Eliyle okşayıp sen de istiyosun beni utanma söyle gibi şeyler diyor ve kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden.
Çünkü evet istiyorum tabi ama evlenmeden önce birliktelik asla olamaz.
Bunu nasıl diyebilirim? Yanlış anlamasını aramızın bozulmasını istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Si ktigimin aptalligindan uyan artik tek kullanimlik pecete olmak istiyorsan onunla sevgili olmaya devam et sonrada erkeklere soversiniz adam bildigin cinsellik istiyo o kadar.
Bunu nasıl diyebilirim? diye bir soru olmamalı. Demezsen ilerisinin geleceğini sende biliyorsun.
Cengiz baba de nikahına beni cagır sevgilim hep onu dinlet kız o bilmiyormu neyin ne oldugu nu
Maşallah millet namus bekçisi olmuş evlilik yaşı olmuş 30 ne bekliyorsunuz yani cinsellik suç değil şunu aklınıza sokun iki taraflı keyif ve zevk için yapılır kullanmak ya da kullanılmak değildir
Düşündüğün gibi söyle direkt aranızı bozacak bir şeyse bu evlenme bile zaten
ayrıl senden. niyeti bozmuş. züküp ayrılacak senden. seviyor falan da değil. Kandırma kendini
İnsan gerçekten sevdiğine yapmaz bunu. Sen tam bir s*laksın. Zikip atacak seni hala aramiz bozulmasın diyor hey Allah'ım ya
yazık kız çocuğa... her bir haltı yapıp oraya gelince mi aklına geliyoo evlenince olması... ya hiç yapma ya da elin oğlunu üzme, ver gitsin
Demi başladıysan devam et sen izin verir miydin?)
o zaman şu anda yaptığını da yapma... Bu adam yaptıklarından bu sonucu çıkartıyor.
Şöyle diyiceksin ben sana güvenerek öpüşme veya elesme oluyor ama ilişki olmaz evlilik dışında bu yani kabul etmese hadi ordan cek
Eliyle oksuyor fazla da emin olma kimseye guven olmaz
O evlenmek istemiyor sanki öküz gibi bisey heralde
Lan kardeşim. önce nikah diyeceksin.
Kardeşim orrrossspuuu çuucuuuğuuu olacak 😂😅🤣🤣
Söyle o zaman evlenmeden yapmak istemiyorum diye.
bunu açıkça söyleyin gayet doğal
Kendini rahat bırak.
Yapar ak
sulanıyor mu şeftalin
Açıkça soyle
düt gider bu