Cinsel Yaşam Sizce yatakta ilk adımı kim atmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınla diyor ki yatakta ilk adımı erkek atmalı sizce kim atmalı ilk adımı Sizce yatakta ilk adımı kim atmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. İlk adımı kadın atarsa erkeğin üzerindeki baskıyı alıyor ve rahat erkek kadının da daha rahat olmasıni sağlıyor bence 1 4 Yorumla Mehmet1807 +1 yıl Çok doğru bir yorum iki tarafı da mutlu edecek formül Yorumla MaviSever1108 +1 yıl @Mehmet1807 @Merrrryyyy hep senin adım attığın belli 😒 Yorumla Merrrryyyy +1 yıl @MaviSever1108 😂😂 knk verdiğim cevaplarda dolanana kadar direkt mesaj kutuma geç daha rahat edersin jsjshs Yorumla MaviSever1108 +1 yıl tecrübe konuşuyor, dinleyin 😏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki taraf da birbirini arzuladığı sürece sorun yok ama kadınlar hep hayır basım agriyo dedikleri için erkekler adım atmaktan çekiniyor. Başı agrimadigi zamanlarda saçlarından asılıp yatağa atasım geliyor :))) 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadın temposunu bulana kadar ya da kendini bırakana kadar erkek, sonra kadın havaya girince🥂 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk kızını aya göndermişler, ilk adımı aydan beklemiş.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence kimin atiginin bir önemi yok Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl O zaman ay atsın bacımsu 🍕 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkek kadını cinsel türtüyü uyandırması ve ön sevişmeyi uzun tutması gerekir 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Erkek atmali tabiki kucagina alip yataga goturmeli altina almali 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yatak yatmak için. Niye adım atalım 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. İlk adım her zaman kadından gelmelidir 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İlkadım yedi ve dokuz aylığa basan çocuklar atmalı 0 0 Yorumla
Candan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkek atmalı 2 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama kadından işaret önemli değil mi Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. İlk adımı ben atarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kim istiyorsa bence 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ülkemde çok az denk geldim kadın isteyip alsın: genelde ister, erkeğe sinyal çakar, erkek koşar Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim istiyorsa o ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İlk adımı kadın atarsa erkeğin üzerindeki baskıyı alıyor ve rahat erkek kadının da daha rahat olmasıni sağlıyor bence
Çok doğru bir yorum iki tarafı da mutlu edecek formül
@Mehmet1807 @Merrrryyyy hep senin adım attığın belli 😒
@MaviSever1108 😂😂 knk verdiğim cevaplarda dolanana kadar direkt mesaj kutuma geç daha rahat edersin jsjshs
tecrübe konuşuyor, dinleyin 😏
İki taraf da birbirini arzuladığı sürece sorun yok ama kadınlar hep hayır basım agriyo dedikleri için erkekler adım atmaktan çekiniyor. Başı agrimadigi zamanlarda saçlarından asılıp yatağa atasım geliyor :)))
Kadın temposunu bulana kadar ya da kendini bırakana kadar erkek, sonra kadın havaya girince🥂
Türk kızını aya göndermişler, ilk adımı aydan beklemiş..
Bence kimin atiginin bir önemi yok
O zaman ay atsın bacımsu 🍕
Erkek kadını cinsel türtüyü uyandırması ve ön sevişmeyi uzun tutması gerekir
Yataktaki ilk adımı mı, yatağa götüren ilk adımı mı
Erkek atmali tabiki kucagina alip yataga goturmeli altina almali
Yatak yatmak için. Niye adım atalım
Karşı komşusunun oğlu
İlk adım her zaman kadından gelmelidir
Bu işin kuralı kitabı yok
Hiç kimse atmamali 😂
İlkadım yedi ve dokuz aylığa basan çocuklar atmalı
Erkek atmalı
Ama kadından işaret önemli değil mi
ne fark eder
Erkek
Kaç yaşındasın sin o belli olmaz
İlk adımı ben atarım
Herşeyide erkekten beklememek lazım
Erkek atmalı
kim istiyorsa bence
Ülkemde çok az denk geldim kadın isteyip alsın: genelde ister, erkeğe sinyal çakar, erkek koşar
Kadın
Erkek
Kim istiyorsa o ya