her şey saygı çerçevesinde öpüşmek mutlaka olmalı uzun olarak ilk başlar dilsiz sonra dilli sonra boyundan öpmek yanağını ısırmak bence bunlar yeterli aşkın tadı tuzu bunlar
Yaa şöyle oral çok güzel bir şey yapılması çok keyifli 2 taraf açısından da ama bilemedim yap mı desem yap mamı desem ama yapsan da fena olmaz ama bu kadar ileriye sanki gitmesen diyorum
Dudak dudağa Öpüşmek ve yanaktan ısırmak bunlar oluyor oral başka bir boyut bence bunlar yeterli oral cinselliğe geçiyor penisini ni iyice dezenfekte yapmadan bunu yapmak iyi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yaşa ve duruma bağli bence.
Ilk zamanlar konuşmamak daha iyi
Her şey ayarinda güzel
İleride bazı şeylerin sorun olmaması için konuşurum
İş ciddiye bindiğimde her şey sorulmalı. Tabi sınırı aşmadan.
Evet konuşulur zira evliliğin olmazsa olmazı cinselliktir
Yok başka kızla konuşurum ben cinselliği ciddi ilişkide değil
cidden mi
Herhalde cinsellik olmazsa olmaz
yasamak peki
Ya cinsellik olmasın tabide en azından öpüşmek sevişmek söylenmesi bile kulağa hoş geliyor sevişmek mutlaka yaşa derim ama cinsellik ciddi bir mesele
sevismek derken neler olmali
her şey saygı çerçevesinde öpüşmek mutlaka olmalı uzun olarak ilk başlar dilsiz sonra dilli sonra boyundan öpmek yanağını ısırmak bence bunlar yeterli aşkın tadı tuzu bunlar
oral felan?
Yaa şöyle oral çok güzel bir şey yapılması çok keyifli 2 taraf açısından da ama bilemedim yap mı desem yap mamı desem ama yapsan da fena olmaz ama bu kadar ileriye sanki gitmesen diyorum
sevisme dedigin şey o olmuyor mu
Dudak dudağa Öpüşmek ve yanaktan ısırmak bunlar oluyor oral başka bir boyut bence bunlar yeterli oral cinselliğe geçiyor penisini ni iyice dezenfekte yapmadan bunu yapmak iyi değil
elleşmek ne oluyor
Naptın neye karar verdin
Cinsellik yoksa niye sevgilim olsun ki
ne alaka
Cinselliği kiminle konuşup yaşayacaksın
peki illa yaşamak lazim mi
İhtiyaç kiminle giderilecek
Sekste konuşurum sekste yaparım
Konusulmuyosa problem
Lan alışın artık doğanızda olan şeylere
Konuşulur edebiyle djhgr
Tabiki konuşulur ama seks yapılmaz 😀