boşandıktan sonra cinsellik olmaması zor mu neler yapıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.. Bu kişiden kişiye değişebilecek bir olgu bana göre.. Yani bazıları boşandıktan sonra aktif cinsel yaşamına devam eder ama bazıları tek bir kişiye ait olmanın verdiği düşünceyle daha zor açar kendini insanlara.. Yani bana göre cinsellik zaten sırf anlık haz için yaşanmamalı.. Fakat olumlu ya da olumsuz etkilenir diyemeyiz.. Tamamen karakter ve beklentilerle alakalı bir durum.. Keyifli akşamlar..
21 Yorumla
Soran+1 yılbende tam böyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada insanların sevişgen sevişgen yorum yapmasına inanma. Boşanan kadın ve erkek diye ayırmak lazım. Boşanan kadın için her şey çok zor olur hele ki bir çocuğu varsa. Ailesi hayatına çok karışır. O kadını bilen tanıyan diğer kadın ve erkekler o kadının üstüne ekstra bir dikkatle yaklaşır. Çünkü toplumun zihniyeti pistir. Kadınlar dul kadın ateşli olur, kocama yazılır diye sana karşı mesafeli durur erkekler de dul kadın ateşli olur, eskiyi unutturmak lazım yaklaşımıyla sürekli boşanmış kadına yaklaşmaya çalışır. Yine boşanmış kadının babası, abisi, kardeşi, anası da sen artık boşanmış bir annesin dikkatli yaşa demeye başlar. Kadının parası, işi ve mal varlığı olacak ki boşandıktan sonra çocuğu varsa onu da alıp bir an evvel çevreyi de değiştirecek. Kendi ailesinden, akrabalarından uzaklaşacak. Bunu yapabilen kadın Türkiye’de %3-5’i zor görür. Yine erkeklerin zihniyeti de pistir. Dul kadın boşanmış kadın kolay lokma zannederler. Aslında boşanmak kadını özgürleştiren bir şeydir. Hem de bakireyken olduğundan daha özgürdür. Çünkü toplumunuzda hala bekaret var. Ve kadınların hiç de azımsanmayacak kısmı bekaret meselesinden dolayı tam aktif bir cinsellik yaşayamıyorlar. Evli olan kadın bunu SADECE kocasıyla yaşamak zorunda (normali bu) boşanmış kadınsa bunu herkesle yaşayabilir. İşte kadının bu durumu, kadının çevresinde bir gerginliğe sebep oluyor. Ailesi (ana baba abi kardeş) namus gerekçesiyle, çevresindeki kan bağı olmayan kadınlar hem kıskançlık hem de kendi evliliklerine zarar gelme endişesi, diğer erkekler de ise acaba bu öfkeli, özgürleşmiş dul kadınla yatabilir miyiz yani gerginlik buradan kaynaklanıyor. Yine bu tamamen kadının tercihine kalıyor. Çocuğu olan özellikle oğlu falan olan kadınlar namus ve oğlum benden utanır bana kızar gerekçesiyle çevresindekiler tarafından mimlenme endişesiyle, erkeklerin bu kadına “yollu” gözüyle bakması endişesiyle boşandıktan sonra kendisini ekstra kısıtlayan çok kadın var. Bazıları da var ailesini de çevresindeki tüm insanları da s1ktir edip bunu dibine kadar yaşıyor. Çocuğu olmasına rağmen. Ama yine şu da var ki adalet, toplumun zihniyeti bu kadının başına bir şey geldiğinde bu kadın daha kolay yalnız kalıyor. Birlikte olduğu erkeğin zorbalığına daha kolay maruz kalabiliyor. Bu “BOŞANMIŞ KADIN” mevzusunu şehre göre değerlendirmek ve hatta şehrin muhitine göre değerlendirmek lazım. Mesela İzmir’in Karşıyakasında doğmuş büyümüş avukat, memur tahsilli kendi ayakları üzerinde duran bir kadın hayatına her yönden tatminkar bir şekilde yaşamaya devam eder. Kimse de o kadına hesap soramaz sorsa bile kadın çok rahat bir şekilde size ne diyebilir ama İzmir’in Bucasında, Torbalısında, Türkiye’nin Konyasında yani kısaca muhafazakar dindar yapısıyla öne çıkan şehirlerinde boşanmak kadın için çok daha kötü bir şeydir. Kadınlar iş güç sahibi olmadan istihdama katılmadan evlenmemeliler ve boşanmamalılar.
Boşanmış erkek ise her türlü seks yapar. Gider bir f4hişeye para verir yapar. Parası olmayan ya da hastalıktan endişe kapanlar ekseriyetle sanat seks yapar 31 çeker. Boşanmış erkeklerin çoğu düzenli, temiz, güvenilir seks hayatı için ve o evliliğin genel olarak onlara sağladığı düzenli hayatı istiyorlar ama evlenmeleri hem maddi olarak zor hem de dul oldukları için hem de çocukları varsa zor oluyor evlenmeleri. Bir de korkuyorlar ya aynı şeyleri yine yaşarsam diye.
Kadınlar genel olarak evlenmiş olsun bekar olsun, bakire olsun olmasın erkeklerden daha kolay seks yapacak partner bulurlar. Ama toplum sistemi, gelenek görenek, din, hakim ahlak anlayışı kadının seks yapmaması üzerine kurulu. Kadın yaşadığı zorluğu seks yapacak adayın bolluğu ve seks yapması yüzünden çekiyor erkek ise seks yapacak adayın kıtlığından zahmetinden ve seks yapamamasından dolayı çekiyor. Bu yazılanların hepsi genellemedir. Elbette boşandıktan sonra çok aktif seks hayatı olan erkek çıkabilir ama işte onlara da şunu sormak lazım durumları iyi olduğu için mi seks yapabiliyorlar? Durumları kötü olsa işsiz yoksul olsalar yaparlar mı? Kadınlar yoksul da olsa işsiz de olsa yapabiliyorlar.72 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet çok zor ayrılmadan önce çok güzel giden hayatım vardı cinsel yönden de güzeldi ve ayrıldıktan sonra çok berbat oldu
benim gibi evlenmeden asla diyen biri için cinsellik ve yalnızlık sanırım daha da zor yatağını paylaşacak içini ısıtacak birisi olmaması çok kötü
Eski eşim geri dönmek istemedi başkası ile evlendi artık bende önümdeki kısmetlere bakıyorum biri çıkarsa yeniden evlenip hayatımı her yönü ile yeniden düzene koymak istiyorum özellikle de cinsel yönde yaşadığım boşluğu yeniden doldurmam lazım mastürbasyon kesmiyor çünkü 😞10 Yorumla
+1 yılMerhaba boşandıktan sonra cinsel hayatın iyiye ya da kötüye gitmesi tamamen kişinin seçimine bağlı bir durum. Her ne kadar boşanmış olsan dahi senin her anlamda isteklerinin olması normal. Cinsellik ve seksle ilgili istek ve arzun devam ettikçe asla kötüye gitmez. Senin tercihin önemli duygusal bağ olan cinsel bir hayat mı yoksa sadece zevk almak için yapılan bir seks mi? Kendini her zaman duygusal ve bedensel olarak cimselliğe hazır görmek seni her açıdan rahatlatır ve kötüye gitmeyeceğini fark etmeni sağlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
62Cevap
Belli olmazki her kadına her erkeğe göre değişen bişe
Kimisi cinsellik sever daha çok ilişkiye girer bekar hayatı yaşar
Kimisi cinsellik sever ama kimse ile ilişkiye girmez hep bı sınırlı üzgün hüzünlü modunolur
Kimisi umursamaz
Kimisi cinsel problemleri vardır hiç yapmaz eşinin dirdirindan kurtulur
Kimisi gerçek cinsellik ile tanışır iyimi bosanmisim der
Ne yapmak istediğine ve durumuna bagli00 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra cinsellik niye olmuyor? Özgür iki birey dilediğiyle olurlar
51 YorumlaBilmem once evlenmem lazim ayrilmam icin beni aldatmasi lazim o zamanda cinselligim devam eder diye dusunuyorum guvenli iliski birlikte yasamak sevgili olmak hepsi kendi arasinda guzel duygular siz bosandiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılNeden kötüye gitsin kötüye giden boşluğa düşme korkusu ve kendini kaptırman eğer çıkış bulursan sevgilin olur flörtlerin olur kötüye gitse de zaten evliyken de kötü durumdadır ki kötüye doğru devam ediyordur.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyiye gider bence kocanın yapamadığını başkası yapar mutlu eder
50 Yorumla
+1 yılEğer kendini sıkarsan evet. Boşanmış gibi değil bekar biri olarak düşün kendini
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışana kadar zor. Mastürbasyon ve vibratör türü kullanabilirain
72 Yorumla- +1 yıl
Alışmak zor degilmi... kadın olmak her türlü zor ya... bu ülkede ozellikle
- +1 yıl
bence samimi erkek kankası ile sevişmeyi teklif etsin halden anlar herhalde
+1 yılHiç tecrübem olmadı fakat boşanmış bir FB vardı benim. O ihtiyacını benle çözüyordu ilk başlarda çok zor olduğunu söylemişti ama bu onun görüşü. Gene de farklı insanlara da sormak lazım.
00 YorumlaYani 18 yıllık evliliğimde neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Boşanınca da bir şey değişmez diye düşünüyorum. Başkasını hayatına sokmayacaksan başka çaren yok.
00 Yorumlaboşandıktan sonra yapman gereken iki şey var birincisi ya kendine bi vibratör alıp kendi işini kendin göreceksin ya da güvenilir bi partner bulup onunla korunarak ilişkiye gireceksin. tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılsen evli misin boşandın mı
Deneyimim yok. Bir erkek olarak bana çok zor gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevli misiniz
+1 yılneden boşandığına bağlı ve boşanan kişinin karakterine bakışına hayattan beklentisine bağlı bence kötüye gitmez
00 Yorumla
+1 yılalıştığın seyden bir anda uzak kalmak zorlayabilir basta
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim ki bakire halimden gayet memnunum zaten cinselikte sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBekarım ve evet zor mastürbasyon yapıyorum yetmiyor
00 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra
Cinsel hayatını dolduracak partner hemen bulabilecek misin?00 Yorumla
+1 yılBoşanma öncesi çok iyi cinsel hayatı olsn bir çiftin boşanacağına inanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBoşanacakmısın? Aile baskin yoksa rahat rahat yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılelbette zor. mutlaka güvenilir bir partner gerekir.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik bağımlılıktır
Bir süre düzenli cinsellik yaşayan yapamazki
Çok zorlanır00 Yorumla
+1 yılbosandaıktan sonra cogu kısının cınsel hayatı daha hızlı oluyor
00 YorumlaNeden zor olsun eğer erkek seni de bosalta biliyorsa zaten kötüye gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilikten korkarsın ama sana en özelini yaşatmasını isteyeceğin bir ekeğe ihtiyaç duyarsın sana eski eşin kadarını vermesede istediğini bulamasanda eşinden çok sever bağlanırsın yaşayacaklarına
00 Yorumla
+1 yılyani boşanmıl olan kız arkadaşlarım var hayat devam ediyor neden zorlansınlar ki
00 Yorumla
+1 yılzor değil tabiki.. ama kafadaki duvarları aşabilrsen.. kafanda ki acabalardan kurtulabilirsen
00 YorumlaSadece eşinden boşanırsın cinsellikden deil😉 bulursun seks partneri keyfine bakarsın
00 Yorumla
+1 yılyooooo cinsellik her zaman var evlenmeden önce sonra...
00 YorumlaBoşandıktan sonra tabiki kolay olmaz cinsellik herkesle yasabaniyabilir kimileri sıkıntı çıkartabilir bence dikkatli olunması da yarar var
00 Yorumla
+1 yılHayır etkilenmez bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani zor olur O kisi için. Sanaldan bir partner ile kendini tatmin eder o kisi. Ne kadar süredir bosanma
00 YorumlaTüh yapıyorsun pencereyi yanına koyuyorsun devam 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya mastürbasyon ya da onun icin biri sadece o is icin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yaşayacağın biri olmadığı için hiç olmaz cinsel hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye illa evli olmak mı gerekiyor cinsellik için? Bekarken ne yapıyorsam ona devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okudum memleket de namuslu insan kalmamış herkes modern tü tü tü tüüüü size
20 Yorumla
+1 yılBu evlilikteki cinsel hayatına göre değişir. Cinselliğe duskunsen tabi ki yokluğunu hissedersin ama hep basın ağrıyorsa tüm ağrıların geçer :))
00 YorumlaBosanan kadin veya kadınlar daha istekli oluyor. İki tane öyle bir deng geldi bana parcaliyorlar resmen yatakta
00 Yorumlahayır niye kötüye gitsin
40 YorumlaBen dul hanımlarla ilişkilerimde daha arzulu olduklarını gördüm hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelik bir şeyler bulursan gitmez kötüye
42 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır
+1 yılBekarken ne yapıyorsan onu yapacaksın
10 Yorumla
+1 yılbekarken nasılsa o hayata geri dönüyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen boşandın mı
- +1 yıl
evet. ama kadınların hayatı daha zorlaşır sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha kaç yaşındasın ki neden boşanıyosun
410 Yorumla- +1 yıl
Sence neden boşanır insanlar
Cevap sahibi+1 yılAldatmış mıdır eşi
- +1 yıl
Yani birçok seçenek var oda bunlardan birisi 😉
Cevap sahibi+1 yılSebep bu olmasa bu yaşta bi kadın boşanmaz kolay kolay ah ah zaman kaybı bir adam
- +1 yıl
Senin sevgilin oldu mu hiç
Cevap sahibi+1 yılNalaka abi benle ama yoktu
Cevap sahibi+1 yılSen niye sence neden boşanır insanlar yazdın kocasının çapkınlığını ima etmedin mi
- +1 yıl
Yani boşansam cinsel yaşamım etkilenir mi diyor sende genç yaşta neden boşanıyorsun diyorsun. Bende sana ne alaka diyorum anladın mı
Cevap sahibi+1 yılAlakasız.
- +1 yıl
Doğru diyorsun
+1 yılİsteğe bağlı p*r*o resmi paylaşmışsın
00 Yorumla18 yaşında biri bunu neden merak eder ki?
00 Yorumla
+1 yılsevgili bul, imam nikahı yap
00 YorumlaBoşandıktan sonra Elizabeth devam
00 Yorumla
+1 yılYeni birini bulabilirsin
00 YorumlaDüzenli partnerin yoksa kötüleşir her zaman
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayı mı düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılTadına varan zar zor zapteder
00 YorumlaNasıl sne boşandım mı
00 Yorumla