Eşim cok fazla istekli olduğunda hemen bosaliyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ve sebebi nedir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Eşim cok fazla istekli olduğunda hemen bosaliyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ve sebebi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
doktora gidin
Erken boşalma çok fazla maalesef yğzde 80 ler düzeyinde diyebilirim. Olay tamamen psikolojik ve uzun süreli bir tedavi gerekiyor
Tesekkurler.
Merhaba, çok istekli olması erken boşalmaya her zaman neden olmaz, anlaşılan eşinin kontrol problemi var
Doktora mi gitmeliyiz acaba
Ne zamandır böyle
Bi kac aydır nadiren oluyor boyle
Ne kadar süredir evlisiniz
19
Uzun zaman olmuş, yatak odanız hala hareketli mi peki☺️
Evet hareketli
Kontrol problemi sürekli değil o zaman yaşadığı, aşırı arzuladığında kontrolü kaybediyor anlaşılan sadece
Bende de ona yakın gibi bir problemim var, ilk seans en fazla 6 ilâ 8 dakika arası boşaliyorum, ama 2 ve 3 postada, en az 40 ilâ 45 dakika arası sürüyor boşalmam.
mastürbasyon. Yaparken hemen boşalmak sorun bu gençlik deöneminde çok fazla böyle olması bu sorun düzelmesi zor iyi şanslar dilerim zevk alman zor
Farklı yöntemler var... Nefes kontrolü ile başlamalı işe
Nasil yani?
Seks esnasinda başka şeyler düşünmesi lazım , boşalma psikoloji ile ilgili
Devam edebiliyorsa sorun değil bence. Hatta güzel bile sayılabilir. Sana dayanamamış ve koyvermiş öyle düşün😉
Hayır. Evli değilim fakat daha önce hiç yaşamadım bu durumu. Kontrol edebiliyorum
Sana bir önerim var adını unuttum trendyolda var eğer istersen yerimden kalkıp fotoğraf çekcem sırf sizin mutluluğunuz için 😂
Normal ya zaten ortalama seks süresi 8 15 dakika gerisi adam slkmeye girer benden demesi😂
Onu kontrol etmesi lazım yoksa erken boşalma olur zihinsel bişey yani
Nekadar sürüyor mesela
Her zaman olan bir sey degil. Nadiren daha birsey yapmadan bosalabiliyor
Çok mu seni arzuluyor
Normal bu ne varkı bunda
Ben de de aynı sorun var.
Ama ben çözümü buldum
Nasil çözdünüz?
Yazcam sana bekle
erken bosalma sorundur
ilaç falan destek alın kaç yaşında eşin
40