Arkadaşlar dün flörtüm bende kaldı ve aynı yatakta uyuduk ama hiçbir şey yaşamadık sarılmadık bile. Ama tüm gece horladı baya da iri bir adam. Ben artık sevgililik düşünmüyorum bununla ama aynı yatakta uyumamız onun açısından bazı şeyleri kafasında ilerletmiş olur mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uyumayın bir daha
Aynen bidahaki sefere ben bu işi hallederim diye düşünmüştür
Bir dahaki sefer olmayacak ama konuşmayı nasıl keseceğimi düşünüyorum
Aynı şehirde yaşıyorsan zor, illa ki yapışır bırakmaz peşini, çok bela olursa polise şikayet ederim dersin
Yok bela olacak biri olduğunu sanmıyorum olursa da hallederim daha önce başıma az gelmedi
Yani anlamadığım bir insan flörtüyle aynı yatakta uyuyup neden cinsellik yaşamaz, senin ev olduğundan çekindi desek horul horul uyumazdı, eşcinsel olsa kızlarla flört etmezdi, valla çözemedim nasıl bir cins olduğunu
Şöyle söyleyeyim dedi ki 2.5 senedir elime kadın eli değmedi dedi. Uzun bir ilişkiden çıkmış sonra konuştuğu falan olmuş ama bir şey yaşamamış bu da bana anormal geldi
Demek ki evleneceği kız arıyor onun için yapmamıştır
Neden artık sevgililik düşünmüyorsun, seninle sevişmedi diye mi?
Hayır ben hiçbir şekilde cinsel çekim hissetmedim diye. Hissetsem bile o an sevişmezdim zaten aceleye gelmesini sevmiyorum bu tarz şeylerin. Ama anladım ki aylar geçirsem bile o adamı arzulamayacağım
Anladım , haklısın.. Çekim yoksa yapma onunla
kalkmadımıkı hıc mı hısetmedın
Hissedecek kadar bile temas etmedim köşeye büzüldüm uyudum
masuzdan arkanı önüne dayayıp deneseydınya
ama belı kalkmamıs yoksa durmazdı adam baksana horul horul uyumuş ben olacaktımkı surterdım masızdan
Valla libido olarak yüksek bir kadınım aynı yatakta uyuduklarım hep sevgilimdi daha öncesinde ve mutlaka bir şeyler yaşardık. Dün o kadar istemedim ki o da benden adım gelmedikçe bir şey yapmayacağını söylemişti daha öncesinde. Devam etmenin anlamı yok bence sence?
bence sen zaten kafadan bıtırmışsınkı olmaz bu iş
canım sendende bırsey gelmesede erkek sonuçda szıcıkte olsa bırseyler yapmalıydı ikna etmek ıcın
Evet iyi biri sohbeti de sarıyor ama bir şeyler eksik asla yakınlaşmak istemiyorum. Sebebini ben de bilmiyorum ve o da çok yükseldi sanki sevgiliymişiz gibi davranıyor. Evleniriz biz falan diyor ne diyip konuşmayı keseceğimi bilmiyorum
valaha dıyeceksın hosun ıyısın ama şuanda karsrsızım dusuneyım ona göre kesın kararımı verecem de
Haklısın bu kullanılacak en mantıklı cümle teşekkür ederimm
rıca ederım canım umarım bıran önce bu sorundan kurtulursun
Hayır Niye sarılmadınız o kusma anlayamadım
Bilmiyorum dış görünüş olarak çok uyumsusuz o 194 110 kilo ben 162 boy 52 kiloyum yatakta zaten sığamadık sarılmak da istemedim
Çok ilginç Peki niye beraber uyudunuz neydi amacı
Ya dışarıda beraberdik sonra evinde arkadaşları varmış kalacak yerim yok dedi gel bana dedim ama cinsel çekim 0 aramızda en azından benim için öyle iyice emin oldum beraber uyuyunca. Konuşmayı kesmek istiyorum ama ne diyebilirim
Peki senin daha önce cinsellik yaşadığım kimseler konuşmaydı
Anlayamadım tam soruyu
Seni daha önce kimseyle cinsel yaşamın oldu mu sevmiştin mi
Oldu evet libido olarak baya yüksek bir kadınım aynı yatakta yattığım kişiler hep sevgilimdi zaten ve mutlaka bir şey yaşardık. Ama dün benim için sadece arkadaşım gibiydi yatakta. Asla yakınlaşmak istemediğim bir arkadaş
O zaman sevgili kalmanın hiçbir anlamı yok ayrıca yani sevgili olup yanında Sevgilin varken ona sarılmamak dokunmamakta çok ilginç bir şey
Sevgili değiliz zaten şu an flörtüz henüz adı konulmadı aramızda
Yani işte adının bulunması için çok güzel bir fırsatmış aynı yatakta sorun oluyor sarılmak öpmek dokunmak Bunlar çok önemli şeyler Bence ben ayrılığından yazık etme kendine
Bence de ya 1 aylık bir sevgilim vardı aramızdaki uyum o kadar güzeldi ki cinsellik ayrı güzel sadece sarılıp uyumak bile ayrı güzeldi. Asla bırakmayacağım biriydi sonra başka kızla da konuştuğunu öğrenince ayrılmıştım. Diyeceğim şu böyle güzel tensel hisleri yaşayınca insan farkı daha iyi anlayabiliyor. Dün geceki ben çok farklı bir insandı bence de bırakmak en doğrusu
Kesinlikle kaç yaşındasın bu arada
22
Ben bir erkek olarak anlamıyorum ama umarım senin tadını çıkaracak mutlu edecek mutlu olacağım biriyle yatarsın Ondan sonra uyursun
Ahahahha teşekkür ederim güzel dileğin için
Rica ederim güzel şeyler yaşaman dileğiyle güzellikler bizim olsun
Demekki sende arzulamiyosunn
Kaç aydır flörtündü ki?
Bari sarılsa idi ya
Ben temas bağımlısıyım kötü anlamda değil cidden sarılıp bırakmazdım seni örnek
Ben de öyle bir kadınım arkasını dönse bile sarılır öyle uyurum ya da kaşık pozisyonunda uyumayı çok severim. Ama hiç yakınlaşmak istemedim. Konuşmayı bırakmalıyım de mi
Bırak gitsin ya öyle erkekle olmaz kendine yazık etme
Ben olsam yaşanırdı bişeyler iyi durmuş
Yakınlaşmaya çalışsa napıcaktın
İstemiyorum diyecektim tepkimi gösterirdim
Direk net bir şekilde konuşmak istemediğini söyle bence
İnsan Bi sarılır
Aynen
Öğrenci evi mi
Terket
Evet olur
İşin zor
Neden