Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sırasında ağlamam normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zevkten ağlıyorum ama bu beni üzüyor Güncellemeler+1 yıl Bu hep oluyor gözlerim doluyor ve boşalırken hüngür hüngür ağlıyorum sonra geçiyor tabi gülüyorum Cinsel ilişki sırasında ağlamam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bunun sebebinin o ankiz evkten mi kaynaklandığı yoksa o an kendini çok aciz hissetmenden mi kaynaklı buna bakmak gerek , belkide küçükken başına gelen bazı kötü olaylardan kaynaklıdır 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aldığı hazzı yansıtmak kişiden kişiye değişir, senin yansıtma biçiminde bu anlaşılan, acıdan değil hazdan aglamak 0 0 Yorumla
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Rahat olun, içinizden nasıl dolu dolu yaşamak geliyorsa öyle yaşayın anın mutluluğu ve zevkini 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Partnerim de senin gibi Ağlıyor oda seks esnasında bu benim hoşuma gidiyor açıkçası 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Normal mi bilmem ama ilişkide herkes farklı davranışlar sergileyebiliyor. 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Değişik bir durum hiç duymamıştım böyle bir şeyi ilk defa öğreniyorum 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Oney la hiç yaşamadım bunu değişik bir deneyim deneyimlememizin imkânı var mı acaba 🤣 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. böyle kadınlar ilgimi cekiyor benim 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mazoşistsin. Aklıma bişey geldi de.. Neyse :) 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Sende farklı etki gösteriyor demekki 0 0 Yorumla
umutlu01 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Uzakdoğulu kadınlar da genelde öyle 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ciddimisim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapıyor sana bu adam 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Girer girmez çok büyük zevk duyuyorum gözlerim yaşarıyor bazen sert davranıyor boşalırken tutamıyorum kendimi ağlıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkası ile de aynı mı oluyor. Nasıl ağlıyorsun inleyerek mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece onda oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye çok mu büyük aleti çok sert mi beceriyor seni Yorumla Soran +1 yıl Büyük değil sert de değil sadece aldığım zevk gözlerimi yaşartıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sadece onda oluyor onun gibi zevk veremiyolar mı. Hüngür hüngür nasıl ağlıyorsun boşalırken inleyerek zevkten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsunuz peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naptın ağlattı mı yine Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Üzmüştür seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bunun sebebinin o ankiz evkten mi kaynaklandığı yoksa o an kendini çok aciz hissetmenden mi kaynaklı buna bakmak gerek , belkide küçükken başına gelen bazı kötü olaylardan kaynaklıdır
Aldığı hazzı yansıtmak kişiden kişiye değişir, senin yansıtma biçiminde bu anlaşılan, acıdan değil hazdan aglamak
Rahat olun, içinizden nasıl dolu dolu yaşamak geliyorsa öyle yaşayın anın mutluluğu ve zevkini
Partnerim de senin gibi Ağlıyor oda seks esnasında bu benim hoşuma gidiyor açıkçası
Normal mi bilmem ama ilişkide herkes farklı davranışlar sergileyebiliyor.
Değişik bir durum hiç duymamıştım böyle bir şeyi ilk defa öğreniyorum
Oney la hiç yaşamadım bunu değişik bir deneyim deneyimlememizin imkânı var mı acaba 🤣
Üzmesin neden üzüluyorsun
böyle kadınlar ilgimi cekiyor benim
Mazoşistsin. Aklıma bişey geldi de.. Neyse :)
zevke geliyorsun niye üzsünnn
İşte aradığım kadın ahaha
Sende farklı etki gösteriyor demekki
Emin ol erkeğini böyle daha çok tahrik edersin
İnlete inlete ağlatırım bnde tabi sende zevk alcan
Millet neler yaşıyor böyle fkdjdkdkkd
Uzakdoğulu kadınlar da genelde öyle
Değil ne olduki
Sevgilin demiyormu niye agliyorsun
B7 beni tahrik ederdi
ciddimisim
Degil tabi
güzel işte boş ver
Nasıl zevkten
Hep mi?
Ne yapıyor sana bu adam
Girer girmez çok büyük zevk duyuyorum gözlerim yaşarıyor bazen sert davranıyor boşalırken tutamıyorum kendimi ağlıyorum
Başkası ile de aynı mı oluyor. Nasıl ağlıyorsun inleyerek mi
Hayır sadece onda oluyor
Niye çok mu büyük aleti çok sert mi beceriyor seni
Büyük değil sert de değil sadece aldığım zevk gözlerimi yaşartıyor
Niye sadece onda oluyor onun gibi zevk veremiyolar mı. Hüngür hüngür nasıl ağlıyorsun boşalırken inleyerek zevkten mi
Ne sıklıkla yapıyorsunuz peki
Naptın ağlattı mı yine
Üzmüştür seni
Normal tabi
m*l aq oruuuutmuuuuu
Deavm