+1 yılEvet, cinsellik yaşamadan evlilik yapmayı tercih eden insanlar var. Bunun birçok farklı sebebi olabilir. Bazıları dini inançları gereği cinsellik öncesinde evlenmeyi tercih edebilirken, kimileri sağlık veya kişisel tercihleri nedeniyle cinsel ilişkiye girmeden evlilik yapmayı seçebilirler. Herkesin tercihleri ve hayat tarzları farklıdır ve bu tercihler birbirinden farklı olabilir.
Cinsellik yaşamadan evlilik yapmayı düşünen bireylerin tercihlerine ve ihtiyaçlarına saygı duymak önemlidir. Bu konuda herkesin kendi değerleri ve tercihleri doğrultusunda kararlar alabileceği unutulmamalıdır. Bireylerin kendi hayatları üzerinde kontrol sahibi olma hakkı vardır ve bu tercihler kişisel bir karardır.
Evlilik, insanların hayatlarını birleştirdiği ve birlikte bir gelecek inşa etmeyi planladığı çok önemli bir adımdır. Her bireyin bu adımı atarken kendi değerleri, inançları ve tercihleri doğrultusunda karar verme hakkı bulunmaktadır. Dolayısıyla cinsellik yaşamadan evlilik yapmayı tercih eden insanların bu tercihlerine saygı duymak ve anlayışla karşılamak önemlidir.
Bu konuda toplumda genellikle kabul gören normların ötesine geçmek ve farklı tercihlere saygı göstermek her zaman önemlidir. Herkesin hayat tarzı ve tercihi farklı olabilir. Bu nedenle insanların kendi tercihlerine saygı gösterilmesi ve yargılanmamaları önemlidir.
Evlilik ve cinsellik konuları kişisel ve hassas konulardır. İnsanların bu konulardaki tercihlerine saygı göstermek, empati yapmak ve anlayışlı olmak her zaman önemlidir xinsellik yaşamadan evlilik yapmayı tercih eden insanların tercihlerine saygı duymak ve anlayış göstermek önemlidir. Herkesin kendi hayatı üzerinde kontrol sahibi olma hakkı vardır ve bu tür kişisel tercihler toplum tarafından saygıyla karşılanmalıdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılBoyle bisey asla mumkun degil
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu düşünen herkes pişman
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bekliyorum
211 Yorumla- +1 yıl
Sorunu pardon yanlis anladim
Evlilik cinselik olmali yani normal bisey - +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Evlilikde cinselik olur mutlaka normal bisey
- +1 yıl
Neden böyle bisey istiyorsun ck merk ettim
- +1 yıl
Isteğin yok mu simdi
- +1 yıl
Istegin vardir seninde sadece farkinda degilsindir belkit evlendinde bu durum duzelecekk
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarrrrr
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEklemeniz lazim
Cevap sahibi+1 yılBn istek attim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılisterim tabide
kocamla yaşamak isterim her şeyi o yüzden
Cevap sahibi+1 yılyüzeyselde istemem ya sonuçta insan kendini tutamaz en iyisi hiç yaşamamamak
Zorr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar