Cinsel Yaşam İlk kez ne zaman ilişkiye girdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İlk kez ne zaman ilişkiye girdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 19 yaşımda, benden yaşça büyük bir kadın tarafından yaşadım o hissi :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olum biz ne iğrenç bir milletmişiz mk bı de bunlar anne baba olacak vay halimize 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 21 yaşında eski sevgilim ise bekler 24 yaşındaydı. Hiç unutamam o geceyi 🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şimdi herkes 14-15 yaşlarında yapmıştır erkekler ya :D 25 yaşında eşimle ilkimi yaşadım ben. 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Günah değil mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evliysen değil Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Soru öyle ama Yorumla Soran +1 yıl Nasıl birşeymiş soru Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ne zaman evlendiniz olabilir soru ancak Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu seni hic alakadar etmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 11 yaşında arkadaşın ablasının zorlamasiyla 0 17 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl iş ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablası evine götürüp beni ilişkiye girdi Yorumla Soran +1 yıl Ablası kaç yaşındaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üniversiteye gidiyordu Yorumla Soran +1 yıl O yaşta neden seninle yapmış ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum sürekli beni öpüp duruyordu sonra işte birgün eve aldı Yorumla Soran +1 yıl Peki baya baya yaptınız mı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumdayiz farkında mısın,😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlattiracak misin bana evet diyor 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeni yapayım ekle oradan sor bari🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begendim Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım seni Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl 14... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok erken değil mi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Yaşıtım yabancı bir Çekoslovak kızıydı Yorumla Soran +1 yıl O yaşta onu nasıl ikna ettin sen nasıl cesaret ettin Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Detaylı cevaplar vermek lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 17 yaşında sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 17 erken değil mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkendi ama oldu işte Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. 18 yaş 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen? 0 0 Yorumla
drmeriley Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 16 yaşımda 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Erken değil miydi Yorumla drmeriley +1 yıl Yani öyleydi bence ama oldu işte Yorumla Soran +1 yıl Gerçi yorumlarda 11 yaş diyen falan olunca o kadar küçük gelmedin Yorumla drmeriley +1 yıl 11 yaşında cinsiyet rolleri bile oturmuyor bence Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla muhammet0707 +1 yıl En iyisi ya Yorumla MmartKedisi +1 yıl @drmeriley, Pek bi erkenciymişsin :) Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. girmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiç girmedim sen 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tacize uğradım ama Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oldu ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 14 yaşımda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girdiğin kişi kaç yaşındaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14 dü kuzenimdi analdan yaptık Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
19 yaşımda, benden yaşça büyük bir kadın tarafından yaşadım o hissi :)
Olum biz ne iğrenç bir milletmişiz mk bı de bunlar anne baba olacak vay halimize 🤣
Zaten
21 yaşında eski sevgilim ise bekler 24 yaşındaydı. Hiç unutamam o geceyi 🥰
Şimdi herkes 14-15 yaşlarında yapmıştır erkekler ya :D 25 yaşında eşimle ilkimi yaşadım ben.
Günah değil mi
Evliysen değil
Soru öyle ama
Nasıl birşeymiş soru
Ne zaman evlendiniz olabilir soru ancak
bu seni hic alakadar etmez
Girmedim ben giç sen?
Stajda yaptım
Çok küçüktüm yazamam cocuktum daha
15 yaşında, sevgilimle.
11 yaşında arkadaşın ablasının zorlamasiyla
O nasıl iş ya