evlenmeden sizce ne kadar ileri gidilmeli yoksa sizin için evliliğin bir önemi yok mu
benim için evliliğin bir önemi yok ama yinede toplumsal olarak bekareti önemli görenler hala mevcut olduğu için anal ilişki en ileri gittiğim nokta sizin?
evlenmeden sizce ne kadar ileri gidilmeli yoksa sizin için evliliğin bir önemi yok mu
benim için evliliğin bir önemi yok ama yinede toplumsal olarak bekareti önemli görenler hala mevcut olduğu için anal ilişki en ileri gittiğim nokta sizin?
İllede etin ete girmesi şartmı ki? Demek ki cinsellikten zerre haberiniz yok. Penisin vajinaya sokulmasının tek bir espirisi var, o da çocuk yapmak. O nedenledir ki, okşama, oral, sürtünme gibi bir çok yol ve yöntem ile de kusursuz ve çok derin duyguların yaşanacağı seks yapabilirsiniz. Vajinal birlikteliği olmayanların, anal yapmasını da doğru bulmuyorum. Sonra analda yaşanan acı ve korkunun, olağan bir vajinal ilşkide de olacağı travması ile iyiden iyiye bozuluyor çiftlerin arası. Bir daha sakın anal yapmayın.
Birine ne kadar sır verirsen ya da ne kadar çok kendinden bahsersen ya da ne kadar çok ilişki yaşarsan , soğuma uzaklaşma başka arayışlar peşine düşersiniz , size bir tavsiye kendinizi erkek olsun kız olsun o kadar açmayın her zaman ulaşamayacağı bir şey bırakın bu her şey olabilir..
Cevap
11Cevap
Yazık etmişsin, bunun zararını yarin bir gün goreceksin
Ben vajina arasında sürtünerek yapmıştım en ileri pozisyon bu. Hâlâ da bakireydi
3 yıllık ciddi ilişkim de öpüşme ve sarılmadan ileri gitmedi, ikimizde ilerisini evlilik sonrasına düşünüyorduk
Hayal ede miye ceğin nokta
anal ilişki yaşayan da bakir olmuyor ki :)
Evlenmeden yatağa girmem ben
Herşeyin fazlasını yaşadım
Herşeyi yaşadım
Girmek harici
Seks yaptık
oral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?