Cinsel Yaşam Cinsel konulu hikaye okumayı sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler+1 yıl Ben bir tane okumuştum bir kiza 10 inşaatçı becermiş kizi sonra evine birakmişlar haftada bir gittiği yaziyordu 🤣🤣 Cinsel konulu hikaye okumayı sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Küçükken okurdum, sarmıyor artık. Çoğu uydurma hikaye çünkü 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Hayır sıkıyorum eeee sonra diyorum bide yazana küfür edesim geliyor. 0 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eski masturbasyoncular çok severdi ama artık devir değişti. p*rno filmler gırla😀 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet arada gercek yasanmıs hıkayelere göz atarım ıtıraf sayfalarına 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ergenlik dönemimde vazgeçilmezimdi.. P*rno filmler bile o kadar zevk vermezdi.. Hastalık gibi bişeydir bazen hala okuyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl eğer iyi yazılmışsa görsel materyalden bile daha çok severim. hiçbir şey insanın hayal gücüyle aşık atamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yazmayı daha çok severim imternette çok hikayem var seks konulu uydurma tabi yasadıklarım değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Seviyorum filmleri izlemeyi de, değişik oluyor. her ne kadar gerçek gibi olmasa da.. 0 0 Yorumla
zor-olan-aşk Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Cok okumuslugum var ama senin anlattigin hikaye biraz sallamasyon olmus, ki cogu hikayede oyle yani 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl En cok okudum kizin seks anilari varfi onlari okuyodum 0 0 Yorumla
boşişlermüdüri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Knk burdakiler eli skinde yaşıyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Çok doğru yerdesin Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl İnşaatçı jdjdjejdj Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 he ya bude inşaatci Yorumla Usemind +1 yıl Takipçi sayını acilen çoğalt. Hoş bir rakamda durmamış. Dur takip ediyimde 32 olsun😀😀😀😀😀 Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Ahahsj teşekkür ederim beni kurtarın 😅 Yorumla Usemind +1 yıl Kurtuldun😉 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Yazdım yazdım sildim neyse. Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Tamam Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gerçekçi olursa okurum. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bazen guzel oluyor. Ama cok hikaye yazan yok 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Hiç okumadım sen sevdin mi 🤣 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onların hepsi mizansen gerçek değil 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güzel oluyor yalan yok 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Ne kadarda iyi niyetli insanlar 😃 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Ben severim ama gerçek olan hikayeleri severim 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Küçükken okurdum, sarmıyor artık. Çoğu uydurma hikaye çünkü
Hayır sıkıyorum eeee sonra diyorum bide yazana küfür edesim geliyor.
Eski masturbasyoncular çok severdi ama artık devir değişti. p*rno filmler gırla😀
evet arada gercek yasanmıs hıkayelere göz atarım ıtıraf sayfalarına
Ergenlik dönemimde vazgeçilmezimdi.. P*rno filmler bile o kadar zevk vermezdi.. Hastalık gibi bişeydir bazen hala okuyorum..
eğer iyi yazılmışsa görsel materyalden bile daha çok severim. hiçbir şey insanın hayal gücüyle aşık atamaz.
Yazmayı daha çok severim imternette çok hikayem var seks konulu uydurma tabi yasadıklarım değil
Seviyorum filmleri izlemeyi de, değişik oluyor. her ne kadar gerçek gibi olmasa da..
Cok okumuslugum var ama senin anlattigin hikaye biraz sallamasyon olmus, ki cogu hikayede oyle yani
En cok okudum kizin seks anilari varfi onlari okuyodum
Knk burdakiler eli skinde yaşıyor
🤣🤣🤣🤣
Çok doğru yerdesin
İnşaatçı jdjdjejdj
🤣🤣🤣🤣 he ya bude inşaatci
Takipçi sayını acilen çoğalt. Hoş bir rakamda durmamış. Dur takip ediyimde 32 olsun😀😀😀😀😀
Ahahsj teşekkür ederim beni kurtarın 😅
Kurtuldun😉
Yazdım yazdım sildim neyse.
Tamam
Okumayı sevmem yazmayı severim
hikaye okumayı da severim yazmayı da
Gerçekçi olursa okurum.
Okumuyorum sonra kalkıyor
Bazen guzel oluyor. Ama cok hikaye yazan yok
Hiç okumadım sen sevdin mi 🤣
Varsa hikaye at bakim
Yok hayır yaşamayı tercih ederim