Cinsel Yaşam İlk kaç yaşında ilişkiye girdiniz? Karga13 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ne zaman ve nerede 😅 Güncellemeler+1 yıl Ben ilk kez komşu kızı ile kömürlükte yapmıştım. Çok küçüktüm ama kalkmıyordu bile ama zar zor ikna edip indirmiştim kömürlüğe 😅 İlk kaç yaşında ilişkiye girdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 17 yaşımdaydım ilk seksimi yaptığımda 1 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne ilişkisi kanka bu halkla ilişkiler mi? Jdjsks 1 2 Yorumla Karga13 +1 yıl Hayır cinsel ilişki Yorumla corpse_bride +1 yıl Hee yok Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 22 yaşında sevgilimle 1 3 Yorumla Karga13 +1 yıl Evdemiydi Yorumla mavilipenguen +1 yıl Evet Yorumla Karga13 +1 yıl İyi bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 18 yaşındaydım sevgilimle 1 5 Yorumla Karga13 +1 yıl Pişman oldun mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla Yorumla Karga13 +1 yıl İyi bakalım hala birliktesiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ayrıldık Yorumla Karga13 +1 yıl Üzüldüm adına ilkler biraz önemli oluyor ama zamanla izi kalmıyor tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
17 yaşımdaydım ilk seksimi yaptığımda
Ne ilişkisi kanka bu halkla ilişkiler mi? Jdjsks
Hayır cinsel ilişki
Hee yok
22 yaşında sevgilimle
Evdemiydi
Evet
İyi bakalım
18 yaşındaydım sevgilimle