Kocam aşırı derecede istekli, bense hiç alışkın değilim. Cinsellikte uyuşamıyoruz, ne yapmalıyız?

Sevgili olup evlendik biz. İstekli olduğunu o zamandan biliyordum ama az çok evlenince bende ayak uydururum akışına bırakırız gider diyordum da öyle olmadı. Bu isteklilikte değil bambaşka bir şey. Adam resmen canavar. Özel bölgemi yaladı utancımdan yerin dibine girdim. Bide dindar namazında niyazında biri ama cinsellikte sanki bambaşka biri günlük muhabbet ettiğim insan değil sanki yatakta o kadar değişiyor ki utancımdan kıpkırmızı oluyorum. Bide agresifleşiyor istediği olmayınca. Evlenmeden önce sen bana evlenince vermezsin de falan diyordu. Kızıyordu ediyordu. Dekolteli fotoğraf atıyordum her yerini yalarım senin seni çok pis yalarım işte o bu şu. O zamanda çekiniyordum da evlendik aman aman aman böyle bir şey yok özel bölgemi yaladı her yerimi yutuyor ve saatlerce doymadan ilişkiye giriyor. Korkuyorum ki yeter diyeyim agresifleşip kötü davranıyor. Sen beni istemiyorsun falan diyor. Beni doyurman lazım diyor doyurursan sana bağlanırım çok iyi davranırım o bu şu.
Kocam aşırı derecede istekli, bense hiç alışkın değilim. Cinsellikte uyuşamıyoruz, ne yapmalıyız?