadına gidersen bende bir erkeğe giderim de. Bak nasıl deliricek bi daha ağzını açmaz. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Git de blöf yapiyor normalde ver ne olacak adamı doyur 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de sağlık sorunu hariç eşini red edemezsinadamı zinaya sen teşvik ediyorsun 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanlış konuşmuş sen De başka erkeğe gidecem dersen ne olacak 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sende deki biz ayrilalim blöfünü gör artirırıyorum de 0 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Niye isteksiz sin onuda öğrenmen lazım hafta kaç gün yapıyorsunuz ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne saçma ya başkasına giderim ne demek insan eşiyle böyle konuşmamalı 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sende reddetme o zaman 😃 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne bencil tipler var yaaa 😔 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşan adam rahat etsin 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nie kabul etmiyorsun ki birlikte olmayı 0 0 Yorumla
Zaza343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kim olsa der ihtiyaçi var neden redediyorsun ki 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendine yapar 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bence ayrıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik cocuk oyuncagimi oyle ayril diyorsun Yorumla _Thanos_ +1 yıl anlayışsız bir insan ile yıllarını geçireceksen saygı duyarız tabi Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. ver adama adam haklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bunu onunla konuşmalısın beni bu söylediklerin kırıyor vs
Sende ona eğer ki bir kadına gidersen bende bir erkeğe giderim de. Bak nasıl deliricek bi daha ağzını açmaz.
Git de blöf yapiyor normalde ver ne olacak adamı doyur
iyi de sağlık sorunu hariç eşini red edemezsin
adamı zinaya sen teşvik ediyorsun
Yanlış konuşmuş sen De başka erkeğe gidecem dersen ne olacak
Sende deki biz ayrilalim blöfünü gör artirırıyorum de
Niye isteksiz sin onuda öğrenmen lazım hafta kaç gün yapıyorsunuz ki
Ne saçma ya başkasına giderim ne demek insan eşiyle böyle konuşmamalı
Sende reddetme o zaman 😃
Neden ihtiyacını reddediyorsun
Sende başka erkeğe git
Ne bencil tipler var yaaa 😔
Hergün ver gider valla