Cinsel Yaşam Bazen sinirli olunca libidonuz yükselir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Veya siniriniz yatışınca? Neden böyle olabilir Bazen sinirli olunca libidonuz yükselir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fena bi yükseliş oluyor bende! Eğer çaresizsem de ( yani partnerim yoksa yanımda ) kayganlaştırıcılı mastürbasyon yaparım :/ 1 0 Yorumla
Demirbey542 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Oluyor evet ama nedenini blemedm bende sanirim sinirsel bor tepkideen dolayı 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Bende anlamıyorum bunu bir türlü 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de anlamadım Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Şu an nasılsın peki Yorumla
Deli-siyim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Benim de sinirim yatıştıktan sonra yükseliyor, istersen bu sorunu birlikte çözelim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama hayır Yorumla Deli-siyim +1 yıl Peki nasıl isterseniz. Yinede teklifimi bi düşünün belki bi yemek ısmarlayabilirim 😊👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet 2 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. benim hep yüksek akrep burcuyum 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bazen oluyor. 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sinirli olunca libidom düşer 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok artık fkdkck 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden soruları görüyorum sinirlenince ilişkiye girdiklerini yazıyor bazı insanlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fena bi yükseliş oluyor bende! Eğer çaresizsem de ( yani partnerim yoksa yanımda ) kayganlaştırıcılı mastürbasyon yaparım :/
Oluyor evet ama nedenini blemedm bende sanirim sinirsel bor tepkideen dolayı
Bende anlamıyorum bunu bir türlü 😂
Ben de anlamadım
Şu an nasılsın peki
Benim de sinirim yatıştıktan sonra yükseliyor, istersen bu sorunu birlikte çözelim.
Teşekkür ederim ama hayır
Peki nasıl isterseniz. Yinede teklifimi bi düşünün belki bi yemek ısmarlayabilirim 😊👍
Evet
Sende durum nasıl peki
benim hep yüksek akrep burcuyum
Sinirden sakinlesince istek oluyor
Bazen oluyor.
Bazen
sinirli olunca libidom düşer
Yok.
Ewet su an da öyleyim meselq
Evet
Yatıştımı sinirin
Seni kızdırmak gerek 😂😂
Adrenelinden dolayi
Her annn yüksek
Hashshahd
Yok artık fkdkck
Neden soruları görüyorum sinirlenince ilişkiye girdiklerini yazıyor bazı insanlar
Nadir oluyor ya 😢
Yalnız olunca
Sen öyle misin