1 yıllık evliyiz eşim 3,5 dakka içinde işini bitiriyor beni düşünmeden kalkıp gidiyor son zamanlarda bu duruma sinir olduğumu söylüyorum konuşmuyorum da ama yine aynı adam. Yüzüne söylüyorum gider kendim kendime yaparım senle olacağıma diye hiç de umrunda olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu adam cahil bencil kendi orgazma oluyor iş bitti gidiyor ilk önce aslında bu soru özele giriyor neyse bu adam kadın ruhundan anlamıyor önce ön sevişme sonra sevişme ön kadının boşalacak sonra erkek beraber banyoya girilecek sevişme yaklaşık 1 saat sürer kadını mutlu etmedinmi kadın erkekler arasında soğuma oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBencillik gir cik bosal git. Seni kendini cinsellikte kullanilan bir obje olarak hissettirir zamanla seksten sogutur. Komusrak sana oral ya da oksama ya da ons sevismeyi uzun tutma gibi olaylar8 dile getir bencil degilse seninde zevkini onemseyebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaptığı hem yanlış hem saygısızlık. Senin mutluluğunu umursamıyrosa sen de onunla seks yapma bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil gadası
00 Yorumla
+1 yılBu durum normal. Sevgililik ciddiye bindiği zaman seks konuşun. Sorun bakalım sizle ilgilenecek mi? diye. Bir de ne kadar senin için kötü olsa da bu yaptığı doğru aslında. Hormonlari adamı seksten itiyor. En azından biraz dinlenip hormonların etkisinin geçmesini bekleyip tekrar devam etse daha iyi olur. Kocan biraz değil fazlasıyla öküz. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9 senedir durum aynı sadece ben dile getirmiyorum bunu aklı olan anlar
917 Yorumla- +1 yıl
Neden dile getirmiyor dün
- +1 yıl
Öyle evlilik mi olur ya
Cevap sahibi+1 yıl@FrkDmrcn2 arkadaş da dile getirmiş bir şey değişmemiş anlayan anlar söylemeye gerek yok bence
- +1 yıl
İstersen sana aile içi ilişkileri anlatayım
- +1 yıl
e 9 senedir niye onlasın sende ya da niye yapıyon
- +1 yıl
😱 benim kiz arkadasimda 5 yildir evli birdefe iliskiyle bosalmadim o gider ben kendimi mastla tatmin ederim der
Peki siz 30 yilda hicmi iliskiyle bosalmadiniz farkli pozisyon denedinizmi
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt hayır olmadı hiç biri
- +1 yıl
Ozel bir sebebi yok ama bir iki hususu konusmak isterimsenle iki medeni inssn gibidmdmdmdm
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt konuşmaya ihtiyacım yok ki
- +1 yıl
Benim var
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro anlamak istemeyen işine gelmeyen dile getirsen de anlamaz umursamaz
- +1 yıl
🤯🤔😥😪🙊🙉
+1 yıl3 dakika mi? Doktora gitsenize. 3 dk için değer mi ya
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben 18 yıl sabrettim ama bu işi uzatmanın anlamı yok. Cinsel tatmin yoksa evlilik de yoktur. Ben boşandım kurtuldum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şekilde beraber olmayın kendi elinde üç dakikada çitilesin rezil insan
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu durumu yaşayan cok kadın var düzelmek isteyen düzelirdi zaten siz konuşunca.
00 Yorumla
+1 yılKendisini düzeltmeye çalışmazsa sana yaklaşmasına izin vermemelisin. Normal değil tabiki çok kısa bir süre 3 5 dakika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAbi bu nedir böyle yaa 3-5 dk sen eşinle ilişkiye giriyorsun, baska yerde başka biri ile değil. Yazık yaa konuş al karşina
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden, neden, neden ki? O evde, o hayatlar da neler yaşanıyor da adam bu kadar robotik ve hissiyattan uzak bir evlilik yaşıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşıyorum üstelik 4 aylık evliyim sorun tam da bu birde kabul etmiyor sorunu olduğunu 5 dka altında boşalıyor hiçte umrunda değil
34 Yorumla- +1 yıl
Zor durum gerçekten çok zor bende mutlu değilim ama işta yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılÇelen biliyor gerçekten zor çözüm e yatkın da değiller kabullenmiyorlar
- +1 yıl
Benim sıkıntım daha da büyük anlatsam benim ki dert değil dersin var ya 😔
Cevap sahibi+1 yılYa bundan hariç sorunlarım var tabi 4 aylık evlilikte hovardanin teki çıktı markette gideriz kasiyerlere laf atar avm ye gidip bana mont alalım deriz orada ki kıza soralım nu sana olmuş mu olmamiş mi der bugün bana beraber gezmeye çıkalım hava iyi dedi bende artık senle çıkmak istemiyorum markette bile sen dedim hovardanin tekisin bana ilgisi var ama dışarı da var herkese ilgi duyuyor adam ben biktim bu durumdan bu sorun seksi sorun ayrıca böyle biri olduğu için göz göre göre yaptığı için ilişki de istemiyorum artık onunla senin ne sorunun var seksle ilgili mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Penisi doyurmaya yaterli mi? Yakında aldatmaya başlarsın. Başka çaren yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 ve 30
+1 yılbu saygısızlık ve bencillik ya konuşup halletmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ama bunlar hep mastla kafayı bozmuş adamlardan çıkıyor bence alışmışlar kendi zevklerine tek başına alıştıkları için, bünyeleri kaldırmıyor zaar 🙄
01 YorumlaHiç normal değil aslında ama maalesef bunu normalleştiriyorlar. Kabul etmeyin.
00 Yorumla3,5 dakikada ben uzerimdekileri cikartamiyorum. Arkadas speedy gonzales mi?
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum geçmiş olsun size.. doktora gidebilmeye ikna edin derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan 30 dk duş almak için 3 5 dk nedir ki? En azından 1 saat ya da 2 saat 3 posta olması lazım ki duş almaya değsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın öbür gün başkasıyla olursun diye korkmuyor demek
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmayacağımdan emin oyuzden
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseden emin olamaz. Sevgi ayrı bir şey cinsellik ayrı, fiziksek ihtiyaç olduğu için bir yerden sonra birisi sana ilgi gösterdiğinde kocanı seviyor olsan bile fiziksel ihtiyacın için yapabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi anlayışsız birine denk gelmişsin işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizde de tam tersi ben en az yarım saat sürsun diyirum bizim ki yok işini bitir yatalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki devamında mastürbasyon yapiyomusim? Bende bazen erken bosaldigimda mastla devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncesinde seninle uğraşsa sende mutlu olursun
Sinir olmakta haklısın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicde normal değil bizim en az onbeş dakika sürer ve bitince de sarılıp sohbet ederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalmak bende de var. Ama partnerim ile uzun uzun oynayarak mesafeyi kapatıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle durum çok zor tabiki çözümü var.. deneyimden soyluyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kişi yorum yapmış bir çözüme ulaştı mı şu an durum aynı mı?
00 Yorumla Zor bi durum yanı Buda sizi mutsuz ediyor ve farklı şeyler düşünüyorsun
00 YorumlaEvet bunu çoğu bayan yaşıyor ben de şu soruyu sormak istiyorum evlenmeden önce bu konu hakkında neden test etmediniz sonuçta bir ömür olacak
00 Yorumla
+1 yılYazık ya bu durum seni yanlışa itmektir yarın öbür gün biri gelse senle ilgilense aldatırsın
10 Yorumla
+1 yılGt yaparmısın benimde eşimle ilgili sorunlarım var sen bana yardım et bende sana ederim
00 Yorumla
+1 yıl3 5 dk mı insan karşısındakini de düiünür ben sadece 30 dk oral yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumu konuştun mu yüz yüze aile ilişkisinden anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken boşalma sorunu çok kişide var ama ikinciyi üçüncüyü yapıp senide orgazm etmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılZamaninda cok asilmis senin ki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gerekirse kendimi zorluyorum. Zaten geç boşalıyorum ama partnerim orgazm olmadan asla kendimi düşünmem. Ondan önce boşalırsam dert oluyor bana da.
00 Yorumla
+1 yıl3,5 dakıkamı cıdden?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet tutamadım kendimi diyor
- +1 yıl
1 yıldır hıc senı dusunmuyormu yanı?
+1 yılNormal değil.
En az bence 10 dakika olmalı.11 Yorumla- +1 yıl
35 dakika boyunca yapıyoruz eşim nerdeyse ağlıyor
Denemeden alırsan olacağı bu
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil.~
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 1 yıl da böyleyse geçmiş olsun
10 Yorumla Kusura bakma ama öküzmüş
10 Yorumla
+1 yılİzin verme kalsın mal gibi öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar 10 yil cektim duzelmiyor
412 Yorumla- +1 yıl
Yuhh
Cevap sahibi+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılNeyini yazaýim öyle işte
- +1 yıl
Bazı erkekleri cahil kadın ruhundan anlam ne yatakta nede normal hayatta kadını kadını anlamıyor yatakta nasıl davranacak kadını nasıl mutlu edecek bilmezler kadını mutlu edemiyorlar halbuki çok basit
- +1 yıl
burada 50 yıllık tecrübe konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılSalın beni ya
- +1 yıl
Dedik memleke yararımız olsun cinsel terapi
- +1 yıl
Salın küçük enişteyi gitsin
- +1 yıl
Sal kızı olm dndnd
+1 yılCahil ve saygısız
00 YorumlaYemin ederim ayrılma sebebi
00 Yorumla
+1 yılDakika yanlıştır umarım
00 YorumlaZamanınızı böyle geçmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. izin verme yapmasına
00 Yorumla
+1 yılAnormal hemde ciddi anlamda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru haftada bir gelir
00 Yorumla
+1 yılSen nasil tatmin oluyorsun mastlami
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma vakası. Sizi doyurmuyır düşüncesizce
00 Yorumla
+1 yılİnmiş aletle seni düşünmesi imkansız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRekora mı gidiyor üç dk ne. Bir yıldır böyle mi yaşıyorsun sen
00 YorumlaBencil birj zor durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık performanssız ve bencil çıkmış sizinki.
00 Yorumla Kendini tatmin etmeye calis
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım