Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim sana gayet güzel yalatmis gırtlağa kadar sokmuş sonrasında bosaldimi bilemedim ama her yerinde yalayıp bal kutunada dilini sokmaya çalışmış sen o durumdan rahatsın olunca ben bu aşamaya gelmiş kızı nasıl yaparım diye plan yapmış sana kız değilsin deyip sende kızım dedim tartışırken gir bak kızım demeni sağlamaya çalışmış iyi ki kurtarmıştır bu adama yüz verme bence
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır bosalmadan söyledi ama onu boşaltmamı da istedi. Zaten dilini oraya degdirdigi anda içine sokar gibi olur ya o zaman da canım acıdı hemen yani. Zaten bence sen bakire değilsin dediği anda çektim kendimi. Okadar insanla birlikte oldum sen değilsin diyor.
Soran+1 yılEngel de atmamış bunun anlamı ne ki geri dönmek için felan mi
Soran+1 yılZaten ben ilk sefere göre gayet iyi olduğumu düşünüyorum. Yani iyi emdim bence. Arada uyarsa da ilk sefere göre güzeldi her şey. Emerken inledim. Isırmadım gel git yaptım güzelce. Bu şekilde oldu. Beni boşalt ama sen bakire değilsin dedi
Soran+1 yılZaten emerek bosaltmami istedi o an ama sen bakire değilsin deyince çektim kendimi şimdiye kadar bu konu hakkında çok konuşmuştuk her dediğimi yalan saydı inanmadı diyerekten. Şok geçirdim dediğim gibi o an belki bosalitrdim bilmiyorum daha önce bir tecrübem olmadığı için ve ondan da nasıl olduğuma dair bir şey duymadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu. Boşaltırdım herhalde. Erkekler oral ile kolay kolay boşalırlar mi onu da bilmiyorum. Ben henüz bosalmamistim hayır. Zaten bunu dediği için bozuldu her şey ve ne olduğunu anlamadan suçlu ben oldum yaka paça dışarı atıldım yalan söyledine getirdi lafı
Soran+1 yılYok buradan devam etsek. Ortalamanın üstünde güzel bir kız olduğumu düşünüyorum. Maalesef neden böyle yapti hiçbir fikrim yok zaten... sert tepki vermeseydim de kendimden taviz vermiş olacaktım. Sonra ben böyle yapınca üstümü giyinince hakaret etti, zorla dışarı attı. Kadınlığıma laf felan etti.
- +1 yıl
Dediğim gibi böyle güzel bir kıza yapılmaması gereken bir hareket yapmış dille bekaret kontrolü yapması kız ile seviliyorsun orayı dillersin ama dilini sokmaya çalışması dudaktan başlayıp tüm erojen bölgelerini yanak boyun gerdan göğüsler balkutunu defalarca öpülür yalanması, 69 olup karşılıklı oral yaparak birbirinizi boşaltıp keyfin doruklarına çıkmak varken saçma bahane ile sana hakaret etmesi onun kalitesizligini gösterir. Bu işe yeni başlayanlar iyi bir oral yapan bir hanım erken bosalma sorunu olan bir bir erkeğe biraz oral yapınca erken agza bosalma olabilir bosalincada pişmanlık duygusuyla böyle garip hareket yapan tipte olabilir. öyle durum oldumu
Soran+1 yılO amaçla mi yaptı bilmiyorum ama dilini içine soktuğunda bile canım acıdı ki o şey içime girdiğinde nasıl acıyacak diye düşündüm. O zaten daha öncesinde defalarca birisiyle birlikte olmuş bir insan. Ama o bosalmadan böyle bir tepki verdi. Pişmanlıkla alakası yok. Benim bu kadar sert bir tepki vereceğimi mi düşünmedi acaba bilmiyorum
- +1 yıl
Tahminimcedilini içeri sokunca zarda esneme yapmış o esneme sende acı yaratmış. Dogaldırki oraya daha kalın ve sert aleti sokunca acıması beklenir. Tabi oraya girecek alet ince bir alet olursa az acı duyarsın. Büyük bir alet olursa acive kanama daha fazla olabilir. Eğer girdikten sonra dayanamayacak acı olursa ilişkiyi kesip tekrar 4-5 gün sonra devam etmek gerekir zar açılınca artık ilişki daha zevkli ve tatmin edici olur. İlk ilişkide bazıları zarı açıp bir kokleme yapıp bitiriyor. Bazıları bosalana kadar devam ediyor o ilişkide alınan keyif ve acıya göre değişir. 3-5 gün sonra yapılacak ilişki keyfi daha çok olur. Bazıları ilk ilişkide acı ile keyif bir arada daha heyecan verici diye söyleyenler var. Yalnız ilk ilişkide keyif almak ve senin bu işten keyif alman için uzun oral yapıp iyice sulandirip o suyun bölgeyi iyice kayganlastırılırsa hem acı çok az duyarsın hemde keyif vericiligi artar.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin bir yavş@k olduğu için böyle bir şey demiş olabilir. O yüzden de bence boş ver. Yaptığı büyük bir haysiyetsizlik. Güvenmediği biriyle mi ilişki yaşayacakmış... Yol yakınken bitmiş hatta keşke o bile olmasaydı da sana travma yaşatmasaydı
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda asla sevgilime ya da eşime yalan söylemem. Sadece o an nasıl oldu da her şey çok güzel devam ederken sen bakire değilsin dedi. Bu dışarıdan bakılarak anlaşılan bir şey midir ki. Doktorlar anlar ancak benim bildiğim. O anki performansımdan dolayı böyle bir şey oldu desem yine de ben ilk defa böyle ileri gittim açıkçası. Ona rağmen ilk sefere göre iyi olduğumu düşünüyorum. Kötü de değildim bence.
- +1 yıl
Çünkü çok zevk aldı ve muhtemelen seni daha önce yaşadı sandı. Onun da özgüveni o kadarmış. Zaten bu öyle anlaşılacak bir şey değil. Kötü olsan zaten bunları diyemezdi. Senin gibi bir kadınla bir daha yan yana dahi gelmemeli bence
Soran+1 yılBu nasıl ozguvensizlik meselesi oluyor ki? Kötü olsam ne derdi mesela
- +1 yıl
Yani güzel yaptığın için daha önce başka birilerine yapmış olduğunu düşündü. Bence bunu birine söylemek ve başkalarıyla birlikte olduğunu düşünüp kendini ezik hissediyor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. karaktersiz serefsiz birine denk gelmssin. ozellikle bu konularda guvenmiyosa cektirsin gitsin zaten.. adam olmasi lazim once, karaktersiz serefsiz orul orul cocugu ya. beni bile burada sinir etti yani
012 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece bana neden güvenmediğini anlayamadım böyle bir tepki verdiğini. Şok geçirdim o esnada. Oral ilişki de yaşadık acaba oradan beni gördü sonuçta delik felan diye mi düşündü neden olduğunu anlayamıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum öyle olmuş da olabilir bu konuda çok istekliydim zaten o ne derse yaptım. Ama içimde beceriyor muyum acaba diye bir korku vardı hep. Çekindim yani o kadar acemi görünmek istemedim. Ben çok istekliydim onu biliyorum sadece. Ve çok iyi gidiyordu her şey. Sadece o ak sexe hazır değildim ve içime girme diye defalarca söyledim
- +1 yıl
oral sekste kadinlar ilk tecrubelerinde genellikle disleriyle isirma egilimi gosterirler. bu durumda da erkegin cani yaninca cok zevkli gecmez dogrusu ise agzinda bir uzum varmiscasina emmektir. veya yalayacaksa da dondurma gibi dili yapistirip genisleterek yalamaktir. muhtemelen sen dogal olarak emme refleksi gosterdin. o da cok eglendi. anin zevkine kapildi ve ses etmedi. bosaldiktan sonra erkekler sacmalmaya baslar, o da o kadar iyi yapmani anlamlandiramadi ve sacmaladi.. sence iyi gecmis miydi?
Soran+1 yılBoşalmadan böyle bir tepki verdi. Ben de sizin dediklerinizi yaptım zaten. Boydan boya yaladım emdim öptüm. Tükürdüm felan. Sıvazladım başını ayrı emdim. Bu şekilde. Bence her şey güzel devam ediyordu
Soran+1 yılEvet öyle oldu. Dedikleriniz de oldu ogurdugum
Soran+1 yılEvet öyle oldu. Dedikleriniz de oldu ogurdugum oldu yani ısırmalık daha çok ağzımı açıp emdim gel git hareketi oldu
Soran+1 yılAynen
+1 yılBu kişiyle bir daha görüşme kişi sana ulaşmaya çalışırsa cevap verme kişinin kendine olan güveni yok suçlayacak birilerini hep arayacaktır
10 Yorumlakızlık zarı cinsel iliskiye girmedende bozula bilir hata cinsel iliskiye girsende bozulmayan kızlık zarı türü vardır
Yapıtığı doru birsey değil hata karaktersizce birsey onu düşünme yoluna bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu demesinin nedeni sen onu yalarken fazla istekli şekilde sanki daha önce biliyor gibi yapmissin sevgilin olacak davarda bilip bilmeden boş konuşmuş
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben utangaçtim biraz ama istekliydim çok. İlk sefere göre de gayet iyi olduğumu düşünüyorum. Emdim yani boğazıma kadar soktum o da sivazlatti böyle. O ne derse onu yaptım hani. Başını emdim gel git yaptım böyle.
- +1 yıl
İşte sen içinden geldiği gibi yalamissin o an başını emmissin avuclamissin boğazına kadar almışsın oda sanmış sen daha önce hep yaotin bunu bide bosalttiysan tamam zaten emerken felan içine çektin dimi
Soran+1 yılEvet evet yaptım hepsini. Ama bosalmadan böyle bir şey söyledi
- +1 yıl
Yani anlamadım ben bu adamın kafasını
Soran+1 yılMantığı ne ki ben de bilemedim. O an vajinama baktı o yüzden mi bakire değilsin dedi
Soran+1 yılAma bunu dışarıdan anlaması da imkansız ki hiçbir türlü anlayamaz
- +1 yıl
Öyle yaptıysa vajinana bakınca saçma saçma davrandiysa zaten sana uygun kişi degilmis
dışarı mı attı? muhabbete bak "ben o kadar insanla birlikte oldum" demiş ama senin birisyle olman zoruna gitmiş dkxlxl ve olmadığın halde.. ne kadar zmaandır birlikteydiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılBeş altı ay oluyor. Ben daha önce de biriyle cinsel birliktelik yaşayan birisi değilim. O an sen bana yalan söyledin durumu ortaya çıktı. Kavga esnasında da kolumdan tutup dışarıya doğru ittirdi dış kapıdan... Hakaret etti. Oral felan yaparken dilini degdirmisti acaba orası açık olduğu için böyle zannedip tepki vermiş olabilir mi. Şoklar içindeyim hâlâ neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyorum
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılYok böyle iyi buradan konuşabiliriz
Soran+1 yılNeden kaç yaşında oldugumu sordunuz
tambir orço ile görüşmüssün çok ilginç. ama sebebi içime girmek için seni yoklamış sen evet nasıl anladın desen gircekti. hayır deyince yapamayacıgını anlayıp atmış
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten.. hâlâ olayın sokundayim inanın
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence sen doğru adamla karşılaşmamıssın... kaç ondan... görüşme bir daha...
10 Yorumla
+1 yılboş ver öyle biriyle devam edilmezdi zaten gittiği iyi olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesiz ve paranoyak birisi olduğu için Hiç üzülme kurtulduğuna sevin Bundan sonra da insanlara dikkat et hemen güvenme
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında daha önce birçok insanla birlikte olan birisi. Neye dayanarak böyle bir tepki verdiğini anlamıyorum. Acaba gördü benim vajinami sonuçta ona bakarak açık felan o yuzden mi
- +1 yıl
Çok kişiyle olmanın tecrübeyle çok ilgisi yok Beyni gelişmemiş Narsist biri bence Böyle insanları hayatınıza almayın
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim Bol şanslar
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nasıl bir öküzmüş öyle. Nerden anlamış MR'mı çekmiş müptezel
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım bekaret dışarıdan bakılarak belli olacak bir şey mi. Beni o halde gördü baktı sonuçta vajinama ama istediği kadar tecrübeli olsun her kadının yapısı farklıdır. Performansa göre felan diyeceğim o an o beni yönlendirdi. Ama ilke göre gayet iyi olduğumu düşünüyorum. Bir kadının bakire olup olmadığı nasıl anlaşılır anlamadım
Soran+1 yılBöyle bir tepki vermesinin bir sebebi yok değil mi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılo kadar kişiyle birlikte olmuş, bakire olsan ne değişecekti onun için. m@l adam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim dünya tersine dönse bu adam ile bir araya bir daha gelme uzak dur ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılİlerideki davranışları ne yönde olur sizce
Cevap sahibi+1 yılBu adam sana inanmamış samimiyetten uzak ve senden faydalanmaktan isteyen bir adamın kokusu burnuma geliyor bence asla bir araya gelme derim ne koşan boş ateşe girsen boş böyle adamlara sen aşık ve seven adam ile beraber olmadın sanırım hiç aptal olma adam senin ile yatıp keyfini almak istemiş bu kadar net durum kendine yazık etme güzel kardeşim yok ben bu adam ile olucam abi dersen bu yazdığım satırları hatırlarsın ve ilerde burada yazarsın pişmanım falan diye
Soran+1 yılZaten bu benim ilk birlikte olduğum insandı ilk sevgilimdi daha zaten hayatıma başka birisi de girmedi sevgili olarak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutup bide dışarı mı attı seni? Vay o ça bak şu tiplere yüz vermeyin kızlar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Senden hiçbir bok olmaz felan dedi. Bırakınca o esnada
Soran+1 yılÇünkü ben. Bunu söylediği için o an yarım bıraktım
Cevap sahibi+1 yılArtık sevgilin değildir umarım
Soran+1 yılHayır değil tabiki nasıl devam edebilir bir insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaparken çok iyidin demek ki. Başkasına da yaptı demiştir
07 Yorumla
Soran+1 yılPek bir fikrim yok daha önce benim hiç ilişkim olmadı deneyimim sıfır yani. Oral yaparken diliyle felan içine doğru ittirince canım acıdı biraz hatta dedim ki içimden bunda bile aciyabiliyormus. Bir kere ben kendimden eminim ama, sebebi orayı açık görmesi felan mi dicem, e zaten orası tamamen kapalı bir yapı değil ki
Cevap sahibi+1 yılYani seks olmadan aranızda bunları yapti. Kendisi herşeyi yapmış geçmişte seni yadırgıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen ona oral yaptın mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOrdan iftira atmış sana başkalarına neler yapmıştır diye
Soran+1 yılBenim ilk deneyimim olduğu için ben o kadar da iyi olduğumu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSana demek ki o muameleyi yapmış
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilin anlamiyo ozman ilsikiden uzaklastign iyi olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok tecrübeli bir insan ben de konduramadim daha önce birçok defa birçok insanla birlikte olduğunu biliyorum
Soran+1 yılBu nasıl anlaşılır peki
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Sevgilin şerefsizmiş bence yol yakınken gerçek yüzünü görüp kurtulduğuna sevinmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece böyle bir tepkiyi hiçbir kadın hak etmez neye dayanarak böyle bir tepki verdi bilmiyorum.
+1 yılSana guvenmeyen biriyle vakit kaybetme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bitmiş Çok canım oluyor boş ver
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Öküzün tekiymiş diyorum yani böyle kendine fazla güvenim çok bilmişlik yapmış Bence hiç sallama gitsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim her ne kadar ilki için böyle bir deneyimi haketmemis olsam da. Kalbim bir tık kırık
- +1 yıl
Yani vardır böyle çok bilmiş erkekler Niye inanmıyor acaba ilk defa anlayış adını ne görmüş er şeyinle İlk defa birini teslim oluyorsun O da bunun değerini bilmiyor işte o yüzden bizim gibi olgun Vel net erkekleri bulmalısın
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılNe için
- +1 yıl
İlerde eşin sorun ederse diye
Soran+1 yılBirlikte olmadık ki içime girmedi yani
- +1 yıl
Eee illa işine mi girmesi lazım😅
- +1 yıl
İçine
+1 yılcok tecrubelımı yaklastın
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki benim ilk deneyimimdi. Daha önce biriyle birlikte olmadım ya da yalamadım. Oral yaparken orayı delik gördü o yüzden mi böyle bir tepki verdi acaba. O an stres olsam da ilki için iyi iş becerdiğimi düşünüyorum
- +1 yıl
tabı kı burada senınmı onunmu yonlendırdıgı onemlı durumu
Soran+1 yılEvet beni yönlendirdi
- +1 yıl
Şu an durumunuz nasıl
Soran+1 yılBilmiyorum yazmadı daha. Engel atmamış ama. Ben zaten yazmadım. Yazar mı geri sizce
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru mu güzel mi görmüş oldun işte yapma bi daha
10 Yorumlasenide altına alıp yol vericek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgit şikayet et şerefsizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun da ilkosimdir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUtangaç birimi
+1 yılDeneyimsiz mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla değil aksine çok tecrübeli bir insan
kullanmış kaçmak için bahane
00 Yorumla
+1 yılcanımsın biri
05 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Klavye degiştirmiş
- +1 yıl
Seni hak etmiyor istedigin almak için sana madur edebiyatı yapıyor. uzak dur bence bitir gitsin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica.
Saygılar
+1 yılNasıl anlamış
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu sorguluyorum oral yaparken felan orayı biraz açık gördü o yüzden mi acaba böyle tepki verdi ya da oral yaptığım için belki iyi yaptıysam ondan mı? Ama ben de daha önce hiç birisiyle birlikte olmadım oral yapmadım daha önce de söylemiştim aslında. Ama inanmadı demek ki. Sizce neden inanmadı? Bu dışarıdan bakılarak anlaşılan bir şey değil ki
- +1 yıl
Dışardan da anlaşılır ama bu tepki saçma
Soran+1 yılDışarıdan anlaşılması imkansız bence. Sonuçta ben birisiyle birlikte olmadım ve diyelim ki anlaşılsa bile oranın deforme olması gerekiyor artık anlaşılması için. Artık yapicam yapicam dışarıdan ancak öyle anlayacak anlayan da yani. Bu da ben bakire olduğum için benim için imkansız bir şey
- +1 yıl
Evet çok zor hatta seninki imkansız bence başka bişey var
Soran+1 yılO an oral yaptım iyi gittiğimi de düşünüyordum. Acaba benim ilk defa yaptığıma inanmamış olabilir mi o ne derse onu yaptım aslında ama. İlke göre gayet iyiydim acaba bunu ilk seferde böyle yapamaz diye düşünmüş olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir ama bunu öğrenmek için yapmaya gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekmeyi koy
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne