+1 yılCin olmadan adam çarpmaya çalışırsanız öyle olur. Kardeşim böyle işlerle uğraşana kadar kendi hayatına baksan mesela. Hayatta bir çocuktan daha değerli şeyler olduğunu görsen mesela. Neyse geçmiş olsun dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır ajsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam cin olmadan çarptım bende çarpıldım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pardon da seni aldatanı niye istiyorsun öyle bir karaktersiz insanı, sen ne kadar söylesen de onlar hiçbir şey yapmazlar
Kendi hayatına odaklan derim kendini geliştir çalıştır meslek edin para kazan zengin ol ve o da ondan sonra baksın desin ki "ben ne kadar malım yaa" ve sende onu unutu kalbinden sil o karaktersiz kalpsizi ve bir daha kimseye böyle şans verme evlenince cinselliğe girilir sevgili olunca değil18 Yorumla
Soran+1 yılBen hırsın yüzünden kadın oldum zaten beni bu canavara onlar dönüştürdü ne laflar ettiler bilsen kendimi kesecek durumlara geldim. Çalışıyorum ayrıca okuyorum da ama hiçbir sey 3 yıldır normale dönmüyor
Soran+1 yılBirisi de sana büyü yapılmıs diyor
Soran+1 yılAma gerçekten 3 yıldır hayatım bir türlü normale dönmüyor. Rüyalarıma giriyorlar sonra onu hatırlatacak bir nesne ortaya çıkıyor bir sarkı bir anı bir bakıyorum tam bakıyorum o sırada o beliriyor bana bir şey yaptıkları kesin ama ne olduğunu bilmiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi namaza başla Allah seni o büyüden mahrum eder, ve o büyü yaptıranlar da cezasını bulur
Bir keresinde rüyam da bana da biri büyü yaptırmıştı sanırım zihin gücüm ile onu yenmiştim 🤔 sanırım beni çok akılsız biri zannettiler, sen dediğimi yap namaza başla bir de gece yatmadan dua et ve bunları düşünmeden uyu
Soran+1 yılNamaz kılamıyorum içimde bir sıkıntı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bırak gitsin üzülürsün tecrübeyle sabittir burada belki yüz kadın gördüm senin gibi hiç biri mutlu olmadı bırak gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
- +1 yıl
teşekkür @Eccentric
- +1 yıl
Ne diyeceğimi bilmiyorum… beni en yakın arkadaşımla aldattı gitti evlendiler ama aklıma şöyle bir şey yapmak gelmedi
210 Yorumla
Soran+1 yılCanım acıyor
Soran+1 yılYa hamile isem?
Soran+1 yılPsikolojim altüst durumda Şu an
Soran+1 yılKorkuyorum
Soran+1 yılAma ne ondan ne kendi adıma ben varsa bu ihtimalden korkuyorum ben Şu an anne olmaya hazır değilim
Soran+1 yılAma birseyler ters gidiyor
Soran+1 yılBeni Şu an ortada bıraktı okey tamam ama beni hamile bırakmıssa napıcam o kızın elini tutup resmen tüm suc benimmiş ben onları ayırmısım gibi davranmasınıda geçiyorum bu eğer olduysa bunun bedelini ona ödeticem
Soran+1 yılBilmiyorum ama benden kimse bunuda kabul et sindir diyemez herşeyi sustum kabullendim ama böyle birşeyin sorumluluğunu da ben üstlenmem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcok yanlis yapmissin.. erkekler gizli olani merak eder. sen gizli birsey birakmamissin... :,(
63 Yorumla
Soran+1 yılAma o merak elbet bir gün biticekti. Ayrıca Şu an ilk seksi yasadı benle ve böyle bir şey yaptım cocuk varya tek kelime edemedi orada sadece kabul etti ve herkese rezil olup sustu.. kaldı ki kendini bu durumda bile aklıcak kadar karaktersiz biriyken Şu an mağduru oynuyor sanki ben yapmışım gibi. Ben sadece onun yaptıklarını ortaya çıkardım
Cevap sahibi+1 yılben de benzer duruma dusmustum zamaninda... herkes bir defa yasiyor belkide.. ama tarafsiz goz olarak yaziyorum, o adamdan hayir gelmez... hayatinin bir sanihesini boyle biri icin harcama. eger sana bit kadar deger verse seni bu duruma dusurur mu sence? seni sevmiyor dalga geciyor ve gectiriyor.. belki seni kadinin kadini kiskandigi gibi kiskandi vs rezil etmeye ugrasti bilemezsin.. o seninle dalga geciyor ve zekani kucumsuyor. bence firsat verme..
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen o Seksi 1 2 hafta hatırlıcan belkı 2 3 yıl ama o cocuk o kıza ben senle yapamadım ondan zevkımı aldım sen karımsın dıyecek cidden yazık
36 Yorumla
Soran+1 yılO kız öncesinde bakire değildi merak etme sevgilimken de yapmışlar ve o kızla beni bir süre idare etti kızda bende biliyoruz ispat yok ama sonra benimle uğraşmaya devam ettiler ben kızdım onların yüzünden kafayı yedim. Hiçbir sorunları yok dertleri ben oldum hep o kız beni ortaya çıkardı cocukta ilişkiye heyecan olsun diye bana zarar vererek beni delirttiler sonuc bu işte
Cevap sahibi+1 yıliyide engelleyıp cıkarmak cok mu zordu belkı ılıskıyı bıle kayıt altına aldılar ruhun duymadan deger mıydı bunlara sana bunu soruyorum eee sen bakıre mısın kız belkıde durust oldu dedı sunları sunları yasadım dıye bakıre olupta sevgılısıne bır yerlerını emdırenıde emenıde gordum kardesım kız bakıre degıldı demen bıle sevıyesızlıgını bellı edıyor onlar bır yola gırmıs senı aldatmıs ama sen belkı elde ederım umuduyla cocukla yatmıssın evlı bırıyle yatmandan faksız bu
Soran+1 yılBen engelledim beni rahatsız etmeye devam etti
Cevap sahibi+1 yılnasıl rahatsızlık
Soran+1 yılAklımı karıştırmaya çalıştı sürekli karsıma falan çıktı
Cevap sahibi+1 yılgüncelden bahsedıyorum gerı doner mı demıssın bende dıyorum kı saf mısın
+1 yılBu ne yaman çelişki?
"onunla nişanlandı bana geldi ve beraber oldum" diyip de o kıza k*aşar demek neyin kafası
10 Yorumla
+1 yılBir kere daha yatalim ben bir şey anlamadim de geri doner bence
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne zaman sence
Soran+1 yılBu kadar seye rağmen döneceğini bende düşünüyorum zaten hala hayatıma birini almama karışıyor çünkü yüzsüzce
- +1 yıl
Ablam ciddi degilim sal gitsin ya
- +1 yıl
Aldatan yine aldatir
Soran+1 yılBiliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende oglanin altina yattiginla kaldin yani nasil bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok ben ortada falanda kalmadım tek amacım intikamdı
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keşke direkt herkese söylemeseydin. Tamamen elde ettikten sonra açıklardın
029 Yorumla
Soran+1 yılYatağına girince evet elde etmiştim onu ama dayanamadım duygularıma yenik düştüm benimle yattıktan sonra sabahı onunla hiçbir sey olmamıs gibi bulusup hasret giderip beraber olacaklardı bu kadar güçlü olamadım daha birleşmeden ayırdım onları evet keske az daha bekleseydim ama bekleyemedim
Soran+1 yılCanımı nasıl yaktı oyunlarını ortaya çıkarıncada ben suclu oldum sen niye hayallerimi yıktın benden ne istedin dedim cevap veremedi doğal olarak. Yaptığı seyin farkında oda
Soran+1 yılBeni bu canavara onlar dönüştürdü ben herşeyimi kaybettim onların yüzünden en güzel yaslarım heba oldu
Soran+1 yılYarısında evet ama hamile kalsam ki insallah kalırım ben bu cocuğu istiyorum sahiplenirim
Soran+1 yıl2 yıldır hayatımda neler yasattılar bilsen. 1 yıldır da neredeyse nişanlı ama hep beni rahatsız etti. Bende güven verip ona yaptıklarını ortaya döktüm ama çok acı çekiyorum Şu an söylediğü seylerden dolayı
Soran+1 yılOldu zaten dünde midem bulanıyordu ama söyleyemem cocuğuma zarar verir bu olursa bu öfkeyle. Ben en az 2 ay bunlar zaten kendine gelemez olursa böyle bişey belli olunca söylerim
Soran+1 yılAdetim geciktide iştahımda yok yorgunum ama Bebek olduğunu sanmıyorum dısarıya bosaldı
Soran+1 yılİnsallah olur ondan cocuğum olup iyice hayatını bitirmek istiyorum karnımı falan tutuyorum dua ediyorum bazen orada olusunu hissetsem bu adamı tamamiyle unutup cocuğumu severim
Soran+1 yılBide ilaç kullanıyorum mantar egzama vs kremler bu reçeteye baktımda varsa doktora söyle diyor ama daha 1 hafta oldu Şu an varsa bebek bundan zarar görür mü
Soran+1 yılGebelik 3 haftaya kadar belli olmuyormus zaten diyorlar
Soran+1 yılBu bayağı içimde kaldı prezervatif olmadan illaki zevk suyu gelmiştir ama bosalırken ben o sıvıyı oraya o boslukla koyabilirdim işte düşünemedim bazı seyleri
Soran+1 yılDoktora söyle kesin bişey yok yazıyor reçetede ama gebelik hemen olusmuyormus zaten ve 3 gün gecikme oldu acaba ilaçları kessemmi bekleyeyim regl olursam baslarım bilemedim ki
Soran+1 yılÇok dardım acı çektim kontrol ondaydı ve sancım vardı büyük ihtimalle hızlıca girdiği için kramp olustu midemde ben acı çekerken o kendini tatmin etti yarım kaldı zaten
Soran+1 yılAy hadi insallah. Aynen bir bekleyeyim nemlendirici ile egzama idare edilir ben onun hayatını mafvetmek istiyorum
Soran+1 yılNolur dua et. Benim ne anne ne baba ne arkadas kimsem kalmadı bu hayatta belki ondan bir parçan olur o olmasada bana tutunur bende ona Çünkü çok kalbim kırıldı onun sevgisine ihtiyacım yok hep ondan bir oğlum olsun istedim bu hayatta gözleri onun gibi yeşil ama huyu bana benzesin istedim 🥺
Soran+1 yılZamanımız yoktu. Bana o arkadasınla görüştürebilir misin? Ben bu cocuğu çok seviyorum baska biri alıp ona yar olsun istemiyorum
Soran+1 yılYazdım size
Sen çocukla yattın bide ayrılsınlar diye bunu sağa sola dile mi getirdin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvett tam öyle yaptım
Soran+1 yılSorun yok tek suç benim değil
+1 yılAdam masum ayağıns her çiçekten bal alıyor helal aslanıma
03 Yorumla- +1 yıl
Bir ay sonra mutlu mesut yaşarlar sende çatlarsın
Soran+1 yılBebek olmazsa tabi
Soran+1 yılKorunmadım
+1 yılSenin tadını almış birkere iyi yaptıysan gelir tekrar
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne zaman gelir? Bu kadar olayın üzerine hala gelir mi diyorsunuz? Gerçi o yüzsüz zaten olmasa iki kızıda idare etmeye kalkmazdı
- +1 yıl
İyi tat aldimi seninleyken aklına girdinmi
- +1 yıl
Burdamisin
Soran+1 yılHost
- +1 yıl
Ne cevabını verdim sende host ne
Sizin gibi saflar oldukça sizin gibi kadınların yuvası daha çoook yıkılır
02 Yorumla
Soran+1 yılYuvamı yıkanların yuvasınıda elbet baslarına yıkarım
burada kasar sen oluyon ama yinede sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHe benim o benim cocuğu alırken benimken değildi dimi?
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha ulaşamazsın o senden almak istediğini almış zaten
09 Yorumla
Soran+1 yılİlk seksle yetinir yani
Soran+1 yılYine Arıcan demişti giderken bile gitmek istemiyordu sanki
- +1 yıl
O zaman seni yedekte tutup ihtiyaç duydukça seni kullanacak
Soran+1 yılİşte bu olaylar olunca da her yerden engelledi herşeyi herkese ortaya çıkardım
- +1 yıl
Sonra ne oldu peki
Soran+1 yılBeni engelledi
- +1 yıl
Seninle isi bitmiş
Soran+1 yılBittiğini pek sanmıyorum
- +1 yıl
Neden?
Kendini kullandırtmışsın sadece açıkçası diyim. Ayrıyeten zayıf insanlar sadece intikam alır bunu unutma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kullandirtmissin kaybeden o degil sen olmussun
00 Yorumla Cinsellik icin kullandirma kendinii guzelsin sanirimm
00 Yorumla
+1 yılÇocuk seni nikahına almamış ya hırs yapıyorsun. Hevesini almış bırakmış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılNasil bir beyne nasıl bir. zekaya sahipsiniz bence bu akıl ve beyin incelenmeye alinmali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDöner. Tekrar yatar tekrar aldatır tekrar terkeder böyle böyle oyalar seni.
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun. Allah sizi 3 yastıkta kocatsın inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayi, siddeti ve yalani asla affetmeyin. O af ikincisine kapi aralar…
02 Yorumla
Soran+1 yılYapsın gerçekten yapsın bana kaldırdığı elinide kırdırtırım hiçbir sey yapamadılar bana zaten bana zarar verirsen simdi ailen cevren öğrendi diğer hamlem sehrine memleketine rezil edicem ama daha ileri gidersen aileme bana tecavüz edip ortada bıraktı dicem şikayetçidir olucam tehdit küfür mesajlarında var her şey elimde dedim orada havladı o nişanlısıda o hiçbir sey demedi oturup ağladı resmen
Cevap sahibi+1 yılAh bi de noktalama isareti kullansaniz…
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bir soze bakar bazen güvene bakar her şey oysaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımın yanlışı nedir diye kendine sorarsan kendine bunu hatırla
00 Yorumla
+1 yılAllah beyin versin kardeşim. Bir erkek için neler yapıyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk nişanlıyken onunla yattın mı?🤢
44 Yorumla
Soran+1 yılYattım
Cevap sahibi+1 yılBu iğrenç bir şey, seni sadece küçük düşürür başka hiçbir şey yapmaz. Birazcık gururun, şerefin olsaydı yapmazdın zaten ama anlıyorum ki yok. Acıdım.
Soran+1 yılEvet ama onlarda da yoktu
Soran+1 yılBen acı çekerken onlar sefasını sürüyordu ben saf temizken o sevgilimin altındaydı bana göre az bile. Ben zaten herşeyimi kaybettim
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılMikildiğin sana kar kaldı 😁
20 Yorumla Evlenmeden metresi olmuşsun hayırlı olsun
20 Yorumla
+1 yılBaşka işiniz yok mu ya nelerle uğraşıyorsunuz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılYapacağını yapmışsın şimdi o düşünsün bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılHamilelik şüphesi var
Kendini iyi kullandirmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılagzina aldinmi veya agzina bosaldimi bu cocuk?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama o oral yaptı ben tam yapamadım
Cevap sahibi+1 yılneden miden mi bulaniyor penisi kara kısa falan diye?
Soran+1 yılHayır ama o kadar iyi değilim penisi mükkemldi
Soran+1 yılBide hamile olma ihtimali var hadi hayırlı olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılpenis boyu sence önemli mi ve kac cm di fmdksk
ayrica sekli rengi sence nasil olmali 😂
+1 yılBir daha yatıp sıkmak için döner
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu zaman dilimini nasıl erkene çekerim? Olaylar yeni oldu Şu an
- +1 yıl
Başına mı vurdu kızım senin
Soran+1 yılAnlamıyor musunuz hiçbir sey umurumda değil ben onu istiyorum
- +1 yıl
Senin istediğin şey belli de neyse beni günaha sokma
Soran+1 yılHe onu istiyorum ama ondan istiyorum olsun. Spora başlıyorum zaten burnumuda estetik yapıyorum hayatımda kimseyi almıyorum kime ne benim hayatımdan kimseye zararım yok kendime veriyorum işte
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılGururmu duyuyon bundan burada anlatiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane be ister gurur duyarım ister övünürüm
+1 yılSeni aldattığı halde seviyorsun yani
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sevgiden çok hırs ve takıntı oldu onun yüzünden bütün hayatım mafvoldu onları sarstım ben tamamiyle bitsin istiyorum onların ama kız yaptıklarını öğrendi çocuğun ablası ve arkadası da öğrendi
Soran+1 yılHala bitirmedi bu kız gurursuz zafer benim cocuk benim ortada bırakılan sensin diyor bide utanmasa mutlu olacak ruh hastası. Ben yanlış yaptım cocuk bana dönebilirken fişini çektim
- +1 yıl
Ama bu hırs ve takıntın sana zarar vermiyor mu bak hayatım düzenim bozuldu diyorsun ve zamanda geri gelmiyor// yarın ne olacağını bilemeyiz ama oluruna bırakmak gerek ve herkes öğrenmiş çocuğun yaptıklarını
Soran+1 yılŞu an maddi sorunları var adam kendini kıs zaten imkansız toparlayamaz düğün olmazda ama anlamıyorsunuz ben veremem o kıza onu işte bana yardımcı olur musunuz lütfen diyorum
Soran+1 yılSadece amacım o kaltağı bıraksın benimde olmasa sorun yok isterse mutsuz evliliğimiz olsun ben ondan sadece bana kalan bir çocuğum olsun ona tutunayım istiyorum zaten ne anne ne baba kimsem kalmadı bu hayatta ben bir cocuk istiyorum sadece kocamın beni sevmeyişi bile umurumda değil
- +1 yıl
Her şeyi göze almışsın
Soran+1 yılAlmasam böyle yaparmıydım? Yardımcı olacak mısınız?
- +1 yıl
Ben bir şey yapamam ve diyememki bu durumda umarım doğru olan guzel olan ne ise o olur
Başkasına döner sonra tekrar sana
00 Yorumla
+1 yılDesene zigildiğimle laldıö😁😁
00 Yorumla
+1 yılKızım böyle saçma şeyleri neden uğraşıyorsun ki ya
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun gitmiş delik
00 Yorumla
+1 yılYanlış yol izleyip kendinj ayağa düşürmüşsun
01 Yorumla- +1 yıl
Kendini avutma herif yoluna bakıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıltm gelır bekle mım tatlıdır
00 Yorumla Egonla sana hayatta başarısızlıklar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılYalı Çapkını mod on :))
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim aynısı
Soran+1 yılBende düşündüm bir an. Hayatım dizi gibi oldu
- +1 yıl
Canın sağolsun boş ver :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kızlardan korkulur 😕
01 Yorumla
Soran+1 yılBebekte okursa sasırmayın reglm gecikti naneyi yedim ben
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılAynen kesin döner sen bu kafada olduğun sürece 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnla yine mi yatmak istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOnu çok tahrik edersen yöntemlere gelebilir
Soran+1 yılBeni değil o kızı hayatından çıkarsın istiyorum gebe kalmak istiyordum ben aptal gibi son hamlemi yapmayı unuttum o çocuğu ondan yapıp hayatına sağlam girmek istiyorum Şu an güvenecek birşeyim kalmadı kendime. Bana dönmesi için yardım eder misin?
Cevap sahibi+1 yılElimden geleni yaparım
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın.
00 YorumlaSeytani büyü yap baglama yap
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulucam ki
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılİstek attım
+1 yılSubmissive girlsün
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Baya öylesin bu arada adamın kölesi olmuşsun
- +1 yıl
O da ne
- +1 yıl
@meltemmmyvz itaatkar demek
Hmm senı basit buluo
02 Yorumla
Soran+1 yılBasit olduğum için mi her yer enkaz oldu
+1 yılSen bu kafayla fazla yaşamazsın
00 YorumlaDönmez
00 Yorumla
+1 yılben olsam donmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen güzelsin simid
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurup kaçmış geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYakalarız
Cevap sahibi+1 yılYaran kapanmadan mi
Soran+1 yılNe yarası
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk ilişkin miydi
061 Yorumla
Soran+1 yılDeğildi
Cevap sahibi+1 yılO zaman boş ver z. r gitmiş zaten
Soran+1 yılMesele zar mı? Kalbim ona ait.
Cevap sahibi+1 yılKnk erkekleri anlamıyorsun ona vereceğin en önemli en büyük şey ilki olmaktı ama sen ilk değilsin ki özel değilsin
Soran+1 yılOda değildi çok istedi ama ben ona değil baskasına verdim yatakta da dile getirdi bunu 🥱
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani biraz daha açıklar misin karışık yazmışsın
Soran+1 yılİntikam aldım baskasıyla çıktım baskasıyla yattım onada söyledim keske ben olsaydım dedi hak edip durmak için çaba göstermedin dedim içten içe üzüldü defalarca da bana geldiğinde konusmaya merak edişiinde hayatımı sorduğunda üzüntüsünü dile getirdi
Soran+1 yılYatakta bile söyledi bu ona ömürlük yeter
Cevap sahibi+1 yılAma sen genede ilkini başkasına verdin erkekler için yeterli sebep bu
Soran+1 yılEvet intikam böyle alınır
Soran+1 yılUmurumda değil zaten benden o ayrılmıştı
Cevap sahibi+1 yılBi daha gelmez zaten bari düzgün birisi ilkin olsaymış
Soran+1 yılBenim seçimim benim hayatım kardes. Pişman değilim
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ne diyim ya geçmiş olsun nasıl evlencen peki
- +1 yıl
Erkekler ilişkiye girip nasıl evleniyorsa o da o şekilde evlenecek gizli şu yobazliktan çıkın artık
Soran+1 yılSanane ben bulurum bir seklini. Ve aklımda evlilik yok zaten
Soran+1 yılBöyle bir bok yiyip erkeğe ayy aşkım halt yedim affet dicek bir kız değilim korkma
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bana iğrenç geliyor kendi gibi bakir olmayan erkeği hak ediyor
Soran+1 yılErkeklerden iğreniyorum hepsinin Allah belasını versin
Cevap sahibi+1 yılOnun için mi yattın kendin gibi bi insan hak ediyorsun
- +1 yıl
Bu seni ilgilendirmez sen nasil hayatında bakır birini istiyorsan bunu takmayan birileri de var saygı duy geç
Soran+1 yılAhah bakir erkekle zaten beraber oldum benim hayatımı toy bir erkek kararttı benim cinsel hayatım mafvoldu
Cevap sahibi+1 yılNe diyim sana tavsiyem ya evlenme ya da kendin gibi birisini bul seni kabul edecek
- +1 yıl
Niye evlenmesin aq hasta mısın sen hangi devirde kalsın
- +1 yıl
İster bakirle evlenir isterse evlenmez sana neeee
- +1 yıl
Bu seni zerre ilgilendirmez ailen seni eğitim vermedi mi
- +1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılBulurum merak etme. Saf erkek istersem çok düşürürüm ben istemiyorum Şu an aklımda olan kişi belli
Cevap sahibi+1 yılOda zaten seni kullanmış
Soran+1 yılİyi rol oynarım ki midem bulanırken yatağına girdim bunun o şerefsiz o kadar temkinli iken tuzağıma düştüyse herkesi parmağımda oynatabilirim sen endişelenme
Soran+1 yılEvet bende onu kullandım gayette güzeldi
Soran+1 yılYo olmadı
Soran+1 yılOnunla olurkende acı çektim bayağı
Cevap sahibi+1 yılHe tabi tabi rahat 2 parmak girer şu an sjsj
Soran+1 yılBen herkesle ilişkiye giren birisi değilim hak edene ettiğini verdim ben hala eski kızım değişen hiçbir şey yok hayatımda. Bu herkese vericem anlamına da gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılOlsun genede verdin bakire bi kızdan gayet geniş şu an
Soran+1 yılSenin düşüncen hala çürük bize göre ve senide az çok çözdüm ben benim olsun saf temiz dersin bugün bişey yasamadım dersin kaç defa p*rno izlemişsindir kızlara için giderken belki sanaldan da yapmıssındır ama bir şey daha var ki büyük ihtimalle seni çok beğenen birileri olmadığı ve red edildikçe düzgünüm namusluyum ayağına giriyorsundur buda bir ihtimal tabi. Babamdan biliyorum namuslu müslüman o ama annemi 24 yasındaki kızlarla benimle yasıtlarla aldatıyor en azından uzaktan bile içi gidiyor bize bacım diyip bizim gibi kızlara ulasamadığınızda pisletiyorsunuz. Senin gibi erkeğede neler yaptırırdım da uğraşamam işte tam düzgün efendi görüyorum ama ona layık değilim olmucak gibi hissedip acı çekiyor uzaklasıyorum çünkü aklımda olan kalbimde olan baskasıyken ben zaten acı çekme nedenim varken ikişkimide bitirdim o ilk yaptığımla baskasınıda aramıyorum
Soran+1 yılO cocuk benim için defalarca ağladı acı çekti onu aldatmadım ama sevmiyordum mesele seks değil düşünce. Herşeye ulastıktan sonra hiçbir seyin anlamı kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBen bi kızın elini bile tutmadım bu değilki safım yo kızlada buluştum karakter meselesi senin karakterin öyle imiş ask-i memnu gerçekte yaşıyorsun sjsj
Soran+1 yılParamı desen var güzellik desen var erkeğe niye ihtiyaç duyayım
Cevap sahibi+1 yılNeden zevk için verdin o zaman
Soran+1 yılOlabilir ben mutluyum halimden sen beni es geç git düzgün ara
Cevap sahibi+1 yılÖyle arıyorum çünkü her erkek evlenince gercek gecesi özel olsun ister kusura bakma
Soran+1 yılBakmıyorum sorun yok. Beni bu hale sokan o erkek olunca zaten bakirede kalsaydım benim bu düşüncem ile kalamazdım benim ne annem vardı o gün yanımda ne babam ne arkadasım kimsem yoktu o yüzden ben bugün hçbu haldeysem kimse beni yargılayamaz. Kurtabilirdiler ama kimse bana yardım etmedi düştüğüm için kaldırır herhalde diyip bide o yardım istediğim insanlardan bıçak yedim. O gün anladım ki benim benden baska kimsem yokmus sonra merhamet duygumu yitirdim. Kendi hayatından vazgeçmiş bir insan düşün yardım edebilicek durumda iken herkes sırtını dönmüşken nasıl kalksın ordan yara almadan? Seninki önyargı. O bıçakların yerini bilşyordular onlarda vurunca ben kimsenin iyi saf masum olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılİyi gibi görünüp faydalanmak için yanıma geliyorlar. Kimse karsılıksız bir şey yapmaz kimsede kusursuz insan beklemesin bu yüzden hayatına. İllaki birşeyi vardır onunda altından kalkamadığı bir sorunu vardır altında yatan
Cevap sahibi+1 yılKişi kendinden bilir işi ben senin gibi birisi olmadım olmam bi kızla ilişki girmem tamam evlenmeden yapmam ben bunu
Soran+1 yılTamam yapma ama umarım sende böyle birşeyle sınanmazsın çünkü bende çok büyük konustum zamanda Allah ta tam onu bana yasattı
Cevap sahibi+1 yılSenin elinden tutup zorla yapmadın kendin isteyerek yaptın bunu unutma ben sigara alkol hiç içmedin bi kızla ele elede olmadım buluştum yani bu biraz özgüvenimde çok sadece benim karakterimde bu yok anladın mı
Soran+1 yılBenimde yok bunlar böyle mükemmel olunmuyo ama o aldatılma ile yasadığım sorunlardan önce ben de iyi ve düzgün biriydim neyse boş ver anlatamıyorum. Ben zaten duruldum ilişkiye kendimi 5-6 aydır kapatmıstım bu olay dışında flört bile etmiyorum kimseyle karsıma fırsat çıkmasına rağmen çünkü uğraşmak istemiyorum kimseyi üzmeye hakkım da yok kimsenin duygularıyla oynamaya da ben sadece bu haldeyken onların mutlu olmasını istemedim ve amacıma ulastım onlarıda üzdüm
Cevap sahibi+1 yılSen şu an düzgün birisi değilisin unutma
Soran+1 yılHa bu arada o ilki bakir biriyle ben bakireyken oldu bide intikam için bununla. Bunun sonrası yok olmucak. Ben yaklaşık 1 yıl içinde kızlığımı kaybettim her kızlığını kaybeden insan bacım olmuyor bunu hatırlatmak istiyorum. Sen bir şey yasamamıs kız isteyebilirsin senin gibi birini görürsem zaten en basında ben geri çekilir istemem bakir biri her konuda benim için zor olur. Ben bağlanmıyorum birine çünkü 2 dakika sohbet ettiğim insanı bile unutuyorum ben sadece onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAfferim onu severek oda iyi biri değil sende onla aldattın afferim sana
Soran+1 yılBen düzgün biriyim o değil. Ben ne istediğimi biliyorum. Ben düzgün birisi olmasaydım onun gibi serefsiz olsaydım sevgilim varken gözüm baskasına kayardı. Ben yine sadık yine düzgün biriyim onun gibi parmağımda yüzük varken elin adamının elini tutup altınada girmedim erkek yapmasa hiçbir sey olmazdı. Ben zarımı kaybettim insanlığımı değil. Sabaha kadar gerekirse tartısırım bunu seninle. Susup geri çekilmek sana kalmış. Ben senin gibi düşünmüyorum. Benim sevgilim o gün olsaydı ben bunu sevgilime yapmazdım bu yüzden hayatıma kimseyi almıyorum karşımdaki insana saygı duyuyorum onun basını öne eğdirmem. Ben ne zaman iyileşir isem sıfırdan baslarsam biriyle ciddi düşünürsem sevgilim olur ve onunla birşeyler yasarım. Evlilikten önce mi sonra mı bilemem ama en basta ben yasadığım travmalardan kurtulmam gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılNeden o zaman başkasına verdin sebep
Soran+1 yılCanım acıyordu doğru birisi zannettim çokta sevmiştim ama onu tanıdıkça bana zarar verdi aslında aldatılmamdan bile kötü seyler yasattı bana. Sen benim kölemsin gibi seyler söyledi narsistti kısaca bide şiddette olunca canımı kurtardığıma sükrettim
Cevap sahibi+1 yılözel konuları istersen özelden anlat soru kalkar ya da yorum kalkar knk
Soran+1 yılBen onun gözünde sadece bir kuklaydım istediği gibi sekillendiriyordu istediğim gibi olacaksın diyordu basta belli etmedi zamanla anladım babası gibiydi
Cevap sahibi+1 yılBu konuları özelde konuşalım
Soran+1 yılBen dayak yedim defalarca kolumdan tutup evden dışarı atıldım ağladım yalvardım hep ben suçluydum gözünde yoruldum bu kadar yani. Zarım yok diye ben karaktersiz olmadım herşeyi dolu dolu yasadım sadece. Hayatta hiçbir amacım kalmadı
Soran+1 yıltamam yaz
Cevap sahibi+1 yılAçtım
yine aldatır
011 Yorumla
Soran+1 yılBana ne zaman gelir evlenmelerine engel olmak zorundayım
Soran+1 yılÇocuk her yerden engelledi ama
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılÇocuğun herşeyi o kaltağın elinde ve macera aramıyor sadece bana ulaşıyor gelenekçidir o geçmişten kolay kurtulmaz
Soran+1 yılArkadası ondan canım denedim cocuk onu tembihlemiş
Soran+1 yılBu olur aynen ama buna en az 2 ay belki daha fazla var bu süreç içerisinde o döner mi peki bana
Benimle yatarmisin
20 Yorumla* kotim
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir zeka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası