2.5 yıllık evliyim, ilk 3 ay iyiydi sürekli birlikte olurduk ve boşalma süresi uzamıştı. Birlikte olma sıklığımız azalınca boşalma süresi kısaldı ve sanırım 5 dakikada falan boşalıyor ama ben boşalamıyorum ve yarım kalıyorum. Kendisi rahatladığı için beni çoğu zaman umursamıyor. Soru şu, evli ve düzenli ilişkiye sahip erkeklerde min kaç dk olmalı bu boşalma süresi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn fazla 20 dakika olabilir
Benim dişi versiyonumsunuz desem yeridir
Eşime her türlü muamele yaparım orgazm olsun diye ve orgazma ulaştırmadan sekse başlamam 15 , 20 dakika seks yaparız geç boşalıyorsun diyor istemiyorum erken boşal diyor ayda 1 seks yapar neymiş efendim sevmiyormuş seks yapmayı ona oral seks yaparım o ben yapamam midem kaldırmıyor der. İyiler kötüye denk geliyor sekste maalesef00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Düzenli seks de boşalma süresi uzar ki... kocan bence başka şeyler düşünüyor seninle seks esnasin önceden seninde zevk almani isterken şu an kendi zevkin de ve eminim doggy de daha çabuk boşalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam hep yorgundur sevişirken bile ben daha aktifim daha hareketliyim, oldu bittyr getiryor ondan bence
- +1 yıl
Öyle yapiyorsa zaten bu bambaşka bir sorun aktif olmayı bırak bakalım ne olacak anladığım kadarıyla senin kadar istekli de değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖhm öhm jdndjsnd
aslında kocanla bunu konuşsan senin için çok daha iyi olabilir. Ona karşı olan şehvetini farketsin. Sitem edebilirsin yaptığı şey hiç hoş değil..
Geciktirici kullanmayı deniyebilirsiniz veya sen biraz daha baskın olup boşalmasına izin vermiyip ilk önce kendini tatmin edebilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
+1 yılBoşalma süresi, her erkek için farklılık gösterebilen kişisel bir durumdur. Genellikle, cinsel ilişki süresi ve boşalma süresi ile ilgili net bir "minumum" süre belirlemek doğru olmayabilir. Herkesin cinsel deneyimleri farklıdır ve her bireyin bedeni, duygusal durumu ve cinsel tepkileri kişiseldir.
Eşinizle olan cinsel ilişkinizde yaşadığınız bu deneyim, çiftin birlikte iletişim halinde olarak çözüm bulabileceği bir konudur. Eşinizle açık bir şekilde konuşarak, onun da sizi tatmin etmeye odaklanmasını sağlayabilirsiniz. Bu, hem sizin hem de eşinizin cinsel tatminini artırabilir ve ilişkinizi daha sağlıklı kılabilir.
Ayrıca, cinsel sorunlarla ilgili konuları birlikte ele almak ve bir cinsel terapistten yardım almak da faydalı olabilir. Cinsellikle ilgili yaşanan sorunlar, çiftler arasındaki duygusal bağlantıyı etkileyebilir. Bu nedenle, bu konuda birlikte çalışarak, daha sağlıklı ve mutlu bir cinsel ilişki inşa etmek önemli olacaktır.
10 YorumlaErkek, kadın gibi değil. Kadın tatmin olana kadar erkeğin kendini kontrol etmesi önemli.
He sayısal olarak ortalama 7 dakika derler.
12 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyor zaten birlikte olmasak bir süre sonra iniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKısıye gore degısır ama ondan zıyade kontrolu saglaması lazım bencıl olammalı ve anca beraber kanca beraber demelı.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama anlatamıyorum. Tamam ikinciyi yaparız uzun sürüyor diyor ama genel olarak uyuyakalıyor ilkinden sonra
- +1 yıl
Dus alsaydı keske
+1 yılilk erken olur örneğin 10 15 dk gibi sonrakiler yarım saat 1 saat arasında değişmeli. en azından bende bu şekilde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ilk boşalmam 10 dkyı buluyor, diğerlerinde süre zaten uzuyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEliyle boşaltmıyor mu en azından
Soran+1 yılHayır yoruluyor
Cevap sahibi+1 yıl5 dkda ne yorulması
Aslında bunun bilimsel olarak bir cevabı yok. Partner mutluysa zamanında olmuş değilse erken ya da geç
10 YorumlaEvliliğimizin ilk zamanları çok sık seks yapıyodum ve ben yavaş yavaş alıştım 3-5 dk dan en uzun süre olan 45-50 dk ya çıkmıştı. Şu son zamanlarda çok nadir oluyo ve ortalama süre 15 dk falan sürüyo
00 Yorumla
+1 yıl45 dk bir saat olabilir. erkek te kadında zihninle kontrol edebilir bunu eğer uzun süre iliakiye girmeme durumu yoksa. ilk nenkadar erken olsada ikinci üçüncü uzun sürer diye düşünüyorum. eşin ikinciye de gelmiyor heralde.
04 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin ön sevişme dışında 45 dakika boşalmaması mümkün değil
Geciktirici sprey veya tablet kullanmıyorsa - +1 yıl
@suskun3949 mümkün kuru sıkı atma
- +1 yıl
Öyle bir şey yok ilaçlar dışında olması imkansız
- +1 yıl
@suskun3949 ilk herkeste çabuk gelir zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 dakikanın altında olmamalı. Yeterli sertlikte bir penisin 10-15 dakikalık penetrasyonu, iyi bir önsevişme ile birleşmeye hazırlanmış kadını orgazma ulaştırabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli olmak şart değil ama bi’ 20-25 dk makul görünüyor sizin de rahatlama sürenizi göz önünde bulundurarak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 dakika iyidir, kendini kontrol ettirmeyi öğret adama ne istediğini bam bam söyle
415 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedim mi sanıyorsun. Çocuktan önce ben ona her defasında oral yapardım ama o hiç yanaşmıyor yapamazmış beyefendi
Cevap sahibi+1 yılYine birileri harcanıyor😌 sen de yapma seksi lütuf olarak görsün bebekim
Soran+1 yılValla öyle bende harcandığımı düşünüyorum her konuda. Hem yatakta hem mutfakta hem hayatta şanslı ama kıymet bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılAy sen bensin her akşam kocama sunduğum tablo jajs
Soran+1 yıl😂 eltim bile imrenir bana ne Hama’lardan bu yaramaz çocukla bile kocamı aç bırakmıyorsun evin temiz hamaratsın hep tatlı yapıyorsun siye 😂 ondan nazar değiyor herhalde
Cevap sahibi+1 yılAşkım bi ara benim adım yenge tatlı yok mu ya çıkmıştı jaja
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 eltimin oğlu bir şey yapmayınca “yengen bir daha tatlı vermeyecek” diye tehdit ediyorlar o da hemen yapıyor
Cevap sahibi+1 yılAhahah ya sen bensin yavrum ya bu mallar haketmiyor bizi sjjs
Soran+1 yılÖyle valla diyorum zaten sen beni hak etmiyorsun diye 😂 şanslısın farkında değilsin mundar ediyorsun beni
Cevap sahibi+1 yılNapalım anam şahlansınlar bizle aha
- +1 yıl
cevap yazan çok orjinal ve üstat olmuş ilişkilerde :)
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo sende görünce hemen yazim dedin 😏
- +1 yıl
yoo hoşuma gitti takdir edilmen gerektiğini düşündüm
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo edilmiyoruz ama hamdolsun 🫡
- +1 yıl
boş ver kimse kimseyi haketmiyor nasıl bir dünya ise. kime değer versen boynunu eğiyorlar. salla gitsin. sana bir şey olmasın gizli
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 saatten az sürecekse üzerimi soyunmam. Ben de tam aksine uzun seks süresine sahip kadınlarla birlikte olmayı tercih ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk seferi 10-15dk; bir sonraki yarım saat, sonraki ise 40 dk. Diğer 1-2 tanesi de zaten 45 dk-1 saat arası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de kısaydı önceden. Eşim yarım kalıyordu. Ayrıca kısa sürünce bende zevk alamadım. Egzersiz vs yaparak en az 20 dk oldu. Bazen 45 dk aralıksız git gel yapabiliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadarı bize fazla 😂 evde bebek var sürekli uyanıyor ama en azından 10 dk olsa iyidir, bende boşalırım
Cevap sahibi+1 yılBizde de var çocuk 😃 o iyice uykuya dalınca başlıyoruz biz. Bazen uyanıyor yarım kalıyor ama uyanmasa devam ediyoruz uzun uzun.
Siz şu an korunuyor musunuz yoksa içine mi boşalıyor?
Soran+1 yılİkinci olur diye ödü kopuyor hem prezervatif hem geri çekilme ile korunuyoruz 😂 prezervatife güvenmiyor
Cevap sahibi+1 yılBazen bende de erken geliyor. Biraz dinlenip ikinciyi yaparım. Erken boşalınca hemen dimdik oluyor benim ki 😃 bizde eşim hap alıyor. Ben içine boşalıyorum
+1 yılBoşalınca ne oluyor ki zaten 10 15 dk içinde yeniden sertlesiyor
00 Yorumla30 daki kanın altı olmamalı ve bir saat normal her iki taraf içinde olumlu olur
00 YorumlaMerhaba iyi geceler ben jinekologum eşinin doktora gitmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Seni umursamaması kötü bir durum. Bundan rahatsız olduğunu eşine anlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit çözümler var. Buradaki saçma sapan yorumlarda evliliğini sıkıntıya sokma.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılViga 8K
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzamalı dğzenli ilişkide uzun süre yapmazsa kısalır sen nPıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekten erkeğe değişir o. Sık yapmak her zaman daha iyidir geç boşalmaya fayda sağlar biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBendede erken boşalma sorunu var ama eşimi yalayarak bile boşaltırım ya da ikincide rahatlar oda. Üçüncüyü binde bir yapar zaten
08 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 yaptığımız zamanlar vardı ilk evlendiğimiz zaman ve hep ben istekliydim şuanda da öyle genelde ben isterim yanaşırım o hep yorgun ve erteler sabah yaparız diye
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç?
Soran+1 yıl27-29
Cevap sahibi+1 yılYine bi istekli eşe isteksiz denk gelme vakası. istekli kadın bulupta değerini bilmeyen erkeklere uyuz oluyorum
Cevap sahibi+1 yılGün aşırı iki posta olmalı
Soran+1 yılNe yapalım kaderim bu
Cevap sahibi+1 yılBöyle devam eder değişmez, maalesef benimde başımda isteksiz bi odun var. p*rno ve masta mecbur bırakıyorlar sonra gözün dışarda olunca yine biz suçluyuz
Cevap sahibi+1 yılDiliyle parmağıyla bile orgazm etmeli seni
Buda sizi tatmin etmiyor çünkü siz daha bosalmadan esiniz boşalıyor demi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15-20dk altında olmaması lazım bence
50 Yorumla
+1 yılÜzücü peki p*rno izler misin ilişkiden önce
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle şeylere gerek duymuyorum
- +1 yıl
Orgazma ulaşmak için ne kadar içinde kalsa iyi olur
Soran+1 yılEvet farkındayım zaten eşimin bana dokunması bile zevk veriyor ona defalarca söyledim ama ne yaparsam yapayım istediğim gibi biri olmayacak bence. Kimse karşısına alıp böyle yapılır şöyle yapılır dememiş ki
- +1 yıl
Çok üzücü biraz sana odaklansa gelcen zaten oralda mi yapmiyo yoksa
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. En kötü yarım saat yapabilmeli erkek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisiye göre degişir ve o anki hazla alakali bi durum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBu psikolojik olarak değişebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Minimum 20 ile 40 dakika bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. En az 1 saat araliksiz devam etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamali seni
Bosalsada seni bosaltabilir03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOralsiz bosalamazsin sen
Soran+1 yılDenemedi bile her şeyden midesi bulanan biri. Her birliktelik öncesi duş alır temizlenirim koku vs olmaz vücudumda
Cevap sahibi+1 yılO zaman seni haketmiyor
Kendini parmaklamaya devam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçine girer girmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu sorunu çözecek olan yine günün sonunda sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak peki, yönlendiriyorum şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye ama yoruluyor sıkılıyor ve benim vücudum fazla ısındığı için dayanamıyor giriyor
Pislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYalayarak boşaltırım
00 Yorumla
+1 yılMin 30 dk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen süreyi uzatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaslar kaç ne zamandır evlesinn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kısa ya
00 Yorumla
+1 yılSoyle parmaklasin