Seks sırasında "çok güzelsin şuran şöyle buran böyle yok köpeğin olurum kurban olurum ölürüm geberirim"seks bitip bosaldiktan sonra öküz yani o an her şey zevkten mi dediğiniz her şey yalan mı seks sırasında yoksa gerçekler mi dökülüyor anlamıyorum. Sizden güzel söz duymak için hep seks mi yapmak lazım. ya da seks sırasında söylediğiniz sözleri kime söylediğiniz farketmiyor mu o an altiniz da kim varsa söyler misiniz? Samimi cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kişiden kişiye farklılık gösterir. Ben az konuştuğum zaman genelde seksten sonra da konuşmam çünkü istediğim gibi olmamıştır. Ama eğer ki seks esnasında konuşuyorsam sonrasında da onun boynunu öperken çok daha fazlasını, onun kulağına fısıldayarak anlatıyor olurum. Kiminle olduğumuzun çok önemi var çünkü bizler(en azından ben) hayvan değiliz netice olarak. Seks yapıyorsak buna değecek insanla yapmak çok önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılYani öylesine biri olsa ya da sadece yapıp geçmek amaçlı olsa soylemezsiniz yani sevdiğinize mi söylersiniz bunu anlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben seks haricinde de güzel bulduğum yanlarını söylerim, tavırlarını düşüncesini
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseks sırasında söylenenlerin çoğu yalan
tutkuyla karışık01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba oyle
Bu kullanildiginin ve sadece seks icin seninle konustugunun belirtisi
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam mi?
Soran+1 yılYa normal zamanda çok güzel söz demiyor ama seks sırasında sanki başka biri keşke hep öyle olsa
Soran+1 yılNasıl
Her kadın aynı iltifatı hak etmez. Çok zevk almış söylemiş, o sırada yalan da söylenmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılZevkten mi söylüyor yani?
Soran+1 yılYani mesela güzel bulmasa bunu seks sırasında guzelsin der mi?
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Her insan aynı değildir, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır. Ve her şey seks değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks sırasında böyle şeyler söylemem, yat çabuk.. rospu, senin tokmakçın kim falan gibi şeyler söylerim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞahsen ben sevişmeden de güzel şeyler söyleyip mutlu etmeyi seviyorum, bahsettiğin şey fb’lerle falan oluyor sanırım hep
04 Yorumla
Soran+1 yılFb leri bilmiyorum genelde partnerim de böyle
Cevap sahibi+1 yılBen çok hıyarca buluyorum bunu, yani farkında olmadan bi’ an yapsam kendim rahatsız olurum, o derece
Soran+1 yılBoşuna öküz demiyorum
Cevap sahibi+1 yılGönlünce olur umarım, ne diyelim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşte insan bazen ne dediğini bilmiyor pişöan olacağı şeyker söylüyor hotmonların etkisiyle 🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hepsi zevkten gerçek değil ☹️
Cevap sahibi+1 yılYok ya takıldım. Elvette gerçektir. Yani en azından ben gerçekten söylüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu tamamen yaradılış dan kaynaklı, bilimsel açıklaması var sorun erkeklerde değil yani
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani , beyinde bir bölge var erkeklerde seks esnasinda çok hızlı çalışıyor nedeni testesteron un yukselmesi buda amigdala yi çalıştırıyor erkek seks bitince bir anda düşüyor bu seviye ve hormon sonra bir anda uzaklaşıyor hatta bazen tiksinmeye varıyor ama kadında tam tersi oluyor kadın sarılmak istiyor daha da dokunsun ovsun istiyor ama erkek bunu yapamıyor, yaparsa geylik alametleri oluşur bu daha kötü bir şey 🤣
Soran+1 yılTiksinmemi cidden mi bittikten sonra tiksinti mi duyuyorsunuz
- +1 yıl
Bazı erkeklerde olur bu herkesde değil işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anın şevki deniyor buna. Sadece erkeklerde yoktur ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence dogru degıl ya o an söyledıklerı şüphelenmeye basladım😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen direk órspum diyorum o an ve ya sonra farketmez
00 Yorumla
+1 yılSadece seks sırasında söylenen cümleler o anı daha da alevlendirmek içindir. Hem sekste hemde normal zaman söylüyorsa o gerçek duygulardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal zamanda az söylüyor seks sırasında daha çok söylüyor
- +1 yıl
O seks anını daha da alevdirmek içindir ama yine de bir erkek fb ile cinsel ilişkiye girse onda bu kelimeleri soyler.
Soran+1 yılErkeklerin ag
- +1 yıl
Bana*
+1 yılBeynin kontrolden çıktığı anlarda söylenen her şey faso fiso. Orspu da aşkım aşkım diyor o an yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ☹️☹️
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Herkes öyle değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Köprüyü geçene kadar 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAyıya dayı olayi diyosun
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yıl😂😂😂 kadınlar hep aynı
+1 yılen azından sekste
iyi biridir..03 Yorumla
Soran+1 yılDimi 🥺
- +1 yıl
walla bazısı onu da yapamıyor..
(iyiyse tabi)..
çokmu hoş birisin.. - +1 yıl
uyum iyi midir
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hormonlar sağlıyor bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O tipleri nerden buluyosunuz
00 Yorumla
+1 yılKesin aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılBecerip bir kenara atmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen kişilik ve karakterle alakalı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma genel böyle sanırım
- +1 yıl
Genelleme yapmayın bence
+1 yılgörmeden bilemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi