Duygunun eşlik ettiği sevişme her zaman daha çok haz verir..

##αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Duygunun eşlik ettiği sevişme her zaman daha çok haz verir..

##αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Cinsellik duygusal olarak istediğin birisiyle yapıldığında bedensel ruhsal zihinsel bir bütünlük halinde tabiri caizse her zerrende hissettiğin bir olguya dönüşür , ama sadece boşalma amaçlı olduğunda bedensel sığ bir et sürtünmesinden ileriye gidemez
Hoşlanma ile başlayan duygusal bağları zaman içerisinde sevgi bağlarına dönüştürmek..
Sevdiğin kadını/erkeği düşlerinde arzulamak..
Ve son perdede teninin kokusu duyarak, karşı konulmaz birleşmenin tadına vararak bu hazzın doruklarına ulaşmak..
Daha güzel nasıl tarif edebilir ki?
Cinsellik de duygu yoksa.. hiç bir zevk vermez bana. yani ben kendim için konuşursam aşık olduğum kadınla cinsellik hazzı daha önemlidir.. ki zaten aşık olmadığım biriyle de yapmam ben seks
Aşkta tüm duygular tastamam oluyor. Bedenlerle birlikte ruhlar da sevişiyor. Sadece bedenin değil ruhun da boşalıyor. Her şeyi zirvede yaşıyorsun
Bende aynı düşüncedeyim. Kenan Doğulu'nun şarkısında dediği gibi "Ne yaparsan yap aşk ile yap" 🌺😀
😋❤️ başka türlüsünü bilmeyiz.
Teşekkürler 🌸🩵
🌸💜
Cevap
9Cevap
Woow süper soru 🔥. Aşık olduğun kişiyle bütünleşiyosun, ne istediğini, ne beklediğini biliyosun. Ten uyumu oluyor herşeyden önce. Şehvet tutku aşk bu duygular hazza ulaştırmasında ne ulaştırsın dimiii 😜😍
O aradaki duygusal çekim gerçekten de çok başka oluyor. O zaman insan çok daha fazla yükseliyor. Aşık olduğun insanla yapılan seksin tadını hiçbir yerde bulamazsın.
Oldu bitti ilişkisi olmuyor. Her noktadan haz alıyorsun.
Tabii ki duygular ve ve içinde bulunduğun huzurlu ortam.
O hazzı iliklerine kadar hissetmek ve karşıdakinin de bunu hissettiğini görmek uff 🥵💦
Sevdiğin aşık olduğun kadın bundan daha güzel bi mutluluk var mı
Zate tek ilişkim oldu oda aşık olduğum kişiydi
Tutku şehvet aşık olduğum adamla yaşıyorum zaten
Ayırt eden tabi ki duygulardır
Aidiyet benim için ait olmak.
Duygular ve sıradan olmamasi
Tutku arzuladiginizla daha tutkulu yapariz
aşk, sevgi
Tutku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?