Merhaba arkadaslar 2 yillik bir iliskim var ve son 5 aydir bazi sebeplerden dolayı görüşemiyoruz sadece konusma ve mesaj. Ben de kendimi yalnız hissediyorum. Sanal ortamda ne kadar ifade edebilirim ki kendimi son 3 aydir cok mutsuzdum. Dun gece bir uygulamadan birisyle sabaha kadar konustuk cinsellikte girdi konusmaya o an cok mutlu oldum fakat sabah sevgilimden gelen günaydın mesajiyla vicdan azabi cekmeye basladim. Ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılBence konuşulmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sana söylim. Eğer sevgilini seviyorsan ve bir daha yapmicaksannn normal sevgilinle takıl ama aynısını yapacaksan bence yapacaksın ayrıl cocuktan
04 Yorumla- +1 yıl
Sabah uzun uzuun günaydın mesajlari görene kadar hic dusunmedim de. O da hissetmis gibi şeyler yazınca dedim naptim ben
- +1 yıl
Sevgilin isteksizmi libidosu düsükmü
- +1 yıl
Dedigim gibi bu 5 aydir görüşemiyoruz. Sadece mesaj arama onda gunde max 1 saat
- +1 yıl
Belki yogundur belki cok işleri vardır ama sevdiğine karşı böyle olmazsın ilgi şart yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç çekme vicdan azabı filan boş ver mutlu olduysan
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Ne demek gençsin daha Yarım yamalak bir sevgiden iyidir her şey.
+1 yılBence , sevgilinden ayrılmalısın, sana duygusal açıdan zarar verebilir bu durum.
10 YorumlaBirini tamamen çıkarmalısın, yoksa sürekli arada kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusulabilir ancak bu konulari sevgilinle konusman daha dogru degilmi zaten ikiside sanaldan en dogrusu sevdigin adamla her sryi paylasmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle bunları konusamadigin icin olabilir. O esnada istegin olabilir sevgilin de olmayinca başkasıyla daha etkileyici olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşulur. Fantezi olarak yapan da var. Yalnızlık ile bu durumu yaşayanda var. rahat ol başlarda böyle hissedersin ama duygusal olarak kapılma.
00 Yorumla
+1 yıl5 aydır görüşememek normal değil yani uzun bi süre sebebi ne olursa olsun zor yaptığın kendince haklı ama ilişki konusunda kötü ayrıldıktan sonra istediğini yapsan daha doğru olur bence
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak istemiyorum o yüzden zaten. Sevmesem direkt ayrilirim ne uğraşicam
- +1 yıl
Yani insan istiyor yapcak bir şey yok o zaman belki oda yapıyodur bilemeyiz ama bunu düşünerek bir şey yapma istiyosan yap pişmanlık duyman normal ama anın tadını çıkarmak lazım bazen
+1 yılSadakat ağır bir yüktür. Her sevgi taşıyamaz. Ya sevgini sorgula ya da sadakatini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle konuşamıyorum ben de başkasıyla bu ihtiyacımı gideriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinle arandaki ilişki bitmiş. Sadece uzatmaları oynuyorsunuz
00 YorumlaMoralini bozmak gayet normal bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgörüşmesen iyi olur bence alişkanlık yapar :D cok degil ayda bir gçrüş ya da cunkü bende konusiuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
farklılık guzeldır ama
+1 yılSevgilin seni anlamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesli mi konuştunuz görüntülü mü?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Konuşulur sonuçta ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılarada olabılır farklı gorusler
00 Yorumlahayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği