Yaşım 22 dün ilk defa ilişkiye girdim girdiğim kişi de bakire olduğuma inanmadı kan gelince birden küfür kıyamet sen reglsin beni kandırıyosun diye çıkışmaya başladı eve gidince de engelledi :D sizce normal bi durum mu bu amacı neydi niye soğudu birden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal bakire olunca inşallah içine bosalmamistir. Adam senle gurur duyması gerekirken hakaret edip gitmiş sende hiç zevk almadığın gibi birde hakaret duyup o güzelim kizliginı kıymet bilmeze vermişsin ondan bir cacık olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah aslında sana bir mesaj vermiş ama sen anlayamamışsın olayı. Yaşadığın saçma olay işin bahanesi. O kişiyi o hale sokturtan ise kişinin rehberi olan şeytan. Maalesef şeytan dalga geçmiş seninle. O kişinin onları demesi bir şey ifade etmez. Onu sana karşı konuşturtana bakmak lazım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani güvenmemiş
00 Yorumla Bu durumda onun senden neden soğuduğunu sorgulamaktan çok, senin ondan buz gibi soğuman lazımdı bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum zaten ama seviyodum sonuçta şok oldum bu yaşadığım olaya
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. O cocugu ya. Iste boyleler bu kadar igrencler ama sizde boylelerini adam yerine koyuyosunuz. Ah ahh
12 Yorumla
Soran+1 yılKendini iyi biriymiş gibi gösterdi başlarda
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNereden buluyorsunuz bunları mk, hayır yani bakire olmasan ne değişiyor? Şimdiye kadar yaşadığını şeyi anında çöp mu oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. olaydan hiç anlamıyormuş ve sana güvenmiyormuş... boş ver salla gitsin kafaya takmana değmez
10 Yorumla
+1 yıl2023'te bekaret arayan erkek geri-zekalıdır. Hele de bekareti gelen kanla ölçen erkek M@L'ın bayrak taşıyanıdır.
00 YorumlaS. k. p başkasina rahatça geçiş yapmak için seni suclamis. Hoşuna gittiyse kardasın ama guzel bir s. KS olmadiysa bosu bosuna bozdurdun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine kalacaksın diye korkmuş 👍
Yaptığın kişi kaç yaşında?
Tecrübesiz biri mi?
00 Yorumla
+1 yılAq şaka mı bu çocuk baya korkup yalan söylemiş aq böyle mal çocuklar ile birlikte oluyonuz ya ben sinir oluyorum ya
00 YorumlaAdam işini görmüş başına kalma diye de seni başından atmış 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşına niye kalayım korunduk
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılTuh be bakireymis harbiden diyip basima kalmasin diye yapmis bence kacmis resmen
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşına kalsam noluyo sanki niye böyle bu erkekler
- +1 yıl
Cogul konusma sen serefsize vermissin basina kalsan sevmediği bir insanla evlenmis olcakti
Soran+1 yılEvlenmek ne alaka ilişkiye girdik diye hemen evlenmek mi istiycem neyden kaçtı yani evlilik düşündüğümü mü sandı yani
- +1 yıl
Sen bu dunya icin cok safsin nerde yasiyorsun sen
Soran+1 yılBen saf değilim bu kişi deccal di
- +1 yıl
Bari zevk aldin mi 😂
Soran+1 yılHiç almadım bi de üstüne hakaret etti bağırdı çağırdı nerden buldum bu psikopatı canım kafam
Soran+1 yılKüfürü sansürlemiş site canım değil o :D
+1 yılGardaşım işini görmüş hadiAllaaahaemanet demiş gitmiş
10 Yorumla
+1 yılİyi geceler...
Adam işini gördükten aldığını aldıktan sonra birde zeytinyağı gibi üste çıkıp engellemiş...
Böyle karaktersizler neden aynı ortamlarda bulunur cinsellik yaşarsınız ki? 🤔00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle öküzlerin altına yatmayın olm adammı bitti piyasada 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmacı sadece bakireliğini almak o kadar , yanlış kişiyi tanımışsın, en kısa zamanda ayrıl ve unut, sadece bakireliğini almış olsun, daha başka yerlerini de almasına izin verme.
00 Yorumla
+1 yılKesin Like a Virgin? Yani Virgin. Ama degil demistir.. bu sarkinin anlami sanki bakire?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılence kavram karmaşası yaşıyorsun sen şu an normal değil tepkin çünkü
00 Yorumla üstüne kalırsın diye korkmuş. kişisel algılamaana gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. demekki kız değilmişsin. daha önce ilişki yaşamış ki hemen anlamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahhahahahah kafayı yemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılValla ya sinirden gülüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk almadan uzaklaşmak için bir kılıf bulmuş sadece hepsi bu
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyin sorumluluğu
Cevap sahibi+1 yılBakire birisiyle ilişki yaşadiya evlilik gibi detaylar olmasın diye
Senin adına sevindim. Çünkü bu tip yaratıklar ile ömür geçmez ve sürekli mutsuz bir hayata itilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk defa ilişkiye giriyorum diyen manitadan kan gelmediği ve muhtemelen bakire olmadığı halde. Kan geldi aşkım sen bakiresin dedim vay ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkide benimle evlenmemek için , bende yara vardı o patladı dedi sen bakire değilsin dedi terk etti
00 Yorumla
+1 yılSlk çünkü bunlarla birlikte nasıl oluyorsunuz aklım almiyool
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar sıkkô erkeklerle birlikte oluyorsunuz inanın şaşırıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama arkadaşın bence sorunları var kafadan gerçekten anormal bir tepki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya nasıl bir oyuna kandindn gerci rengi farklıdır ama neyse gizli olmasn bisoler sormak istedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış kişi ilkin olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılHata bende
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence böyle bir canım normal olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılamacı sadece seni bozmak
11 Yorumla- +1 yıl
Bununla amacın seks miydi
+1 yılNiye adamı kandırdın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılalacağını almış suuç bastırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı cinsellikmiş sen evlenmeden neden böyle biri ile ilkini yaşadın?
00 Yorumla
+1 yılyaşın niye 30-35 arası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuc at gitsin modu ya... karaktersizler çok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sıkılmış kaçma yolu aramış teneke slkdjhsadh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAferin kızıma aferin... ortadoğuda max muhabbet sadece cinsellik.
00 Yorumla
+1 yılKızlığını aldı ve engelledi oylemi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adamın bahanesi :D İşi bitene kadar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun hayatının hatasını yaptın
51 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılNeyin kafasni yaşiyo acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne kalmanı istemiyor. Peçeteyi atmış sadece.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başına kalma diyedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane etmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks bittikten sonra mı dedi peki bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorktu üstüne kalırsın siye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSahtekar işte
10 YorumlaSeni kulanmış işde
10 Yorumla
+1 yılçocuk seni kullanmış başka bişey olduğu yok
00 Yorumla
+1 yılDüşünüyor musun tekrar
00 Yorumla
+1 yılBı de gülüyorsun ak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılDalak ooo 😁 seni tanımayı çok isterim. Görüşelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılşaşırmıstır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. gecmiş olsun
00 YorumlaÖyle miydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılKorkmusss
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden
- +1 yıl
İlkin olduguna
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği