Eşim sünnet olmamı istiyor, ne yapayım?

Arkadaşlar selam ben 23 yaşında ve nişanlıyım. Eşim İnternet'te görmüş iyice araştırmış düşünmüş taşınmış ve beni sünnet ettirmeye karar vermiş. Daha önce birlikte olduk yani aslında ikimiz de çok zevk alıyoruz. Ama kızlara yapılan sünnetin daha da haz verdiğini bu yüzden yaptırmam gerektiğini söyleyip duruyor. İşin komiği ne biliyor musunuz sünnetçiyi bulmuş. Cuma gününe randevu almış (kız sünneti hiç düşünmediğimiz kadar yaygın) gidelim kestirelim diyor. Yani çok saçma size sormam ama sizce ne yapayım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de aranızda sünnet olan varsa acısından ve iyileşme sürecinden bir de gerçekten ekstra zevk verip vermediğinden bahsedebilir mi lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nerde olduğunu bulamayız diye erken çıkmıştık yola. şu an sünnetlerin yapıldığı alandayız. İlk giriş kapıda bir şeyler imzalıyorsun. Kendi özgür irademle geldim sünnet olmak istiyorum. İçeride yapılan hiç bir işlemden şikayetçi değilim işte kendi rızamla geldiğimi onaylıyorum hiçbür işlem zorla yapılmadı vırt zırt. İçerdeki görüntüye inanamazsınız. Bir oda düşünün kendi içinde 6 ya ayrılmış küçük küçük bölme bölme bir tarafta ağdacı var pis gelen kız varsa 5 dk da hallediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kalan 5 bölmede sünnet yapılıyor kızların bacakları yanında kimi getirdiyse onun tarafından iyice gerdirilerek açılıyor sünnetçi ucundaki deriyi sündürüp tık diye kesiyor 2 dk sürmüyor işlem
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR OLUN, OLDURUN. BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLSEM ÇOK ÇOK ÖNCEDEN YAPTIRIRDIM. BÖYLE BİR HAZ YOK. SADECE DOKUNSA ORGAZMIN EŞİĞİNE GELİYORSUN. EFSAAAANEEEE. YAPTIRIN.
Eşim sünnet olmamı istiyor, ne yapayım?