Bülent Ersoy'un "15 dakika bilmem ne, sonra 3,5 saat duş, abdest alacağım" demesi çok komik :D
Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın seks süresi sohbeti: pic.twitter.com/kWLLytwJ37
— ZAM Haber (@ZAMajans) December 16, 2023
Bülent Ersoy'un "15 dakika bilmem ne, sonra 3,5 saat duş, abdest alacağım" demesi çok komik :D
Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın seks süresi sohbeti: pic.twitter.com/kWLLytwJ37
— ZAM Haber (@ZAMajans) December 16, 2023
Kadin evli değil kocası yok ama abdest almak için özeniyor değişik dini bakışı var
Birkeresinde şanlı Urfa da bi türbeye girmişti 2 metrelik protez tırnakları ile namaz kılmıştı hiç unutmuyorum.
Cevap
32Cevap
En cesur bülent hanım tebrikler
Seks yaparken kişinin süreyle işi olmamalı gadası
Bizim kızlarla dönen muhabbet gibi olmuş 😄
Belirli bir süresi olmamalı tatmin olunca yeterli.
Hemen bu videoyu izleyip modumu yükseltmeliyim, komiğe benziyor djdjd
ya bunların işi bitti artık. bu seks sohbetini de yapabilmek bi iştir. erkekleri asagılamakda bence hos değil ekranlar karsısında. kimin ne kadar bosalmadan seksebildiği diyim bilemeyiz. sayac lazım bunun ıcın surekli olcmek lazım
Sunlari biri sustursun be... ulkeyi yediler bunun jenerasyonu
Ayyy Bülent Ersoy'un kadın cnsl organı mı varmış 😰
🤣🤣
Bilirkişi uzmanları konuşmuş, konuşun bacımsulaaaar
Banu Alkan kullanilip kullanilip kenara atilmis Prezervatif gibi „geri dönüsümü imkansiz“ burusmus vede kafasi ezilmis 😝
Ne terbiyesiz ünlüler ya oturmuşlar bide seksin süresinimi tartışıyorlar
Nerde sanatları
Ne sanati ya bunlar kim sanatci olmak kim
İşte tabuları yıkan cumhuriyet kadınları (!)
@xnsksjnd yanmissin diye yorumladım
@xnsksjnd kapalı ünlem ne anlama gelir diye Google'da aratır mısın lütfen, bişi denicem
Parti meselesine girme şimdi, gereksiz marijinal tipleri sevmiyorum sadece
@xnsksjnd nedn insanüstü olsun ki, sonuçta insanlar kurmuş bu cumhuriyeti
Kapasitemi geliştirmeye çalışıyorum kusura bakma, beni de biraz bilgilendirir misin, din ve cumhuriyet arasındaki fark ne? İkisini de insanlar farklı dönemdeki ihtiyaçlara göre uydurmamış mı? Cumhuriyeti insanüstü bir konuma yükseltmenizin sebebi ne?
Cumhuriyet korkulacak, cinsiyetci bir olgu degildir. Gelisim odaklidir ve daima daha iyisini hedefler. Sana cennet vs vadetmez, senin daha iyi kosullarda yasaman icin calismani saglar. Insanustu olmasinin sebebi budur. ¡¡¡Oysa dinler insanustu degildir, eril tahakkumun kutsallastirilmasidir. Bu ikisini bir tutamazsin :) dinler, kadinlari ureme araci olarak kullanir, cumhuriyet gelisimi uremeyle degil zihinsel bir zeminde ilerletir. Esasi budur. Anladin mi :))))))))))))))
@xnsksjnd şeriatçı olduğum nerden çıktı acaba, apateistim ben, ilk görüşüm ironiydi, şaka amaçlıydi. Espri anlayışım böyle. Hemen benim hakkımda hüküm verdin
@xnsksjnd kapasiten yetmez küçüğüm;d Twitter'dan feminist teyzelerini takibe devam et sen. Her şeye atlama öyle
canım değilsin, sadece biraz toy ve gerginsin
canım*
Hayir dinciler daha kötü, feministleri o kadar da küçümseme. 4 karı ve sınırsız cariye alabilirsin, diyenlerin olduğu devirde en radikal görüşü nafakayı savunmak olan feminizm daha insaflı ve makul görünüyor
@xnsksjnd öğrendiğine sevindim hayırlı geceler
Bülent ersoyla yatsaydım benimkide üç sn falan olabilirdi
bunlara bu yaşta kalkan penis varsa penisin nokta haysiyeti yok demektir.
Bülent bey. Pardon Bülent hanım geçmiş tecrübelere dayanarak söylüyor.. kadın adam haklı 👌
Bunu mu konuştu bunlar.
Tam da konuşcak insanlar
geri dönüşüm zamanları çoktan gelen ürünlerin hala rafta tutulması!
Yorumlardaki erkeklerin zoruna gittiğine göre haklılar
Bülent ersoya kalkan insan deildir aga 15 dk sonra sıra bende der
Biraz başını izledim, çok zorlama bi program olmuş, bazı şeyler tadında kalmalı ya
15 dk dan fazla olmalı sevenler için daha fazlası olur fazla sürer.
5 saat sürsün, 10 saat duş sonra da 2 saat abdest
bülent abiye nasıl kaldırabiliyorlar anlamıyorum
En çok banu alkan eğlendi 😄😂
Cehennemde yanacaklar tam liste aqq kafroya bak
El hareketlerine bak ahahaj😂😂
Kafayı yemişler, yaşınızdan başınızdan utanın
Bülent ablandemisse haklidir
Bence bunlar izlenmek için şov yapıyor.
Ayy gidip izlemem lazım ikonlarımı nsns
Bu ülkedeki seks deliliği ne zaman biter
@Oskibey doyacağınızı zannetmiyorum
Söyle düşün seks yapmak neden bu kadar zevk veren bir şey olmuş? İnsanlar sıkılmadan seks yapsın üresin çoluk çocuğa karışsın bunun dışında sevdigiyle cinsel ilişkiye girip zevkini alarak hayatın stres sıkıntısından kurtulmak için seks zevkli olarak var edilmiş bu kısır döngü sonsuza denk böyle sürüp gidecek sende kabullensen iyi olur... 😉
onlar sizin gündeminiz, çoğu insan okumadı bile
Hahaha gerçekten öyle mi demiş
Mide bulandırıcı şeyler 🤮🤮
Bunlarla seks yapan var mıymış lan
3 saat doyasıya seks yapmalı 😘
Bülente ne oluyor aceba 🤣🤣🤣
O trans olduğu için onda daha farklı
Ön sevişmeyi kenara atarsak maks 20 dk
Üstünü çıkardığına değmeli.
Çok komik yaaa 😄😄😄
İş bitince dile vururmus
Annemler 3 saattir yapıyor😃