Ben sevgilimin penisi her şeye kalkıyor diye erkek olduğu için kızıyordum ama kızlar da farklı değil sanırım. Haksız mıyım?

Yani kıskanmama gerek yok onunki bi kıza kalkıyosa benim de bir erkeğe İslanabiliyor böyle her şeyi aldatma sayan biriyim ben ama sanırım kıskancak bi durum yok ya dimi? Sonuçta aynıyız. o kıskansın ben niye kıskanıyorum eşitiz zaten fizyolojik açıdan sanırım. Bir profesöre sormak lazım yine de ama erkeklerde daha fazla mı oluyor uyarılma? Yani vjinayı mı illa eklemek lazım penisi mı illa eklemek lazım? Uyarılma nası oluyo erkeklerde ve kadınlarda? Karşılaştırmama yardım edin bi. Mesela hangi cinsin uyarılması kolaydır bana bu bilgi lazım ben bi erkeği düşünsem hemen ıslanmam galiba ana bi erkek hangi kızı dşünrse ne düşünürse isterse bi bakış düşünse bile kalkıyor mu penisi? Bi de şöyle bi bilgi vardı kadınların vücudunun her bölgesi cinsel uyaranmış erkeklerin sadece organını elleyince uyarılıyolarmış e hani düşününce bile kalkıyodu bu? Hangi bilgi doğru yardım edin ya eşit mıyız fizyolojik psikolojik bilişsel olarak yoksa bir cinsin aldatması daha mı kolay

Güncellemeler
+1 yıl
Eklemek değil ellemek*
Güncellemeler
+1 yıl
Benim vücudumun her yeri uyaran olsa nolcak ya erkekler düşününce bile kalkıyo :( sanırım onların daha kolay aldatması... Belki de biz duygusal zevk alıyoruz ama bilemedim. Ama yine de duygusalı bilemeyiz fiziksel açıdan karşılaştırdım ben. Eşit olalım yoksa erkeklere küsücem. belki de eşit değilz kafayı yicem.
Ben sevgilimin penisi her şeye kalkıyor diye erkek olduğu için kızıyordum ama kızlar da farklı değil sanırım. Haksız mıyım?