Bence çok fazla kısadır. İdeal bir cinsel ilişki araştırmalara göre en az 45 dakika olmalıdır. Bunun dışında yapılan birliktelikler herhangi bir zevk ve tutku verebileceğini bende inanmıyorum. Ne kadar uzun o kadar ateş ve tutku demektir.
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkide denk düşmek mühim zira bende maratoncuyum bu konuda
Düşünsene benimle uyumlu olmayana eziyet olur bir yerden sonra
Gerçi ben tamam diyene denk gelmedim şanslıyım bu konuda
Hoş doğal gaza zam gelmiş soğuktamı oturalım paşa paşa ödiyeceğiz😃00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
+1 yılDeğişiyor ya bazen sevişmeyle elleşmeyle yalaşmayla 1-1,5 saat de olur. Bazen adam işe yetişecek 5 dk da da biter. Genelleme yapmamak lazım bence hepsinin süresi değişiyor.
150 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kısa değil seks yapmayanlarin söylediğine bakmayın
1119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır sen 5 saat yap
Soran+1 yıl@ercan3737 la sana ne milletten sen kaç saat yapıyosan yap
Soran+1 yıl@ercan3737 bu seni hiç alakadar etmez
Soran+1 yıl@ercan3737 sana yeter mi yetmez mi dedim normal olup olmamasını ya da milletin seks saatine karış demedim
Cevap sahibi+1 yıl15 dakikayı bulan kaç kişi vardır toplamda bilmesek herkes p*rno yıldızı sanacagiz
Cevap sahibi+1 yılKemermi acmazsin güldürmeyin herkesmi geç geliyor
Cevap sahibi+1 yılBiz vajinal ilişkinin süresinden bahsediyoruz zevk ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 hah söyle anlayıp yorum yaparsanız doğru noktada buluşuyoruz teşekkür ederim bu güzel ve faydalı yorum için. biz 2 dk'da yapılsa zevk alıyoruz erkeklerde üzülüyor erken geliyor diye psikolojilerini bozuyorlar birde penis boyu cok gereksiz bir şey ikinci evliliğim biliyorum artık bunları yaşadım
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 ilk eşimin küçüktü bu eşimin büyük penisi ama biz erkeğin penisine bakiptami seviyoruz hayır asla. cinsellik eğitiminide aldım yurtdışında ilk bosalmanizin zevki ikincide oluyormu bizimde ikinci orgazm birinci tadında olmuyor
Kimi zaman spontane ayak üstü 5-10 dwkikw kimi zaman saatler.. Bu ruh hali o anki durum vaziyet istek arzuya bağlı yani bunun tek bir yazılı kaidesi yok olmamalıds zaten böylesi daha iyi
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yıl15 Dakika seks olmaz. O sadece kahve içerken öpüşme süresidir. :)
15 dakika da sadece aşkını karşında ki ne aktarabilmek için öpüşürsün. Göz göze gelirsin. Yani bu sürede ancak bunlar olur. Seks dediğiniz şey 30 dakika ya da 45 dakika gibi basit sürelerde olmaz olmamalıdır. Bu işe tutku katılmalıdır. Tutku olan yerde doya doya sevişme olur. Ten uyumu olur.20 Yorumla
+1 yılsiz ne yapıyorsunuz yahu. bu kota nedir. ayrıca 1 kez mi boşalıyorsunuz. uzun süre yapın defalarca yapın. kaliteli sevişme en az 45 dakika olmalı. 45 dakikadan altındakine sevişme cinsellik denmez. süz zevk için mi üremek için mi cinsellik yaşıyorsunuz anlamadım ki.
ben partnerimle 1 saat ya da üzeri sevişiyoruz. defalarca boşalıyor partnerim. sanki ücret isteyecekler. çok ilginçsiniz21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSeksin süresi olmaz, yasanilanlara ve alınan hazza göre değişir, bazen iki saat bazen se beş dakika aynı hazzı verebilir,, bu anki duruma ve konuma göre de değişir
51 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar.
Ben sana profesyonel süreden bahsedicem.
15 dk. İçinde önsevişme dahil. Oral hariç. Bu süre 4. 4lük cinselliği bilen erkek için kendini doyumsuz sanan kadını tatmin için yeterli süre.
Erkeğin nekadar marifetli bilmem ama
Profesyonel olmadığını var sayarsak. Sana yeterli olacak seks süresi 8dk yuvarlıyayım 10 dk.
Cinsel performans yeterlilik süresi hakkında çok önem taşır.10 Yorumla
+1 yılboşalma süresi 2 dakika olan abilerimizin saatler süren seks efsanelerini okumaya gelmişimdir.
82 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻
Seks bilemem ama sarılmak ve sevişmek sabaha kadar devam edebilir bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılseksten bahsediyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüresi yoktur size kalmış tabii de bizde minimum 1 buçuk 2 saat sürüyor ön sevişmesi osu busu derken.. bir bakıyoruz gece bitmiş 😄 hakkını vere vere sevişiyoruz 💃
122 Yorumla- +1 yıl
Eşinle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet eşimle
+1 yılİki üç kere yapılır tadında bırakılır... Süreleri ise kişilerin performansına bağlıdır. Kendi erkenden geliyor ise ilk de, gayet normal... sonra seni boşaltsın ve ikinci seks süreniz uzar böylelikle...
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence cinsellik hemen yaşanmamalı ilk baya bir sevişilmeli. Hemen cinsellik olursa yeteri kadar zevkli olmaz bence
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek posta sevişmeden 15 dk normal... ben 15 dk bal kutusunu yalamaya doyamam... hadi erken boşalmak olsa ikinci posta kesin olmali üçüncü postayı her zaman olmayabilir... ben hayatımda sadece bi kere 4 posta yaptim onuda bosalmadan bıraktık... hem yoruldum hem bosalamadim hem de partneri dayanamadı... bu icin normali iki posta iki tarafta dokuma ulaşır... dk saat hikaye...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi ne kadar çok uzatırsanız birleşme de o kadar uzun olur. 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yorumları okudum herkes kendini olduğundan farklı söylüyor. Gerçeği ön sevişme uzun olur istediğin kadar işte 30 dakka ister 1 saat o sizin iradenize bağlı. Ama içine girdikten sonra en fazla doğrusu söylüyorum ilk de 5 8 dakika ikincisi 10 20 dakika ,üçüncüde ise kadının dayanmasına bağlı 30 dakka da sürebilir. Benim bu yazdıklarım ciddi gerçek olanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 dkda nasıl haz alıyorsun gerçekten. Minimum 50 dk zaten
103 Yorumla
Soran+1 yıl@kraldir 50 dk ya az diyen de ne blm
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal. kaç dakka olması gerekir niye o kadar uzun olması gereksin ki
124 Yorumla
Soran+1 yıldimiiii gereksiz uzun olmasına gerek yok
Soran+1 yıl@ercan3737 napim knk ağlıyımmı kişiden kişiye göre değişir
+1 yıl1 saat yeterli. 15 dakika çok kısa ön sevişme bile daha uzun sürüyor 😀
80 Yorumla
+1 yılbazi kizlar 5 dk bazilari 20 dk bazilari 2 3 saat de anca organzm oluyor erkek de ise bu erken bisalma sorununa gire degisir bir erkek erken bosalmiyorsa 2 saat sevisme ile 3 saat surer
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan şu diliniz de olmasa var ya. 1 saate az diyolar. Hey Allah'ım 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılevett
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişkenlik gösterir aciliyet bir durum yoksa bu durum farklıdır ama aciliyet varsa normal bir süre 15 dakika normal süre dediğim gibi zamana göre ama
20 Yorumla Yani ortalama 45 dakika 1 saat sürmelidir. Ancak burada tabi doyumda önemli. Haz alıyorsanız kısa sürede bir problem yoktur demek. Ama erkek arkadaşınızın da uzun istemesi gayet doğal bir erkek için bu süre çok kısa.
20 YorumlaPartnerinle olan uyuma bağlı içinde kaldığı süre 15 dk ise bence uygundur ama biz mesela ön sevişme fanteziler va vs derken 1 saatin üzerinde oluyo
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalıyorum gibi bir ego tatmini mi :D bence çok az, ön sevişme o kadar olmalı en az bana göre
90 Yorumla
+1 yılYaşınızın genç olması ve cinsel deneyiminizin yetersiz olmasına bağlıyorum sizin bu tutumunuzu. Cinselliği keşfettikçe bu sürelerin aslında sadece "İntro" için bile yetersiz olduğunu anlayacaksınız eminim.
00 Yorumla
+1 yılBunun dakikası yok ki. İster 10 dakika ister 2 saat. Tarafların keyfine göre :d
50 Yorumla
+1 yıl5 dakikada sürmesi güzel 1 saatte, önemli olan iki tarafında birbirinin isteğine karşı vermesi.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıl15 dakida ucuyonmu sen 15 dakila iyjce somurmasi lazOm senin her yeriniki iyce kivama gelip zevkke ucasin diye BEN BIR saaten azla burkmam bazen hastanelik ediyorum 😏🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen onbes dakika bile dayanabilen gormedim ben ozellikle ikincide cok gec bosalirim bes dakkadan sonra basliyorlar hadi bosal askim hadi dayanamiyorum cikar varsa onbes dakka viyaklamadan sevisebilen buyursun gelsin
111 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Cevap sahibi+1 yıl@Bilgenazceylan cok ciddiyim neden guldun🤔
Soran+1 yıl2-3 saat diyolar yorumlarda bide
- +1 yıl
Esprili anlatım tarzına
Cevap sahibi+1 yıl@Bilgenazceylan evet oyle gercekten zaten turk kizi esittir naz kizi😃😃
- +1 yıl
Yalan ya ne 2 3 saati Türkiye burasi
- +1 yıl
Malesef🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılInan o 2-3 dakikadir kimin nesi eksikse hep oradan dem vurur yorumlari okuyorum da 22 cm den asagisi da yok🤭🤭🤭
- +1 yıl
Ahahha Allah'ta seni güldürsün. ne o 20 lik cetvel gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Bilgenazceylan insanin cikar lan bakicam diyesi geliyo😂 sanal dunya iste ben de cok guluyorum bazen😂
- +1 yıl
Evet 😀😀
+1 yıl15 dakika mı? Iş yerinde çay molaları o süre 🤦🏻♀️
40 YorumlaYorumlara baktığımda benimki 7 yıl sürüyor her bir posta Bi sefer erken boşalma sorunu yaşadım ve 7 ay sürdü
20 YorumlaÖn sevişme, oral seks de bu süreye dahilse çok kısa
20 Yorumla
+1 yılKısa tabiki. aceleniz ne. sevişmeyle 2-3 saate uzatabilirsiniz
24 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yapamayız
- +1 yıl
Niye ki?
Soran+1 yılbana fazla geliyor
- +1 yıl
Yetiyorsa sana iyi böyle devam edin :)
15 dk penatrasyon mu yoksa toplam süre mi bu? Toplam süre ise çok az. Zaten 15 dk on sevisme olmalı. Kadın ilk orgazmini erkeğin diliyle yaşamalı oral uzun olmalı:)...
00 Yorumla
+1 yılİdeal seks yarım saati ön sevisme olmak üzere 45 dakikadır. Ama kapı arkasında, mutfakta, araçta, ayak üstü istinalarda on dakika da yeterli gelir.
10 Yorumla
+1 yılSüresine bakmadım hiç. 15 dakikada olur 45 dakikada. Önemli olan iki tarafta o zevki yaşayıp orgazm oluyorsa sürenin önemi yok benim için
10 Yorumla15 dk seks mi olur :D ben ilki boşalmam zaten 15 dk alır 2 saat bi ter atacaksın 15 dk da kadın anca gevşer kendini erkeğe teslim eder
10 YorumlaO na sexmi dıyorsunuz o sevişme olmasın 15 dk nedir ya 2saat 3 saat olursa seks olur bu genclık bitmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl200 C de ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika da yapılır
11 Yorumla
Soran+1 yılve mükemmel seximiz hazır!
+1 yılLan zaten 30 dakıka ön sevısmesı suruyo napıyonuz siz 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılyuhhh
- +1 yıl
Normalı bu zaten ne yuh 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 dakika mı 2saat en fazla sen sadece kendini tatmin ediyosun Aslan parçası kızı önce doyurman lazım sonra kendini kadınların boşalmaları daha uzun sürüyor ve bu durumdan rahatsız olur bi süre sonra da ilişki yaşamak istemez bilgin olsun 😎
74 Yorumla- +1 yıl
iyi de soran zaten kız. aslan parçası yarım saat diyormuş ama kız 15 dakikaya çekmiş
Soran+1 yılknk kızım ben
Cevap sahibi+1 yılHahaha gece yanlış görmüşüm 😂 pardon knk
Cevap sahibi+1 yıl15 dk çok az bence sen partnerine tahammül edemiyorsun ondan böyle bişey istiyorsun
başlamasından bitişine kadar mı herşeyi içerisindemi yoksa gir çık kısmı seks kısmımı 15 dakika
20 Yorumla
+1 yılIkinizde 15 dk da zevk aliyor musunuz ona bakın. Ikinizde zevkin nirvanasina ulaşıyorsan sürenin önemi yok
00 Yorumla
+1 yılKısa bi süre olmamalı tabiki ama aşırı uzun bi sürede olmalı kıvamında zevk alabildiğin kadar yapmak en doğrusu olur
00 Yorumlao çiftleri bileceği bir olay. her kadınla erkek aynı süre seks yapamaz. ama 30 dakika makul bir süre.
00 Yorumla
+1 yıl
:)
11 Yorumla
Soran+1 yılkahkaha p* rnosu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi sexin dakikası mı tutulur ya ne zaman zevkinizi aldıysanız o zaman bitirin
32 Yorumla
Soran+1 yıltutmuyoruz herhalde ortalama 15 dk
Cevap sahibi+1 yılZaten 20-30 dakika ön sevişme sürüyor 😂
+1 yıl15 dakika ne ya, benim video seçmem bile daha uzun sürüyor. 😂
10 Yorumla
+1 yılbirleşme sonrası için 15 20 dakika iyi ama tüm seks süresi için soruyorsan cok kısa oldu bitti
10 Yorumla15 dk ne lan yumurtayı suya koy kaynat 15 dakikada haşlanıyor zaten 😅🤤
10 YorumlaHayatımda hiç sevişmedim. Herhangi bir fikrim yok açıkçası
10 Yorumla
+1 yılSekse süre koymak çok mantıksız. Benim fantezilerim 15 dan fazla sürüyor :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl15-30-45 ne farkeder. Memnun kalıyorsanız sıkıntı yok
10 Yorumla Zevk almak önemlidir ama uzun olursa iyi olur 15 dakika az 45 dakika iyidir
10 Yorumla
+1 yılSabaha kadar da yapılır yeterki istek olsun olmasada 10 dk 5 dk fark etmez.
10 YorumlaEn az 3 defa. Gunluk. Ben sinirlari zorlama taraftariyim. 5 defa son kararim 😂😂
10 Yorumla
+1 yılön sevişme en az 15 dk olmalı bence
yani daha ısınma seansı 15 dk bence10 Yorumla
+1 yıl15 dk nedir uzun süre olması gerek en az 1 saat on sevisme ve 2-3 saat diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılSen doyduktan sonra ha 1 tabak yemişsin ha 2 tabak. Denizden bir bardak su da alsan bir kova su da alsan netice yine deniz suyu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyum almana bağlı doyuyosan yeter doyuma ulaşmıyosan az ama sevişmeyle en az 1 saat olmalı
10 Yorumla - Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar