Biriyle konuştum tinder'dan. Ilişkisi 2-3 ay once bitmiş. Bu yüzden ilişki istemiyor. Ben de en son iliskimde aldatildim. O yuzden ben de istemiyorum. O yuzden sevgili olmak istemiyoruz. Ama romantik bir seks arkadaşlığı gibi düşünelim aramızdaki ilişkiyi dedik. Ama her gün bana yazıyor buluşmasak bile. İlk zamanlar ben yazmıyordum ama ayıp olmasın diye yazmaya başladım ben de. Ama bu normal mi boyle bir ilişki için? Ben anlamadım bu çocuğun kafasindakini. Hem ilişki istemiyor hem de ilişki gibi konuşuyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer doyumsuz bir yapı varsa her gün yazmak isteyebilir, sorunlu bir yapı varsa yine her gün yazmak isteyebilir, belkide seni beğendiği ve iletişimde kalıp kaybetmemek için de yazıyor olabilir. Şayet makara, eğlence varsa, gerçekten sadece amacınız cinsel eğlence ise bunu flört tadında da yaşayabilirsiniz. Romantizmiz kenara bırakın ve seksin doruklarını yaşayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
beni sanirim boyle goren biriyle bugun bitti. Tabi ben anormal bir sey yaptigim icin bitti. Ama sorun onun beni boyle dusunmesi , benimse sevgili olmak istememdi.
Neyse, sadece sevismek icin dusunuyorsan gerek yok. Ama sana her gun mesaj atan biriyle bu konuyu konusman gerek04 Yorumla
Soran+1 yılYani sen sevgili olmak istedin ama partnerin istemeyince bitti öyle mi?
Soran+1 yılNormalde ben de belirsizliklere gelemem. Ama bu sefer her şeyin net olması mı yoksa sadece mutlu ve huzurlu olduğum anların tadını çıkarmak mi daha önemli benim için diye düşünmeye başladım. Ben artık mutlu olduğum anlarda kalmak istiyorum sanırım. Netlik bana mutluluk vermedi. Tam tersi zamanla yorulan ve yipranan ilişkiler bütününü getirdi önüme. Biraz da böyle bir ilişki içinde kalmayı deneyeceğim. Ne kadar dayanabilirim bu netsizlige bilmiyorum. Ama deneyeceğim.
- +1 yıl
Başarılar. Ben başaramadım çünkü. Açıkçası bunun haricinde de kimsenin evcil hayvanı olmak istemedim. Gel deyince gelecek, git deyince gidecek biri değilim. Sırf seks için bile bunu yapamam. Mantıken mutluyum ama duygusal olarak da üzgünüm. Güzel olabileceğini düşünmüştüm. Hayal kırıklığı oldu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kızlarda şu sıkıntı oluyor maalesef böyle anlaşıyorsunuz sonra o kişiye aşık oluyorsunuz o kişinin size karşı bir şey hissetmesini istiyorsunuz ama sizi öyle gelen bir erkek hayatta böyle bir şeyi kabul etmez ve istemez istemeyecekler de sonra o giden düzen bozuluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılYok benim öyle bir beklentim yok. Zaten ben de ilişki istemiyorum. O yüzden ona böyle yazmıyorum, ilgili davranmiyorum onun gibi. Ama sanki onun hisleri olusuyormus gibi hissediyorum. Elbette insanız, bir şeyler paylaştığın insana karşı elbette hislerin oluşur. Ama bunu görüp de daha fazla ilgilenmek biraz ateşe körü körüne gitmek oluyor. O yüzden ben uzak durmaya çalışıyorum. Ama bu sefer de o sürekli yazıp ben yazmayınca da ayıp olur diye üzülüp ben de yazayım diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBurada da işte istisna olarak tam tersi olmuş demek ki aranızdaki şeyin ayıp olacak ya da yazılmayacak diye bir şey yok yani bu işe çok profesyonelce bakılmak lazım arada bir yoklarsın yalandan bir iki günde bir sonra canını çekti yazarsın müsaitse devam ya da ne bileyim sonra sen sağ ben selamet ne kadar şanslıymış ki bunları birbirine dile getirmişsiniz ve bunu profesyonel yönde yürütmüşsünüz yani bir nevi nereden buluyorsunuz böyle şeyler anlamıyorum ki
Soran+1 yılAvrupa'da yasiyoruz ikimiz de. Türk değil kendi de. Avrupa kültürü diyelim 😅😅
Soran+1 yılYa belki de hissettiğimiz yalnızlık ve duygusal boşluğu gideriyoruz cinselligin de yanı sıra. Sadece aramızdaki eksik olan tek şey sevgililikteki o saçma sorumluluklar, kıskançlıklar, kısıtlamalar. Ben zaten öyle biri değilim ve bu ilişki bana sevgililikten daha iyi hisler verdi. Hem beni bunaltmiyor hem de hem duygusal hem cinsel açıdan tatmin ediyor. Aslında keşke sevgililikte de bunu yapabilsek.
Cevap sahibi+1 yılBu çok güzel bir cevap oldu senin gibi birini nerede bulabilirim hqhqah
Soran+1 yılTürkiye sınırları içinde zor 😅😅😅
Soran+1 yılBen de bu yüzden Türklerden uzak duruyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılEmin ol ben de ahahah bana yazsana seninle muhabbet falan ederiz bayağı açık görüşlü at gözüne bakmayan birisi n
Soran+1 yılIstek gönderdim 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Sevgili ilerliyor. Yaz ben sadece seks istiyorum diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılAy öyle diyemem üzülür sonra 🥲
Soran+1 yılYa ben onunla konuştuğumda duygusal boşluktaydim. O da uzun bir ilişkiden 2 ay önce çıktığı için yorgun hissediyordu. Bana da böyle romantik bir seks hayatı olan bir arkadaslik ilişkisi yasayabilecegimizi söyledi. Ama ben böyle tahmin etmemiştim hani sadece romantik bir seks hayatı yaşayacağız diye düşünmüştüm. Ekstradan mesajlasmalar, konuşmalar, uyumalar falan dusunmemistim. Ama sanki benimle ilgilendigi için yaşadığım duygusal boşluğu tamir ediyor gibi hissediyorum. Ikimiz de sevgili olmak istemiyoruz evet. Ama birbirimizdeki duygusal boşlukları tamir ediyoruz. Bu yüzden bunu bozmak istemiyorum 🥹🥹
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın yapısı farklı. Bazısı istese de yapamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yapamaz?
- +1 yıl
Yazmamayı. İrade herkste aynı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlız olmak yerine yanlızlığını seninle gideriyor cinsel yönden ilerisi olursa bunada hayır demez hepsi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilerisi olursa? Zaten cinsellik amaç.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaktan ilerisi bilakis yaşamak
+1 yılİstediği an çakacak sana işte sanal reel fark etmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de aksini söylemedim ona zaten. Hani demedim ayda bir yapalım falan diye. Ama hani şey düşündüm, ikimizden biri isteyince yazarız, iletişim kurarız öyle devam eder. Ama o nasılsın, napıyosun falan diye sorular soruyor. Ben zannediyorum ki buluşma için zemin hazırlıyor. Ama öyle bir şey de değil. Bildigin normal flort nasıl yazar sorarsa öyle.
- +1 yıl
Belki her an istekli adam
Soran+1 yılBen de oyleyim. Ama hani bulusacaksak mesela onun için yazarsın. Ararsın falan. Ama o hal hatır sormaya yaziyor her gün. Anlamadım ki.
- +1 yıl
Yanlış adam O zaman
Bence gereksiz muhabbet. Baştan anlaşmışsınız zaten.
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun sevgililige dogru gidiyorsunuz😃
112 Yorumla
Soran+1 yılYa onu bilmiyorum çünkü uzun ilişkiden çıktığı için belki de duygusal boşluğunu gideriyor. Kim bilebilir ki. Kötülüğünden ya da beni kullanmak istemesinden olduğunu düşünmüyorum. Iyi biri olduğunu düşünüyorum. Ama ilişki isterse bunun sağlıklı olacağını düşünmüyorum aslında.
Soran+1 yılNeden bu kadar düşünüyorum demişim iynsjsns
- +1 yıl
Yani hakli olabilirsin, belki de duygusal bosluk ama bunu anlamak icin bekleyip gormek lazim, kendini cok kaptirmamaya calis o zaman bu süreçte...
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılYa o kadar zor ki hem romantik cinsel ilişki yaşayıp hem karşı tarafın böyle ilgilenmesine karşı bişey hissetmemek 😅
- +1 yıl
E bir sey hissetmiyorsan birak o zaman baskasini illa ki bulursun😄
Soran+1 yılGeçmişteki sevgili ilişkilerimde bile yaşadığım cinsel ilişkilerde bu kadar hislerim yüksek değildi 😅 sanırım ten uyumu var aramızda 😅😅
Soran+1 yılYok hissediyorum işte, dediğim şey, "bir şey hissetmemek zor", eğer romantik bir cinsel ilişki yaşiyorsan.
- +1 yıl
Allah allah, ilginç ya😃 doğrudur bir şey diyemem valla. Ama bu sekilde iyi bir yere gitmez ha soyleyeyim bagimli olabilirsin alisirsin
Soran+1 yılAy oraya doğru gidiyor zaten 😅😅😅
- +1 yıl
😂😂hayirli olsun
Soran+1 yılHahah sağol 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Konuşma cinsellik üzerine mi hep
012 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır. Mesajlasmalar tamamen nasılsın napıyosun gibi şeyler üzerine. Sadece ilk ilişkiye başladığımız zaman mesajlasmamiz seks konusunda neleri seversin sekste, nelerden hoslanirsin üzerine idi. Daha sonra bütün mesajlasmalarimiz günlük hayatimiz üzerine olmaya başladı. Bukustugumuz zamanlarda da önce sanki beni tanımaya çalışıyor gibi uzun sohbetler ediyoruz birbirimiz hakkında. Daha sonra sevişiyoruz. Sonra da bana sarılarak uyumak istiyor. Öyle uyuyoruz mesela. Ilginc değil mi?
- +1 yıl
Yani belliki seni beğenmiş görünce ikisinin arasında kalmış
Soran+1 yılBana da öyle geliyor 🙈
- +1 yıl
Her iki türlü de zevk alıyorsan sorun etme bence devam
Soran+1 yılTabii benim için de onun için de sorun edilecek bir durum yok. Zaten sanırım ikimiz de yüksek hisler içindeyiz duygusal olarak. O da yaşadığımız ilişkileri daha farklı bir hale getiriyor. Ben de kendimi gerçekten iyi hissediyorum bu ilişki içinde. Hani sürekli karışma görüşme yok ama aramızda hem duygusal hem cinsel bir ilişki var.
- +1 yıl
Zaten cinsellik kötü olsaydı istediği kadsr duygusallık olsun bir süre idare ediyor
Soran+1 yılAslında bence mesele cinsellikte değil. Aramızda bir kimyanin olduğunu hissediyorum açıkçası. Ten uyumu mu dersin, enerji mi, aşk mı bilmiyorum. Ama o hisler yüzünden hem ben hem o çok tutkulu hissediyoruz gördüğüm kadarıyla. Ben daha önceki sevgililerimde dahi böyle hissetmemiştim ne yalan söyleyeyim. Bunu bence ne sadece duygularla ne de sadece "iyi" denilebilecek bir cinsellikle açıklamak zor.
- +1 yıl
Elbette sadece cinsellik değil ama sadce his de değil karışım güzel olmuş dokundukça dokunasin konuştukça konuşma isteğin geliyorsa her şey olması gerektiği noktada demektir
Soran+1 yılTam da öyle bir durum. O yuzden devam etmek istiyorum acikcasi. Bitirmek istemiyorum.
- +1 yıl
Bazen cidden anın tadinin çıkarmak gerek düşününce olmuyor
Soran+1 yılBen de düşünmek istemiyorum bunun üzerine. Sadece ne yaşıyorsam o, anda kalarak 🙃
- +1 yıl
Aynen öyle 👍 yarını bilmiyoruz anı yaşıyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılTinder sadece cinselik icin ama boşşş
22 Yorumla
Soran+1 yılE amaç o zaten 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır kalınmaz f. b ilişkisinde sevgili gibi olunmaz o yüzden bir çok kez ilişkimi bitirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılhiç öyle bi tecrübem olmadı bilmiyorum
00 Yorumla kalınmamalı fbden çıkmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokluk aliskanlaiklari
06 Yorumla
Soran+1 yılAma benim zaten öyle bir beklentim yok. Hani demedim bana her gün yaz benimle ilgilen falan diye. Çünkü anlıyorum, ben de kötü bir ilişkiden çıktım. O yüzden ben de öyle bir şey istemiyorum. Ama yine de ilgilenmeye çalışması ilginç geldi.
Cevap sahibi+1 yılyaslariniz neydi ki
Soran+1 yılAynı yastayiz. 27.
Cevap sahibi+1 yılsanirim bu hoslandi senden icten ice
Soran+1 yılSanırım...
Cevap sahibi+1 yılok. tadini cikar
+1 yılTinderda gerçek kız varmıymış
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçek kız mı 😅😅
- +1 yıl
Yess
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke tanışabilseydik 🥺
00 Yorumla
+1 yılHerkes herkesin altında gene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Arada bi lonusulur
00 Yorumla
+1 yılihtiyaçlarınızı giderin
00 YorumlaTinderda çıkıyor mu biseyler ya shs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok ya
00 Yorumla
+1 yılKalinir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYooo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sadece seks için konuşulan partnerle her gün iletişimde kalınır mı, seks yapmadığınızda bile?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat