Erkek olarak 16 yaşında yaptım. Kapalı kızların da yaptığını biliyorim arkadaşım vardı anal yapıyordu yaşı 18 di. . Bı digeru grup seks yapıyordu yaşı 20 falandı.
@FirariHayat daha çok var malum üniversite vs.. bide benim bi arkadasım vardı tam p'''ç sarışın mavi gözlü çocuk facebook dan sadece si''şelim mi derdi kıza kızda evet derdi. hayırlı arkadasmıs gelirken arkadasını da getir 2 kişiyiz takılalım derdi bende yolumu bulurdum D::DD onun sayesinde baya kızla seviştim yattım.
@FirariHayat bak bazı yerde bela olabiliyor. Mesela benim arkadaşım yanlışlıkla 17 yaşında kızı sikmisti ( bizde 17-18 ) kız şikayetçi olmasın diye 1 sene kızla çıktı , kız alkolikti bide kıza baya para yedirdi haftalık alkol raporu : 1 büyük rakı , 13-14 bira , 2-3 sarap , arada viski cin ve vodka da içerdik .
Ben burada asya diye bı kız vardı KS den düşürmustum , canım biraz erkek arkadaşına nispet olsun diye gidip kendini başkasına bozdurmus 😅 çocuk hamile kalırsam ayrilirum demiş. Parayla da başkasıyla yapmış 200 e anlaşmış , 100 vermişler kız 50 TL ye bakım yaptırmış. Gitmiş 2 erkek 1 kız seks yap yapmışlar. 100 TL de vermemişler. Kız bide demiş 50 TL bana kalsın mi shdhhf. Yani kelle başı 25 TL ye gelmiş 😅 Bende burada konuştum hani arkadaş olarak ilk sonra kıza harçlık verdim bisiler ismarladim 3 gün de gittim üstünden geçtim. 18 yaşında lise sondu efsane vücut vardı. Kıza yaklaşık 500 1000 TL ye yakın masraf yaptım. Üstünden de 30 a yakın geçtim saatlerce tabi buna parkta , arabada , cafe de bile cektirdigim saksolar hariç. Yani 30-35 TL ye geliyor. Sonradan baktım başım belaya girecek tuydum direk. 😅😅
sevişip oynaştığımız kapalı kızlar oldu, ilk lise sonda oldu sınıfta Feyza var dı off lokum gibi kızdı kapalıydı hem de, kızın her yerleri sütbeyazdı öpmelere okşamalara doyamamıştım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hiç ilişkim olmadı
Erkek olarak 16 yaşında yaptım. Kapalı kızların da yaptığını biliyorim arkadaşım vardı anal yapıyordu yaşı 18 di. .
Bı digeru grup seks yapıyordu yaşı 20 falandı.
Biri ağzına alıyordu o 17 falan olması lazım.
Senin bulunduğun ortamda neymiş seks trenini :)
@FirariHayat daha çok var malum üniversite vs.. bide benim bi arkadasım vardı tam p'''ç sarışın mavi gözlü çocuk facebook dan sadece si''şelim mi derdi kıza kızda evet derdi. hayırlı arkadasmıs gelirken arkadasını da getir 2 kişiyiz takılalım derdi bende yolumu bulurdum D::DD
onun sayesinde baya kızla seviştim yattım.
çevre ve şans gerçekten önemli
Bilmem şansmi yoksa belamı :))
@FirariHayat bak bazı yerde bela olabiliyor. Mesela benim arkadaşım yanlışlıkla 17 yaşında kızı sikmisti ( bizde 17-18 ) kız şikayetçi olmasın diye 1 sene kızla çıktı , kız alkolikti bide kıza baya para yedirdi haftalık alkol raporu : 1 büyük rakı , 13-14 bira , 2-3 sarap , arada viski cin ve vodka da içerdik .
Ben burada asya diye bı kız vardı KS den düşürmustum , canım biraz erkek arkadaşına nispet olsun diye gidip kendini başkasına bozdurmus 😅 çocuk hamile kalırsam ayrilirum demiş. Parayla da başkasıyla yapmış 200 e anlaşmış , 100 vermişler kız 50 TL ye bakım yaptırmış. Gitmiş 2 erkek 1 kız seks yap yapmışlar. 100 TL de vermemişler. Kız bide demiş 50 TL bana kalsın mi shdhhf. Yani kelle başı 25 TL ye gelmiş 😅
Bende burada konuştum hani arkadaş olarak ilk sonra kıza harçlık verdim bisiler ismarladim 3 gün de gittim üstünden geçtim. 18 yaşında lise sondu efsane vücut vardı. Kıza yaklaşık 500 1000 TL ye yakın masraf yaptım. Üstünden de 30 a yakın geçtim saatlerce tabi buna parkta , arabada , cafe de bile cektirdigim saksolar hariç. Yani 30-35 TL ye geliyor. Sonradan baktım başım belaya girecek tuydum direk. 😅😅
Başım belaya girmedi ama girebilirdi sudhdh
Vardir bence. Kapalilarin arzusu yok mu sonuçta her kadin arzulu, her erkek arzulu, gayet normal yani. Ben 21 yasinda girdim ama analdan sadece.
İlk iliskim 16 yaşında idi, devam etti tabiki, kapalı olupta ilişkiye girdiğim kız sayısı da az değil
Kapalı olanların ihtiyaçları zevkleri nefisleri yok mu yani
30 yaslarında ilk cinsel münasebetim oldu kirletildim 🥺
Kapalı olup da yapn da var. Bu iş libido meselesi
sevişip oynaştığımız kapalı kızlar oldu, ilk lise sonda oldu sınıfta Feyza var dı off lokum gibi kızdı kapalıydı hem de, kızın her yerleri sütbeyazdı öpmelere okşamalara doyamamıştım...
Kapalı olup yapan var :D Hemde çok fazla :D ilki sanırım 17 di :D
18 yaşındayken 24 yaşındaki kız tarafından tecavüze uğradım ilk o beni milli etti akrabamız hergün sevişmeye gelirdi ne alistirdi kaltk.🤔
Nasıl oldu böyle konular ilgimi çekiyor
Ne demek kapali olupta yapan varmidir kapalilarin istegi olmuyormu daha cok istekliler kapalilar
Burdamisin
Kapalı olan vardı evet, ben ilk 26 yaşımda gerçekleşti.
kapalılar taştan mı kanka?
olmaz miii hemdee ne denliiiii
Kapalilar yapamaz mi ki shshah
18 yasimda girdim. Cunku evlenmstm.
Şu devirde en çok onlardan korkuluyor
kapalılar daha fena :)
Kapalı yaptım
25 yaşında eşimle gerdek gecesi
Kapalı olunca arzu duygular değişiyor mu
kapalı olup grup yapan bile var
ayrıca geçen sene iki çocuğu olan boşanmış türbanlı bir kadınla dört ay f*ckbuddy ilişki yaşamıştım
bu işin açığı kapalısı yok. Sonuçta insanız
17-18 yaşlarında
hızlıymışsın
Vardır vardır
Ney
19 falan
14 yaşımda
Hiç girmedim.
20 yaş
Hala yapmadim
daha nasip olmadı :/
Bakirim