Merhaba. Eşim cinsel ilişki esnasında ağlamaya başlıyor. Kendisi çok zevk aldığını ama bosalamadigini ama zaman zamanda ilişki esnasında ağlamaya başlıyor. Erkek olarak maalesef bu yüzden boşalma problemi yaşıyorum. Bu bir sorun mu, bunun önüne nasıl geçebiliriz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seks sırasında aldığı zevk ile ağlayan, gülen ya da aşırı ses çıkaran kadınlar olabiliyor. Kendini kötü hissetmemelisin, aslında ona bir şeyleri keşfettirebilirsen inanılmaz şeyler yaşarsınız diye düşünüyorum. Duyguları yoğun birisi olmalı, acele etme, romantik anları iyi kullan, evin her yerini iyi kullan, biraz oyunvari şeyler olabilir. Mutfakta filan zaman geçirmek ya da birlikte kitap okumak gibi. Bu anlar toplanıp ilişkiye dönüşür, beraber yıkanmak, masaj yapmak, dokunmak ve oral orgazma giden yolu güçlü şekilde açar, sonrasında daha sakin, daha erotizm dolu birleşme rahatlığı getirir. Ondan gözlerini kapatmasını ve hissetmesini iste, konuş o anda. Harika olduğunu, yoğun duygularının seni uçurduğunu söyle. Bir zaman sonra bu durum geçecek ve eğlence açılacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılBazı kadınlar bu tarz reaksiyonlar verebilir bu anormal bir durum değil kısaca.
19 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap için ama normal zamanlarda boşalması da çok zor oluyor. Çok zevk aldığında ağlıyor, yine boşalmiyor. Bu beni rahatsız ediyor açıkçası. Psikolojik bir durum mu acaba
- +1 yıl
Bir cinsel terapiste gitseniz çok daha iyi olabilir aslında orgazm olmaması bir sorun çünkü
Soran+1 yılPsikolojik sorun olduğunu bende düşünüyorum. Çok zevk alıyor ama boşalmiyor, genelde ağlamaya başlıyor..
- +1 yıl
Çok zevk aldığında ağlayan kadınlar olduğunu biliyorum ama terapist size daha çok yardımcı olacaktır bence gidin
Soran+1 yılEvet bende bu konuda terapist desteği gerektiğini düşünüyorum ama bu sefer de utanıyor. Beni kıskanıyor.. valla ne yapacağımı bende anlamadım.
- +1 yıl
Ufak ufak ikna süreci iyi olabilir YouTube dan cinsel terapiste gitmenin faydalarını izletmek mesela 😂
- +1 yıl
Ya da farklı bir şehirden online danışmadan yararlanmak
Soran+1 yılİlginç 🙂 denerim. Teşekkür ederim cevaplar için.
- +1 yıl
Rica ederim, iyi akşamlar 🌼
+1 yılevlenmeden önce de böyle miydi
06 Yorumla
Soran+1 yılYok o zamanlar çok fazla denememis olmak ile beraber çok kolay şekilde bosaldigini hatırlıyorum.
- +1 yıl
bişey sorucam zevkten mi ağlıyorm acıdan mı?
Soran+1 yılZevkten olduğunu söylüyor. Normal ilişki dışında da sohbet ettiğimiz de aşırı zevk aldığını söylüyor.
- +1 yıl
Sinirleri gerildiği için ağlıyor. Boşalamayan kadın duygusal olarak çok yıpranır. Basit çözümleri var artık. Bir danışmana uğrayın
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ teşekkür ederim öyle yapicaz
- +1 yıl
Başarılar 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılMutluluktan ağlıyodur whahshdhdh
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhakkak ki ancak ben normal kadınlar gibi boşalsın istiyorum. Agladiginda bende boşalma problemi yaşıyorum. O kadar emeğin üstüne boşalmamak zor oluyor sağlık açısından da zor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne