Heyyo ben geldim✋ merak edenler için linki buraya bırakıyorum..
https://dreminozbek.com/saglikli-ve-duzenli-bir-cinsel-yasamin-faydalari/

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Heyyo ben geldim✋ merak edenler için linki buraya bırakıyorum..
https://dreminozbek.com/saglikli-ve-duzenli-bir-cinsel-yasamin-faydalari/

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Evet doğrudur ama hiç yaşamadım.. zaten cinsel ilişki çok faydalı bir şey sağlık açısından. stresi de azaltır ayrıca uyku kalitesini de iyileştirir.. ama işte bende olmadığı için bağışıklığım düşük :D şaka bir yana o kadar fark olacağını sanmam.. sağlıklı beslenin vitamin kullanın fark olmaz
Bu çok normal çünkü serotoninin görevleri arasında, bağışıklık sistemini güçlendirmek diye bir şey var, eh bizler de düzenli mutlu olursak bu sık salgılanan salgı bağışıklığımızı dha kuvvetli hale muhakkak getirecektir :D
Cevap
15Cevap
Düzenli seks hayatı zaten bir çok yönden iyi olarak etkiliyor kişiyi şaşırmadım gayet doğru olabilir.
Hormonlarla alakalı, yani doğrudur
Öhö öhö hapşu harğkk ahshhdd allam ölcem 😂😂
Ahaha yaaa 🤣
Hiç sorma bak baş ağrısına da iyi geliyormuş kız 😀
ya baş ağrısı yapanlara ne demeli 🤣
O zaman bağışıklık sistemimi güçlendirmek için ekstra ilgi göstermeliyim çünkü diğer yoldan olmayacak ^-^
"başım ağrıyor" şikayetlerini çürüten tez bu olsa gerek. Düzenli cinsellik baş ağrısına iyi geliyor, hatta tedavi ediyormuş. Bu soruyu erkekler okumasa iyi olurdu ama :)
Türk kadınları ile nasıl düzenli cinsel yaşamımız olur bir ayın iki haftası rgl bir haftası psikolojisi bozuk ailesinin yanın da geç kardeşim ben limondan çorbadan acıdan güçlendiririm bağışıklık sistemini
Sadece bir hafda dışarıda kalmak yerine evde kalırsam çok güzel olur izin verme o zaman iste
Güçlendirir tabi. Seratonin, melatonin vs salgılar, çoğu hormon önce coşar sonra ideale döner.
Hastalıktan yataklara düşen ben 😷
😀
Cinsel hayat sağlıklı hayat 👍
Evet her derde devadır cinsellik
evet tecrübeler onu gösteriyor
Hasta olmamamızın sebebi ortaya çıktı.😂
Bende diyorum neden sürekli hastayım :D
Beslenmenize dikkat edin
Finduk fistuk yemeden olmaz :P
Valla ilaçlık, şifa için bi öbüşek mi
Boşalmak iyi bir şey degil rüyalanmak kâfi
Evliyim düzenli seks var gribim ama 😀
Bu doğru salgınanan hormonların bunda etkisi var
bence evet olabilir
dul kadınlar ölsün mü yani
Yok ya niye ölsün
bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminlerde var yani ölmeden yaşanır :)
Sen evli değil misin
Dullar da düzensiz seks yapar faydası olmaz mı
Allah'a şükür
Doğru bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?