İki farklı tipi var bir kendinden uzun olan diğeri de ereksiyonla uzayan, duruma göre ereksiyon ile baya kendi boyunun bir kaç katı uzayabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
gördüğün penis o kadar ufaktı ki uzayınca istediğin buyutta olmamasından çekiniyorsun. evet doğru. 20 cm lik bir yaprak artık penis olmaktan çıkıp olgunluğa ulaşmıştır. durgun hali bende 10.5 cm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 kata kadar büyüyebilir hem uzunluk hem de kalınlık olarak... sertleşmemiş halde 5-7 cm arasında olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İki çeşit var, bir tanesinde inikken ufak olur buyudugu zaman 4 5 katına kadar uzar, kimileri inikken büyüktür uzadığı zaman 2 3 katına kadar uzar
Kişiye göre ve fiziksel yapıya göre ve bazı durumlara göre değişiklik gösterse de ortalama olarak 3 katına kadar uzayabiliyor...
hiç görmedin mi. onun bir orantısı yok. mesela normalde ufaktır ereksiyon başlayınca çok büyük olabilir
İki farklı tipi var bir kendinden uzun olan diğeri de ereksiyonla uzayan, duruma göre ereksiyon ile baya kendi boyunun bir kaç katı uzayabilir
gördüğün penis o kadar ufaktı ki uzayınca istediğin buyutta olmamasından çekiniyorsun. evet doğru. 20 cm lik bir yaprak artık penis olmaktan çıkıp olgunluğa ulaşmıştır. durgun hali bende 10.5 cm.
3 kata kadar büyüyebilir hem uzunluk hem de kalınlık olarak... sertleşmemiş halde 5-7 cm arasında olur.
Bu penisin türüne göre değişir
Et penisi ve kan penisi diye ikiye ayrılır
En penisi zaten inik halinde de büyüktür.
Et penisi ve kan penisi olarak farklılık gösterir
kan penisi kalkıkken çok farklı değilken
et penisi 3 katına kadar büyür
16cm benim ki 2cm e kadar iniyor, bu hesapla boyda 8 kat
Oran oranti hesabı yapamam ama inik haline kıyasla ereksiyon olmuş halı baya fark ediyor
Normalin 3 katı oluyor hiç haraket halini gördün mü sen
@soran benim penisim inik hali 3 cm ereksiyon hali de 14 cm oluyor yani 11 cm uzuyor
Napcan bu bilgiyi
Adam seçiyorum
Adamlık peniste değil
Değişir o kişiden kişiye
Benimki 5 katına falan çıkıyor
10 _12 cm uzar hazza bağlı
Bilmem 1.5 katı falan
Neden sordun ki
Azdn mı sabah sabah 😍🔥
1/7x3 oranında
Çok büyüyen de var sadece kalkan da :)
Size ne kadar lazımdı 😂