Severek evlendiniz. Cinsel çekim yıllar geçmesine rağmen çok güçlü. Ama hayata bakış açılarınız, beklentileriniz uyuşmuyor. Çok sık tartışma yaşıyorsunuz. Yine de biter mi bu ilişki? Sevgi ve cinsel çekim diğer problemleri tolere eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBitebilir. Evliliği ayakta tutan yüzde 70 oranla cinsellik olsa da, tek başına yeterli değil. Sürekli anlaşmazlığın, tartışmaların olduğu bir ilişkide cinsel istek de zamanla azalır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyoruz ya işte tamda bu soru için bu deyim 👍 7/24 seks yapmadığımız için her şey cinsellik değil. Oturup iki çift laf edilemiyorsa eninde sonunda patlıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda bitiyor Eger ki sen artık ben bu adamla uyuşmuyorum gelecekte yok diyorsan seks için evli kalmıyorsun
Bir insanla oturup konuşmakta önemli Dışarı çıkıp gezmekte yemekte gulmekte içmekte eger arkadas olamıyorsan evlide kalamıyorsun ya da aldatma secenegini devreye sokuyorsun
00 Yorumla
+1 yılTolere etmiyo yaa.. benimde öyle eşimle ten uyumu cinsel anlamda harika her şey ama yok olmuyo. ayrıldık cinsel ckeim hep devam etti ama geri birleştik yok olmuyo.. ayrılmak ve bitirmek en iyisi
00 YorumlaSevgi varsa hala evet cinsel çekimde tolore eder, ama sevgi yoksa tek başına seks yetmez
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ve cinsel çekim var. Aşk kalmadı
Soran+1 yıl6 yıl
+1 yılGünlük hayatta problem varsa cinsellik bi yerden sonra fayda vermeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatı cinsellikten ibaret sananlar yeme içme gibi önemli diyenler abartanlar cahil kesimdir. İlla biter, evlilik için hiçbir kıstas tek başına yeterli olmaz
00 YorumlaKafa da bitiyor her şey önce onla başlıyor o uyuşmadığı an gerisi önemsiz oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiter her şey cinsellik değil sevmek sevilmek saygı görmek ömürlük bir şey 10 -15 dakkikalık bir aktviteyi hayatının merkezinde tutuyorsa ergenler gibi içi boş biri olduğunu düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi evliligini soruyorsan nerden bilelim. yok senin yikacagin yuvaysa o da senin sorunun
07 Yorumla
Soran+1 yılKendi evliliğim
Cevap sahibi+1 yılistek karsilikli mi. sonucya evliligi ayakta tutan seylerden biride tatmin edici cinsellik
Soran+1 yılKarşılıklı oldukça karşılıklı sjdjd
Cevap sahibi+1 yılsevmeden isteyemezsin zaten. demekki farkli yonleriniz o kadarda etkili degil. kac yildir evlisin
Soran+1 yıl6 oldu
Cevap sahibi+1 yılyalniz istekli kadindan ayrilinmaz sen gibisini bulmak zor
Cevap sahibi+1 yılsstt ordamisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence edebilir. Tartışma veya başka ayrılıklar geçiştirilebilir ama cinsellik ve sevginin yeri anca başkalarıyla doldurulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltartışma varsa güzel işte ilişkiniz kaostan besleniyor :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhergun beni rahatlatan birinden neden ayrilayim.. yaptikca yapasim gelir
00 Yorumla
+1 yılAnlasamiyorsaniz dusunceleriniz uyusmuyorsa cinselligin bir anlamı olmaz cinsellik günü kurtarmak olur. Cinselligin olmaması belki evliliğe sorun yaratır ama olması ayakta tutuyor anlamına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafaların uyuşmadığı hiç bir evlilik yürümez cinsellik uysa ne olur
20 YorumlaCinsellik amaç değil araçtır
00 YorumlaBu ilişkide bayana baglı olur
00 Yorumla
+1 yılHer şey cinsellik değil ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına aşık olursa biter
00 Yorumla
+1 yılBiter. her şey zamanla bitmeye mahkumdur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellikle yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm misal verebilir misin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyde kavga edebiliriz ki ben uyumlu biriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsandığın kadar yüksek değil demek ki
00 YorumlaBiter kafalar uyuşmazsa
00 YorumlaTabiki biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bitebilir tabi
00 YorumlaBiter elbet
00 Yorumla
+1 yılAşıklarsa bitmez