Yeni birini istemiyorum. Takıldığım adam da saygısızlık yaptı. Sanki ben ona ölüyorum da o lütufta bulunuyor gibi davrandı. Bende kapattım telefonu gitmiyorum tabiki. Ama komple engelleyeyim diye düşünüyorum. Açlıktan duvara girsem daha iyi gibi.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Engelle, görüşme... Fakbadi bile olsa bir erkek kadına kendini değersiz, bir eşya gibi hissettirmemeli. Sevişmenin de bir haysiyeti olmalı...
Kopyalayıp tüm erkeklere yapıştırmalı şu lafları
Ahahhh sağol...
Sevişmenin bir kadını neden değersiz yaptığını sanırım hiç anlamayacağım.
Bende snaıırm hiç anlamayacağım
Siz zaten "kadın" olarak değerlisiniz. Rica ediyorum, seviştiği kadını cinsel obje olarak gören erkeklerden uzak durun. Siz üzülürsünüz. Sevişin, fakbadi olun, sevgili olmayın, bağlanmayın, evlenmeyin, haftada bir seks partneri değiştirin, ona lafım yok. Sizin hayatınız.
Seks yapmak için ölüyor olsan da, libidon tavan yapmış olsa da, "seni s.. ktim, şimdi s.. tir git diyecek erkekleri hayatına sokma.
Vajina da, penis de karşı cinse lütufmuş gibi, ödül gibi, bir şeyin karşılığı olarak sunulmaz. Kibir, muhatabına, kendini değersiz hissettirir. Bizim s.. kimiz altın kaplama değil, sizin de kukunuz altın kaplama değil.
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Rica ederim.
Duygusallik ve saygı olmadığı yerde bulunma bence. Bende artık kendime saygısızlık yapmayı bıraktım bazı konularda sende birak
Bunu yaptığım gün kimse beni yıkamaz işte
Bende çok yoksunluk çekiyorum ama insanlara çok kırıldım çok yalnız kaldım açıkçası. Hangisi doğru bilmiyorum. Kesin olan bisey var herkesin hayatında bi şekilde düzenli biri olması lazım bi yaştan sonra
Evet öyle ve o kalmalı
Evet kesinlikle. İşte... İstersen konuşuruz. Benzer kafada olan biriyle konuşmaya ihtiyacım var
Yanlış anladin üzgünüm
Sana saygı duymayan herkesi ve herseyi hayatından çıkar Kimseyi sevmek zorunda degiliz ama ske ske saygı duymak zorundayız Sanada saygı duymak zorunda
Saygı yoksa ver yolu gitsin
Engelledim. Kendimi kutluyorum. Ölecem belki acıdan ama yapacak bsey yok sabah akşam mas yapsam daha iyi o nokta nokta heriften
En iyisini yapmışssın Saygı olmalı
Ne olursa olsun
Yani egolu ve saygısız insanlarla bırak özelini çöpünü dahi paylaşma. Özel hisset, bunu hissetmek için de böylelerinden uzak dur
Aynen öyle bencede
cinsellik dediğin bir kız için imkasız değil. Yani illaki karşına daha iyi partnerler çıkar. Önemli olan gereksiz insanlara ufakta olsa böyle tavizler vermemek..
Verdiğim taviz ufak değildi ama bu saatten sonra ufak taviz bile vermemeliyim keisnlikle
İnsanoğlu böyledir, melek bile olsa bir süre sonra kendini değerli görmeye ve karşıdaki insanın iyi niyetini suistimal etmeye başlıyor
Birbirine ters cümle kurdun ama neyse ben seni anladım
İnsan biraz karşmaşıktır. Evet biraz değişik tarif etmişim ama anlamana sevindim. Normalde çoğu insana manas destanı yazsamda anlamıyor.
Çünkü yazmaman lazım. Yani manas destanı
İnsanlara he he deyip geçeceksin bu devirde.
Gibi
ortak paydada buluştuğumuza sevindim
Aynen öyle
o halde o arkadaşı engelle ve kendine yeni bir başlangıç yap. Değişiklik iyidir, ayrıca bu konuda tecrübe sahibi olduğun için daha da dikkatli olur ve böyle tipleri anında uzaklaştırırsın
Engelledim ve yarın yeni bir gün güzel bir gün
işte bu kadar basit, kendine bu soruyu sormana bile değmezdi aslında. Yani seni mutlu ve tatmin edecek tek insan o değil sonuçta, hayat devam ediyor o yüzden sende devam edeceksin bir şekilde..
Bazen tanımadığım birileri bsey söyleyince iyi geliyor
Çıkarsız ve beni tanımadıkları için
Zaten asıl derdini ya da sorununu tanımadığın birine söyleyeceksin. Seni tanıyan ve her zaman yüz yüze geldiğin birine bir şey söylemek insanı geriyor
Yargılanıyorsun ya da yarın koz olarak kullanıyor
O yüzden bu uygulamayı kullanıyorum yoksa manyak mıyım herkesin sorusuna atlayayım
Kendine olan saygını yitirmemek için saygısızlık yapana yer verme hayatında. Öz saygın biterse bir daha toparlaman imkansız çünkü
Bencede öyle
Yani. Diğer türlü sana zararı olur bu durumun
Ben girerim sana hallederim derdini öyle saçma sapan triple olmayacaksa
Ne dion aw
Ben hallederim diyorum
Sg beyinsiz canımsın aç kpek
Senin sorunlu biri oldugunu anlamıştır. Uzak dur diye yapmistir
Başka erkek mi yok engelle başka birini bul 😏
Yok istemiyorum. Bulduğum adam artık sevgilim hayat arkadaşım olsun. Cinsellik sade istemiyorum
Bununla cinsellik için takılmıyor muydun?
Keyfimden değil herhalde
Kim böyle bi ilişki ister Bi de üstüne üstlük saygısızlık yapıyor
Başka neyden dolayı? Adama aşık değilsen, sadece cinsellik içinse keyfinden dolayı bir birliktelik bu. Bundan sonraki hayatına girecek adamın hayat arkadaşın olmasını niçin istiyorsun, sende değişen ne oldu da bu düşünceye geçiş yaptın?
Ya ben öyle biri değilim. Duygusal bağ hissetmesem yapmam. Kim ki yoksa bana saygısızlık yaptığı halde görüşcem. Bi duygu hissetmesem bu adam beni Bi daha Bi daha göremezdi ki. Bende ne değişti artık kendime değer vermeye başladım
Takılmak olmuyor o zaman senin dediğin. Araya duygu girerse iş takılmanın ötesine geçiyor. Adamı engelle geç. Hayat arkadaşını bul.
Engelledim. Çok isteyeceğim biliyorum ama yapacak bir şey yok ben daha değerliyim aşağıdaki de konuşup durmasın
Öyle tiplerle hiç uğraşma bas engeli gitsin
Engelledim
Yaw gönder gitsin, sanki tek erkek o
Engelledim
Engelle hakeden ver sende.
Engelledim
FB takıl duygusallıga yer verme.
Ben öyle biri değilim olmuyor
Duygusal seks biyere kadar..
Saçmalık. asıl duygusuz seks Bi yere kadar
Sen öyle san. Böyle ağlar durursun. Sonra sekstende sogursun. Seksin zevkinden de mahrum kalırsın.
Neyse Bi gün anlarsın daha erken anladım
Ohooo çok oldu duygusal sekse son vereli. Böylesi daha keyifli.
Sıkılınca anlayacaksın. Dediğim gibi daha var
Takribi 33.34 dank ediyor en geç o da şanslıysan 3o
Ben sıkılmam. Becermekten keyif alıyorum.
Ok.
Kıymet bilmeyenden adam olmaz
Bence de hiç uğraşma. Değerini düşürme
Engelledim bravo bana
İyi etmişsin
Bencede daha iyi blokla bence
Engelledim
En güzeli
Haksız degilsin
Engelledim
Önemli olan engellemek değil kendine engel olabilmektir
Kendime engel olmak için engelledim.
Bu sana kısa bı zaman kazandırır ama sürekli ise yaramaz
Bu insandan kurtuldum ama bu da bseydir. Çünkü bana ulaşamayacak. Ulaşamayınca ikna olup ona gitmeyeceğim. Gururum bir bu herif sıfır
Hadi bakalım hayirlisi
Öyle deme doğru Bi dua şekli değiln
Güzel bı dua bu
Hayır değil. Allah merhametiyle versin de çok daha güzel bir dua olur
Hayırlısını dilemek iyidir
Hayırlısı şer olabilir ama allahın merhametini dilersen şer de olmaz.
Gerek yok engele, cevap verme
Saygı önemli doğru yapıyorsun
Engelledim bravo bana
Tebriks
Aç kalmazssin sen :)
O ne demek aq
Anlamadi seni cok üzerler :))
Bas git saşk
Yaslar kac
28. 29
Gereksiz gerginlikler Bazi seylerin degerini anlar ama zamanla. Vermemeye basladiginda mesela
Yaptım bunu zaten. Aylarca koştu peşimden. Lan tamam hadi görüşelim. Eskisi gibi de değildi insan gibiydi. Sonra iki oldu üç oldu al model bu. Ne güzel yoktu işte hayatımda keşke tekrar sokmasaydım
Fasulye gibi nimetten sandi kendini galiba. Vermeyeceksin olur biter zamanla baskasi cikacaktir karsina
Amin umarım
Meslekler nedir
Asker aq beyinsiz herifi ondan böyle odun zaten bide ankaralı tam yosun beyşn
:)) sen kendine yeni birisini bul
Yeni de olmaz boş ver düzelirim inş
Duzelemezsin birine vermen lazim
Ben sevgili istiyorum mikici değil
Sewgilinde olur zamanla. Sewgiline miktirmek istiyorsun sanirim
Onu seviyorum hala herhalde tensel bsey de onunla isterim. Ama artık olmaz işte
Birini bulana kadar mastla idare edeceksin yapacak bisey yokk
Yani evet
Ayni tadi vermesede hic yoktan iyidir
Yapacak bsey yok
Bana yazarmisin
Neden
Musait oldukca yazismak istedim sadece
Neden engelliyorsun kendini
Soruyu oku yae
Afrrn
Dimi
Bas engelle yenisini bulursun ben olmak isterim 🤭
Nerde yaşıyorsun ki sen
evet engelle
Yenisini bul takma
Yenisi zor
Niye zor ki
Beğendim diyelim gelmesini beklicem geldi diyelim tanımam lazım tanıdıktan sonra da beğendim diyelim güvenmem lazım güvendim diyelim görüştüm diyelim etraf sıkıntı her şeyi hallettik diyelim ya beş dakkaysa abooooo ölme eşek yaz gelsin
Ondan bu mal kendini nimetten saydı zaten
Nerde yaşıyorsun
Naoacan
Merak yakınmısın diye
Gerek yok etme beni merak
Şehrini söyle gizlisin 😂 ulaşamam sana sadece merak ettim
Bas git
İyi değilsin sen
Sende sapıksın mesela ben bsey diyor muyum
engelle
Engelledim
Cinselllik konuşalım mı özele gelir misin