Evliliğimin ilk yıllarında eşim şikayetçiydi bebde süreyi kısaltmaya karar verdim. UUn süre boşalmamak da sorunmudur cinsellikte?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsel uyum önemli, cinsel aktiviteden hazzeden kadınla sorun olmaz, ama orgazm olduktan sonra libidosu düşen veya hiç orgazm olmayı bilmeyen kadınla uzun seks biraz zor...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka ilk posta çok hızlı geliyodu yani 3 dakika falan ortalama ikincisi gelmiyodu bak benim eski karı artık ileri geri yapmaktan yanıyo diyodu kıvranıyodu bayılcak gibi oluyodu zevkten ama ben bir türlü gelemiyordum çok kez yarıda bıraktım ben bile kendime şaşırıyodum kutsal bi züküm var diye hala aynımıyım bilmiyorum ama ya deneyemedim :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılevet bi yerden sonra kadın bitiyorsa kurmaya başlıyor ve acı vermeye başlıyor gereğinden uzun sürede sıkıntı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar geç bosaliyor erkekelr erken bosalmiyor
28 Yorumla- +1 yıl
5 dakikada boşalan erkek çok duyuyorum
- +1 yıl
Olabilir normali o tibben
- +1 yıl
Normali 5 dakşkada boşalması mı erkeğin?
- +1 yıl
Yani Berk hoca öyle diyor
- +1 yıl
Şimdi de başka hocalata mı pasladınn konuyu
- +1 yıl
Tibben dedim dikkat etti isen normali o kadinalr da boşalmama sorunu bence 30 sn boşalan kadın da duydum hiç bosalmayan kadında penisle nasıl olacak şimdi
- +1 yıl
30 saniyede boşalan kadın evet doğru eşime bunu yapıyorum. Ama ben en erken 20 dakikada boşalabiliyorum
- +1 yıl
Tebrik ederim ne diyim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbosalamamak da sıkıntı kalp yoruluyo
11 Yorumla- +1 yıl
Evet orasında var
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaşla alakalı sorun
230 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandıkça
Cevap sahibi+1 yılaynen yakında kalkmasıda sorun olur
- +1 yıl
İyi ama ben süreyi kendim ayarlıyorum. Bilerek kıstım süreyi eşime fazla geliyor diye
Cevap sahibi+1 yılnasıl bılerek kıstınız bılerek olmuyor kı o
- +1 yıl
Kontrol sizin elinizde ritmimayarlayarak süreyi uzatabiliyorsunuz. Yıllardır öyle yapıyorum. Hayvan gibi git gel değil yani.
- +1 yıl
fazla uzatmak da ıyı olmuyo ıkı taraf ıcınde
Cevap sahibi+1 yılyavaş olması cıdden zevvk verıyor mu ona ben asla gelemıyorum 50 yaşında belkıde 20 30 da o hız kesmez
- +1 yıl
Yavaş olatak değerlendirmemelisin bunu. Ve evet her milimini hissediyorsun yavaş olunca da bam başka bir haz veriyor. Yani her anı her tecrübeyi ayrı ayrı yaşamak gerekir bence. Uoksa koca şeyin bir anda içine girip kaybolması ne kadar haz verecekki?
Cevap sahibi+1 yılöyle degıl ıste yavas olup bır anda hızlanmanın verdıgı zevk bambaska her zaman yavaş cıdden zevk vermez kocaman dedıgın dick max 17 cm amca
- +1 yıl
:) turkıye sartları 14 15 16 en babası 18
- +1 yıl
Ahh bahsettiğin olaya bende bayılıyorum zaten uyguladığım tekniklerden birisi de bu. Yani apırdan giderken içi içini yiyiyor hızlanmam için ama hiç beklemediği anda birden tempoyu max. Çıkarınca aşırı haz alıyor partnerim. Sonra birmsüre devam ettikten sonra bir anda içinden çıkmak aşırı sinirleniyor ve orgazma gidiyor
- +1 yıl
Bunarada 18 diyim de merakın geçsin, ölçü belirttiğine göre
Cevap sahibi+1 yılbenım esım 21 cm taktıge ıhtıyac duymuyor aynı anda orgazm oluyoruz hıc erken ya da gec bosalıyorsun demedım ve sen yavas yapıyorum dedın hızlanma olayın olsa zaten kadın bundan sıkkayetcı olmaz
- +1 yıl
aynı anda orgazm da ayrı keyf
- +1 yıl
Aynı anda orgazm da ayrı keyifli ama eşim en az 5 defa orgazm olmadan ben boşalamam. Öyle bir sınır getirdim kendime. Siz sadece bir defa orgazm oluyorsunuz sanırım aynı anda
Cevap sahibi+1 yılo ne kadar isterse ben o kadar onunum kadınlar erkeklere gore daha gec orgazm olur genelde karınız nasıl 5 kere boşalıyor emın mısınız bunu her sexınızde mı yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Ahaha kadınlar daha mı geç orgazm oluyor 😅 bu hiç bormal değil
Cevap sahibi+1 yılnormalde dedım... bir tıkta olsa gec olur sızın hayal dunyanız cok genıs
- +1 yıl
:)) kadın pes etmez etttırır
- +1 yıl
@anticooor07 normalde tam tersidir. Kadına dokunsan orgazm olacak kıvama gelir zaten
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 kesinlikle haklısınızda soru sahıbı kendını cok farklı boyutta goruyor allah sıfa versın
- +1 yıl
aynen 1 kere orgazm olduktan sonra kadın doyuyo ve genıslıyo 2. yı yapası gelmez kı adamın
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 soruyu soranda dıyor kı benım partnerım 5 kere orgazm oluyor... 1. den sonra bıle o kayganlık gıdıyor acı verıyor seks ama cıdden cok genıs bır hayal dunyası hayretler ıcerısınde kaldım
- +1 yıl
ewt 20 25 dk dan sonra kuruyo kadın
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 ve aşırı agrılı oluyor
- +1 yıl
ewt bılırım 3 duble rakıdan sonra cok yalvarttım patlat dıye
- +1 yıl
Siz anormal durumlardan bahsediyorsunuz. 1 saatten sonra partnerimin kurumaya başladığını gördüm. Ve başkalarında da aynı. Ve kadın defalarca orgazm olabilir ama erkek bir seferde bitiyor
Cevap sahibi+1 yıl1 seferde bıtıyor mu bız mola verı yapıyoz
- +1 yıl
1 sefer yapıp yorulup uyuyorum pamuk gıbı 25 30 dk calısınnca beden yoruluyo
- +1 yıl
Kadınların defalarca orgazm olması normal erkek bir defa boşalana kadar.
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evet ama keşke geç olsa da erken olmasa
11 Yorumla- +1 yıl
Benim geç oluyor diye şikayet ediyordu
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet patnerim sıkılıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılKontrolün dışındaki her şey sorun
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım