Cinsel Yaşam Cinsellik yaşayacağınız insanın fit mi yoksa göbekli olmasını mı tercih edersiniz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik yaşayacağınız insanın fit mi yoksa göbekli olmasını mı tercih edersiniz 🤔#CinselYaşam Fit görünüm Göbekli görünüm Cevapta yazacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsellik yaşayacağınız insanın fit mi yoksa göbekli olmasını mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşırı bir kilosu yoksa eğer hafif göbek beni rahatsız etmez. Bence sevmek istemek ve istenmek çok önemli.. 2 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevmeyi ilgi duymayı aşık olmayı tercih ederim öncelikle tabi ama göbekli çok olmasın ya fazlası zarar. 1 5 Yorumla Rukama +1 yıl Hangi burcsun merak ettim Yorumla u 27esmerim +1 yıl @Rukama başak Yorumla Rukama +1 yıl Oww fena Yorumla u 27esmerim +1 yıl @Rukama niye Yorumla Rukama +1 yıl Başaklari severim hep ilgi çekici oluyorlar Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben fiziğe bakmam eşimde 1 0 Yorumla
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence insan istediği kişide o kadar dikkat etmez. Sonuçta bir çekim var göbek de olsa olmasa da o cinsel çekim var 3 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl fit olmasını isterim her türlü pozisyonda rahat hareket ederiz göbekli hem çabuk yoruluyor hem de her pozisyonda seks yapamıyorsun 1 0 Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Seçme şnsım varsa büyük beden tercihim olur. Aşırı olmadığı sürece kilolu daha iyidir. 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Fit herzaman cinsel acıdan iyi rahat ve istediği gibi hareket edebiliyorsun 1 0 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Hyr kararinda olmali ne çok kilolu nede fit 2 3 Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl @zeerdaabl minnak biri düşer sana kesin Yorumla zeerdaabl +1 yıl Jjasj düstu zaten bu sitede 19 yaşinda benden bir yaş büyük minnahyakışıkli ismi o bana yeter☺ Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl Vayyy 😄☺️ Yakışır. Çaktırma 🤫 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne farkeder sevdigm kisi olmadktan sonra 2 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Iyi bi seks iyi bi vücutla yaşanmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşırı bir kilosu yoksa eğer hafif göbek beni rahatsız etmez. Bence sevmek istemek ve istenmek çok önemli..
Sevmeyi ilgi duymayı aşık olmayı tercih ederim öncelikle tabi ama göbekli çok olmasın ya fazlası zarar.
Hangi burcsun merak ettim
@Rukama başak
Oww fena
@Rukama niye
Başaklari severim hep ilgi çekici oluyorlar
ben fiziğe bakmam eşimde
Bence insan istediği kişide o kadar dikkat etmez. Sonuçta bir çekim var göbek de olsa olmasa da o cinsel çekim var
fit olmasını isterim her türlü pozisyonda rahat hareket ederiz göbekli hem çabuk yoruluyor hem de her pozisyonda seks yapamıyorsun
Seçme şnsım varsa büyük beden tercihim olur. Aşırı olmadığı sürece kilolu daha iyidir.
Fit herzaman cinsel acıdan iyi rahat ve istediği gibi hareket edebiliyorsun
Hyr kararinda olmali ne çok kilolu nede fit
@zeerdaabl minnak biri düşer sana kesin
Jjasj düstu zaten bu sitede 19 yaşinda benden bir yaş büyük minnahyakışıkli ismi o bana yeter☺
Vayyy 😄☺️ Yakışır. Çaktırma 🤫
Ne farkeder sevdigm kisi olmadktan sonra
Iyi bi seks iyi bi vücutla yaşanmaz
Bn 77 falansam oda olsun olsun 55 60 kg
Balık etli
Fit görünüm olmalı
gobek net