2 aylık iliskimiz var bahane arıyorum resmen cinsellik icin ama her seferinde benden uzaklasıyor ben kızım o erkek ne yapabilirim ya cok azgınım bi de bu sıralar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaw arkadaş, cinsel olarak yaklaşsak "beni sadece cinsellik için seviyor" diyorsunuz. Cinsellik istemesek "Beni sevmiyor ilgisini çekmiyorum" oluyor. Arkadaş sizin bize ne kastınız var? Daha siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz sonra erkekler bizi anlamıyor diyorsunuz. La daha siz kendinizi anlamıyorsunuz biz nasıl anlayalım sizi!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen erkek olsam net söyliyim böyle bir kadını s.. ktir ederim. Kadın dediğin ağır başlı olur edepli olur kendini ağırdan satar nazlı olur cilveli olur kendi saygısını korur değerini bilir. Resmen adama gel beni kullan diyorsun. İçinden ne kadar ucuz basit bir kız bu dediğine yemin edebilirim. Biraz kadınlık onurunuzu koruyun. Zor kadın olun.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. ilk fırsatta birlikte ol. ham azgınlığın gider hem de sevgilin seninle daha çok birlikte olmak ister. bazı erkekler cinsellikten kaçarlar. ama anların gerçek yüzünü yatakta görürsün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
+1 yılAcaba seni arzulamiyor olabilir mi yani cinsellik konusunda ne diyor ya da tecrubesi yoksa ozguveni de olmayabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Demek ki evlenmeyi bekliyor, hayırdır acelen nedir cinsellik yaşamak çok mu önemli bir şey 21 yıldan beri bekleyen bir insanım yakında 22 oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Genelde tersi olur halbuki!!!
var bir sıkıntısı muhtemelen00 Yorumla
+1 yılDeydir belki düşünceleri değişir ve frikik ver cilveles
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Bu ne acele sanki 1 yıldır görüşüyorsunuz hiç Allah korkun yok be
00 Yorumla
+1 yılFiziğini beğenmemiitir belki bilmiyorum ama sen hafif nudeler le yükselt onu bence
00 Yorumla
+1 yılDizinde yat ac fermari basla saksoya yok diyemez
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor demek ki. Seven erkek sevdiğini arzular çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi ucuz olan kadinlar yuzunden kadinligin degeri kalmadi. Eziklik, cahillik, ucuzluk hepsi bir arada sizin gibilerde
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama éskiden pırlanta kadar değerliydi kadınlar şimdi maalesef bazı hemcinslerimiz tarafindan kadinlarin degeri kalmadı. Erkekler ve kadınlar yer değişti.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ucuz bir insansın. Kadınlığın değerini yerlere çekmekten başka bir işe yaramazsın.
00 YorumlaZamanını bekliyor aceleci davranmak istemiyordur. Böyle erkeği öpte başına koy. ya da vücudundan veya cinselliğinden utanıp çekiniyodur özgüveni yoktur. Karakterine göre sen anla onuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bu yaptığın tacize girer yalnız zorla sevinilmez ki canım
00 YorumlaYapma etme zina desek gerici oluruz ama olalım
20 Yorumla
+1 yılüzerine atla sdşlkgsşd
02 Yorumla
Soran+1 yıltepkisindn korkuyorum glmföfşhş
- +1 yıl
kıyamam :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılIsını bilmeyen adamla olmaz
11 Yorumla Bu adamdan koca olur kaçırma adamı
10 YorumlaArzulamıyor bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki senin sevgilin travesti
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine kıymaz 😂
00 Yorumla
+1 yılOndan hayır çıkmaz, ben yardımcı olurum sana.
00 Yorumla
+1 yılbence sevmediği için seni boşa zaman kaybetme
00 YorumlaYeter lan diyip otur kucağına artık o bundan anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman onu birakip bana bakabilirsin mesela aradigini bulursun 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Neler diyor nasıl kaçıyor senden
04 Yorumla
Soran+1 yılzamana bırakmak istiyormus
Soran+1 yılhayır atıcaktım sonra hevesimi kacırdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerini aç.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki ötmüyor bülbül 😀😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatmin etmiyotsun ya da seks sevmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenın ılk sevgılınmı ve onun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen ben yaklaşabilirim, şaka şaka 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina olduğu için yapmıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılatla üstüne kay pilavına
00 Yorumla
+1 yılCok basit seyler aslinda yapman gerekenler
00 YorumlaYapma zina
20 Yorumlaİstiyorsan neden söylemiyosun
00 Yorumla
+1 yılGay o kaç
00 YorumlaKısmet işte, kimleer kimleerle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Önce yaşadın mi
00 Yorumla
+1 yılKaçamak yapabilirsin