Sinirliyken libidonun artmasınıda ok saçma buluyorum ya kimse sinirliyken libidosunu düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri boş yapmayın bence libidonun artması tamamen başka bişey sinirlenmek başka bişey geçin bu işleri
Hiç inandırıcı değiller sinirlenmekle libidonun artması cidden alakasız, yani bu çok saçma ya ergence geliyor bana gerçek olmayan bişey gerçekmiş ve oluyormuş gibi göstermeye çalışmanız enteresan.
Hemde nasıl artıyor varya böyle çatur çutur sevişip sokosmek geliyor bu sinirliyken haz Nirvanaya çıkarır. O yüzden sevgiliyle kavga çıkarmak icin yer arar sonrası mutlu son
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sinirli ve gerginken daha fazla yükseliyorum. O an hard şekilde istiyorum resmen 🤦♀️mutlu olduğum zamanlarda soft istiyor canım. Galiba ben her zaman libidosu yüksek biriyim..
Hemde nasıl artıyor varya böyle çatur çutur sevişip sokosmek geliyor bu sinirliyken haz Nirvanaya çıkarır. O yüzden sevgiliyle kavga çıkarmak icin yer arar sonrası mutlu son
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır düşüyor.
Sinirliyken libidonun artmasınıda ok saçma buluyorum ya kimse sinirliyken libidosunu düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri boş yapmayın bence libidonun artması tamamen başka bişey sinirlenmek başka bişey geçin bu işleri
İyi sen öyle hisset herkes sen gibi olmak zorunda değil
Hiç inandırıcı değiller sinirlenmekle libidonun artması cidden alakasız, yani bu çok saçma ya ergence geliyor bana gerçek olmayan bişey gerçekmiş ve oluyormuş gibi göstermeye çalışmanız enteresan.
Sinirli ve gerginken daha fazla yükseliyorum. O an hard şekilde istiyorum resmen 🤦♀️mutlu olduğum zamanlarda soft istiyor canım. Galiba ben her zaman libidosu yüksek biriyim..
Harika bir yorumdu..😊
@Kayhannnnnn teşekkür ederim 🙂
Gizli olmasaydın keşke 🤭
@Kayhannnnnn takipçi listem kerhane kapısına dönseydi di mi😅
Yok kız öyle olmaz tâbi, yani şey ben bilmek istiyorum seni demek istedim 🤭
Ee nerdesin hani 🤭
Bütün öfkeyi yatakta atmak en doğrusu zaten
Sinirliyken değilde seks esnasında sinirlenip hırslanırsam gerçek anlamda can yakabilirim şaplak, ıstırma morartma yıpratma
tattissigim bir hatuna durduk yere yukselmistim.. olabiliuor
Evet
o an anlamadim ama tartisma bittiginde hafiften islaklik olmus. sen nasil anladin bunu
Yok artmaz ama, sinirliyken mastürbasyon ya da cinsel ilişki normale sokuyor
erkekler sinirliyken daha sertt yapiyolarr
Bu doğru
Ee bu iyimi kötümü
Daha ne istiyorsunuz, işte
Hayır aklima gelme ihtimali zayif
Hmmm
Sinirliyken o aklıma gelmez ki
Yok aklıma gelmiyor ki libido falan
sinirli olduğum konu ve kişiye bağlı
Daha bir seksi oluyor sinirliyken seks yapmak
Kime sinirlendigime bagli