Cinsel Yaşam Erkeğe oral yapmak iğrenç mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Pis olmasi ve mikrop kapmam mümkün mü Erkeğe oral yapmak iğrenç mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. yapılmadan önce temizlenirse keyifle yapılır 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl daha önce eskorta gitmemişse en fazla idrar emersin ondan hastalık kaparsın. ne kadar silerse silsin son damla kalır içeride 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama terli falan olması da mümkün değil mi bana iğrenç gelen kısım bu aslinda Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Oda mümkün Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Mümkün tabiki, özellikle hov konusunda dikkatli olan gerekir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hov nedir Yorumla naloxann +1 yıl Hpv yazacaktım, yanlış yazmışım Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl pis ise yaklaşma önce duş alınır sonra oral yapılır zaten. duş almadan kendime de yaptırmam partnerime de yapmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazer epilasyon yaptırdım kılsız temizim, ayrıca devamlı yumuşatıcı krem kullanıyorum, tertemiz. 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yumuşatıcı derken nemlendirici :D Yorumla Soran +1 yıl Ama genel olarak çok terleyen bir bölge iğrenç olan kısmı bu ne kadar temiz olabilir ki yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalamak içinden gelmeli zaten ya, gelmiyorsa oranın terlemesi bahane, oraldan önce yıkanır yine temiz olur basit bir çözüm, sen istemiyorsun zaten bahane arıyorsun ama alıştır kendini bence, oralsız ilişki isteyen erkek bulamazsın Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. İğrenç değil ama kişisel temizliğine dikkat etmesi lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl pis olması mümkün, mikrop kapman aynı mümkünatta. -> böyle bir kelime var mı ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl onu her yerden kapman mumkun, temiz olup ne bilim bakim yikanma falan olduysa sorun olmaz. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Zaten oral temizlik sonrayı yapılan bir seydir 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sok duşa yıka güzelce sonra yap 0 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Neye göre pis kıymetlimizz, 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Temiz bir erkekse hiçbir problem yaşamazsın 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. banyo yapsın... En güzeli. Yapmalısın. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İğrenç değil ama temiz olması lazım 0 0 Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl yok ya güzel bence sonuçta erkekte kukusu yalıyor 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yapılmadan önce temizlenirse keyifle yapılır
daha önce eskorta gitmemişse en fazla idrar emersin ondan hastalık kaparsın. ne kadar silerse silsin son damla kalır içeride
Ama terli falan olması da mümkün değil mi bana iğrenç gelen kısım bu aslinda
Oda mümkün
Mümkün tabiki, özellikle hov konusunda dikkatli olan gerekir
Hov nedir
Hpv yazacaktım, yanlış yazmışım
pis ise yaklaşma önce duş alınır sonra oral yapılır zaten. duş almadan kendime de yaptırmam partnerime de yapmam
Lazer epilasyon yaptırdım kılsız temizim, ayrıca devamlı yumuşatıcı krem kullanıyorum, tertemiz.
yumuşatıcı derken nemlendirici :D
Ama genel olarak çok terleyen bir bölge iğrenç olan kısmı bu ne kadar temiz olabilir ki yani
Yalamak içinden gelmeli zaten ya, gelmiyorsa oranın terlemesi bahane, oraldan önce yıkanır yine temiz olur basit bir çözüm, sen istemiyorsun zaten bahane arıyorsun ama alıştır kendini bence, oralsız ilişki isteyen erkek bulamazsın
İğrenç değil ama kişisel temizliğine dikkat etmesi lazım
temız bakımlıysa zevklı olur pisse kusarım evliler cok temiz
mümkün o yüzden oranın yıkanması lazım sabunla
pis olması mümkün, mikrop kapman aynı mümkünatta. -> böyle bir kelime var mı ya
onu her yerden kapman mumkun, temiz olup ne bilim bakim yikanma falan olduysa sorun olmaz.
Mumkun kokuyorsa yopma
Bana göre iğrenç pis geliyor
Zaten oral temizlik sonrayı yapılan bir seydir
Bakımlı temiz değil mi
Sok duşa yıka güzelce sonra yap
Neye göre pis kıymetlimizz,
Temiz bir erkekse hiçbir problem yaşamazsın
Duş aldıktan sonra yaparsan değil
Temiz birine yapman lazım
banyo yapsın... En güzeli. Yapmalısın.
İğrenç değil ama temiz olması lazım
Bir kadına yapmak igrenç mi