Cinsel Yaşam Seks ayrılık acısına iyi mi geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ayrılan bütün erkekler neden ipini koparmış gibi o… peşine düşüyor? Seks ayrılık acısına iyi mi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sensin o... Neden tanımadığın insanlar hakkında böyle konuşuyorsun? Sağlam papuç olsan terkedilmezdin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acaba diyorum onlarla ilişki anında sana olan hıncını mı çıkartıyor bilinçaltında? Gözünün önüne seni getirerek hunharca hani... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz hiç seks yapmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptınız demedim zaten. Belki ayrılık sebebi de budur bilmiyorum ama ayrılığı yenilgi ya da zafer olarak görenler var bunlar egolarına bu şekilde yol gösterirler. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir. Benim için büyük bir hayal kırıklığı kendisi ayrılık sebebimiz de kıskançlık. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkın, karakterleri düzeltmediğini hepimiz bir kez daha görmüş olduk sayende. İyi geceler🖐️ Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 🙏🏻 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl M@l oldukları için öyleler. Ayrılır ayrılmaz hemen başka kadınların kızların peşinden koşuyorlar. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. en iyi adam züken kadınalr mı bunu diyorhayatı erkeği zükmek içi nyaşıyorsunzu! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çünkü sevişmek her şeyi unutturur kız erkek fark etmez bence sevişmek güzel bir eylem olduğu için insani fevkalade rahatlatır 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bunun nedeni kendini daha özgür hissetmesi. Doğru tespit yapmışsın oysaki içinde duygu olmayan tüm ilişkiler zaman kaybı... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanmıyorum Teoman dediği gibi daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama. 0 0 Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Ayrılık acısını seks yaparak unutmaya çalışmıyor aslında seks yaptığı kadında seni arıyor yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim onu sevdiğim gibi sevebilecek bir ensyi asla bulamaz. Anca öyle ucuz tiplerle düşüp kalkar Yorumla Brkmerall +1 yıl Olsun be sende bulursun birini gelir geçer bunlar Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki geçer. Allah sağlıktan etmesin :D Yorumla Brkmerall +1 yıl Etmez etmez Yorumla
çoktatlıyıminanki Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkekler ayrılık acısı çekmez aşkım 1 1 Yorumla Thebadguy +1 yıl Eskiden bizim de kalbimiz vardı:) Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam bir laf vardır tr cinselliğin Afrikasidir 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Bence alakası yok. Rahatlamak iyi geliyor sadece 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. seks herşeye iyi gelir 😍😍 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır. İyice çıkmaza sokuyorlar kendilerini 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Unutmak içinnn 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Rahatlamak için 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Öylemiymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sensin o... Neden tanımadığın insanlar hakkında böyle konuşuyorsun? Sağlam papuç olsan terkedilmezdin
Acaba diyorum onlarla ilişki anında sana olan hıncını mı çıkartıyor bilinçaltında? Gözünün önüne seni getirerek hunharca hani...
Biz hiç seks yapmadık
Yaptınız demedim zaten. Belki ayrılık sebebi de budur bilmiyorum ama ayrılığı yenilgi ya da zafer olarak görenler var bunlar egolarına bu şekilde yol gösterirler.
Olabilir. Benim için büyük bir hayal kırıklığı kendisi ayrılık sebebimiz de kıskançlık.
Aşkın, karakterleri düzeltmediğini hepimiz bir kez daha görmüş olduk sayende. İyi geceler🖐️
İyi geceler 🙏🏻
M@l oldukları için öyleler. Ayrılır ayrılmaz hemen başka kadınların kızların peşinden koşuyorlar.
en iyi adam züken kadınalr mı bunu diyor
hayatı erkeği zükmek içi nyaşıyorsunzu!
Çünkü sevişmek her şeyi unutturur kız erkek fark etmez bence sevişmek güzel bir eylem olduğu için insani fevkalade rahatlatır
Bunun nedeni kendini daha özgür hissetmesi. Doğru tespit yapmışsın oysaki içinde duygu olmayan tüm ilişkiler zaman kaybı...
Sanmıyorum Teoman dediği gibi daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.
Ayrılık acısını seks yaparak unutmaya çalışmıyor aslında seks yaptığı kadında seni arıyor yaa
Benim onu sevdiğim gibi sevebilecek bir ensyi asla bulamaz. Anca öyle ucuz tiplerle düşüp kalkar
Olsun be sende bulursun birini gelir geçer bunlar
Tabi ki geçer. Allah sağlıktan etmesin :D
Etmez etmez
Erkekler ayrılık acısı çekmez aşkım
Eskiden bizim de kalbimiz vardı:)
Irz düşmanları a*sız kalamaz
Hocam bir laf vardır tr cinselliğin Afrikasidir
Bence alakası yok. Rahatlamak iyi geliyor sadece
seks herşeye iyi gelir 😍😍
Hayır. İyice çıkmaza sokuyorlar kendilerini
Evet geliyorr
Bu seni neden alakadar ediyor?