Merhaba! Seks şüphesiz hepimizin ihtiyacı ama bunu ilişkinin öncelik sıralamasında birincil hale getirmek ve sürekli bu konuda konuşmayı istemek ilişkiye yarardan çok zarar verir. Şöyle ki bir süre sonra artık seksle ilgili konuşacak hiçbir şey kalmadığını fark edebilirsiniz bu da ilişkinin heyecanını kaybetmesine neden olabilir. Oysa her seferinde yeni oyunlarla ve yeni atraksiyonlarla seksi, ilişkinin vazgeçilmez bir parçası haline getirebilirsiniz. Ayrıca seks hakkında çok konuşmak, seksin kendine has ateşleyici etkisini düşürür ve partnerden soğumaya neden olabilir..
Konunun rotasını değiştirmek kadar kolay bişiy yoktur benim için. Yeterki sohbet etmek istesin. Birçok konu cinsellik dışında haz vererek keyifle edilebilinir. Önemli olan muhabbetten keyif almasıdır. Bunu bana hissettirmesidir. Zaten niyeti sadece seks ise bunu bir zaman sonra başka muhabbetler ederken aıkılıp muhabbeti kesmesinden anlarım. 👒
Cinsel yaşam da her şeyde olduğu gibi aradan zaman geçtikten sonra özlem şehvet aşk ile yaşanırsa güzel olacaktır.
Her gün aynı yemeği yemek her gün aynı şeyleri yapmak sıkıcı olacağı gibi sadece cinsel ilişki için de birlikte olan konuşmak isteyen biri sıkıcı bir hal alacaktır çünkü belli bir süre sonra insan kendisini robot gibi hissetmeye başlar ihtiyaç varken herşey çok güzel bittiği zaman arkasına bile bakmadan gider.
Kısacası mastürbasyon aleti olmaktan başka bir duygu olmaz böyle bir ilişki de tercihim değildir.
Merhaba <3 Sürekli cinsel sohbetler eden partner bir süre sonra sıkıcı bir partnere dönüşe bilir. Yani sürekli cinsel sohbetler kim olursa olsun can sıkmaya başlar. - Ben daima cinsellikte cinselliği konuşma taraftarıyım. <3 #SinirliBebek <3 <3 <3
Aslında bu partner ile ilişkiyi devam ettirecek miyim ciddi bir ilişkiye adım atmayacağıma göre değişir. Ciddi bir ilişkiye adım atmayı düşünmüyorsam şuanlık devam ettiririm.
Partnerin sekste doyuma henüz ulaşamadığı için aklı hep orada büyük ihtimalle sekste gerekli doyuma ulaştıktan sonra yerini zamanını ayarlamayı öğrenecektir aç insan doymam tok insanda bir daha acıkmam diye düşünürmüş o mevzu
seks konuşmayı gerçekten çok seviyorum ama karşındaki insanı sıkmamak adına bazen farklı eğlenceli konulara yönelmesi varsa istekleri veya fikirleri dinlenmeli herşey den önemlisi ise karşılıklı saygı olmalı
Hayır... Çokca susmak, fazla kelime tüketmemek önemli bu konuda, cazip gibi de gelebilir, ilk başlarda, minik kelimerler ile... Fakat fazlaca abartılmamalı... Bu kadar tüketim yerine, üretime geçilmesi mutlaka daha tatminkar sonuçlar doğurur...
Cinselik ihtiyactır bukişi senle oldugunda sadece cinselik konuluyors bu seni kullanıyor olmasındn dır bi ins 24 saat cinsellik düşünemez sadece ihtiyaç duydugunda yanında oluyo demek
se. KS se. KS nereye kadar daha güzel aktiviteler varken arkadaş sabah akşam kafası öyle çalışanın afedersin beyni şeyinin ucunda çalışıyordur. (not: şimdi se. KS delileri gelir bu yorumumu basar )
Eğer yeterince doyurucu bir seks deneyimi yaşıyorsa sürekli konuşmak istemez. Yaşamıyorsa bunu alana kadar başka konulara sıra gelmez. Bunu bir düşünün.
seks konuşmayı ve cinselliği bende severim ama sosyal ilişkilerle beraberindeyse evet olur. Ama sadece ve sadece seks ise bu biraz karşı tarafı obje gibi hissettirebilir.
Bir şey ne kadar çok vurgulanırsa o kadar itici olur. Gün boyu cinsellikten bahsetmesi bir süre güzel gibi gelse de sonrasında çok sıkıcı olur. O yüzden devam edemem.