Merhabalar.. Cinselliğin görsel anlatımının yanısıra, yazıya dökülmüş, hikayeleştirilmiş hali beni çok daha fazla etkileyebiliyor eğer betimlemeler ve konusu güzelse.. Adeta kafanızın içerisinde bir film sahneleniyor tamamen sizin belirlediğiniz oyuncu kadrosuyla.. 😏
Selam Aslında okumayı çok isterdim ama ben alıpta öyle bir kitabı eve koyamadım şu zamana kadar zaten son iki yıldır Türkiye’de yaşamıyorum yurtdışında yaşıyorum ama henüz buradaki kitapları da tamamen okuyupta anlayabilecek bir dile sahip değilim içinde gerçekten çok fazla bilmediğim kelimeler oluyor yani daha maksimum beş ya da altı yıl içerisinde bir kitap okuyabilecek hale gelirim tamamen Türkiye’de de böyle şeyleri açıkçası pek cesaret edemiyordum zaten yaşında yoktu o yüzden içinde kaldı ama okuyacağım yani kesinlikle okurum. #perso
Cinselliği bu derece sevmeme rağmen ne yazık ki kitap okumada iyi değilim. Cinsel içerikli kitap okumak eminim ki hayal dünyamızı daha da canlandıracaktır. 😊
Bir kurgu vs beklemediğim kitap türü. Düşünmeye kafa yormaya gerek yok o yüzden rahat oluyor okuması. Genelde gülüyorum okurken fifty shades serisi gibi🤣🤣 Ama Marquie de Sade tercih ederim en azından edebi bir yönü var ve farklı
Eskiden hiç cinsel içerikli kitap okumazdım. Hatta roman bile okumazdım. Hep siyasi içerikli kitaplar, inceleme araştırma tarzı ya da yakın geçmiş kitapları okurdum. Bir gün bir roman alıp okudum. Oldukça sürükleyiciydi. Hoşuma gitti. İnternette, cinsel içerikli yazı ve hikayeler okumaya başlayınca, erotik kitap okuma isteği doğdu. İstediğim gibi bulamasam da, birkaç kitap okudum. Tavsiyen varsa alabilirim...
lisede yapardım onu p*rno dergiler alırdım bulvar tan şok gazeteleri alırdım mast yapardım ama şimdi video bile izleyesim yok reelciyim yani... partnerimi buluyorum yaşıyoruö isteklerimi... zaten ben fantazileri farklı biriyim kadın beni belli içeriklere göre dövsün asaglasın becersin istiyorum
Geçenlerde kitaplıkta hiç okumadigim kitaplarım arasından birini seçtim. Ismini ve kapağını çok sevmiştim. Içeriği yazarın seks fantezileri ile doluydu. Ben sevmiyorum.