g*rizekalı ister test ederim ister etmem orası seni hiç alakadar etmez yüzsüzlüğün böylesi ayrıca ben bilimsel konuşuyorum testle alakası yok bunun beyin yoksunu
Bu tamamen yanlıştır. Sünnetten sonra orgazma ulaşmak daha uzun zaman alabilir. Sünnetli bir erkeğin boşalması sünnetsiz bir erkekten ortalama olarak daha uzun sürer. Bu nedenle sünnetli erkekler sünnetsiz erkeklere göre erken boşalmadan daha az muzdariptir. Ayrıca sünnetli bir erkek için penetrasyon farklıdır. Sünnet derisi normalde penisin uzandığı bir tür amortisör görevi görür. Sünnetli bir peniste bu, ilişkinin pürüzsüz ve "kaygan" olduğu anlamına gelir. Bu, sünnetsiz bir penisle daha da zorlaşır ve itme hareketleriyle daha da artar.
üst derinin görevi, cinsel ilişki sırasında kurumayı ve sürtünmeyi azaltarak erken boşalmayı önlemektir. dolayısyla sünnet penis boyunu kısaltır, inceltir ve duyarlılığını azaltır. sünnetle birlikte erkek hazzı %50 ile %80 oranında azalır. sünnetin erken boşalmaya neden olduğu bilim insanlarınca kabul edilmektedir.
Toplumda sünnetin erken boşalmaya neden olduğu yönünde yanlış bir inanış bulunmaktadır. Ancak yapılan çalışmalar sünnetin erken boşalmaya neden olmadığı tam tersi yönde etki gösterdiğini ortaya koymaktadır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
yorumdaki aptllara inanma 5saniye de yapan bile var
🤣🤣🤣🤣🤣5 saniye fazla değilmi
Sana öylesi denk grlmiş demekki
@Skrt050 kanka sen süpersin 🤣🤣
yok türk erkekleri sünnetli olduğundan erken bosalma sorunları vardır mesela bir avrupalı erkekle bir değilsiniz
Hepsini test ettin yani sjsj
g*rizekalı ister test ederim ister etmem orası seni hiç alakadar etmez yüzsüzlüğün böylesi ayrıca ben bilimsel konuşuyorum testle alakası yok bunun beyin yoksunu
Bu tamamen yanlıştır. Sünnetten sonra orgazma ulaşmak daha uzun zaman alabilir. Sünnetli bir erkeğin boşalması sünnetsiz bir erkekten ortalama olarak daha uzun sürer. Bu nedenle sünnetli erkekler sünnetsiz erkeklere göre erken boşalmadan daha az muzdariptir.
Ayrıca sünnetli bir erkek için penetrasyon farklıdır. Sünnet derisi normalde penisin uzandığı bir tür amortisör görevi görür. Sünnetli bir peniste bu, ilişkinin pürüzsüz ve "kaygan" olduğu anlamına gelir. Bu, sünnetsiz bir penisle daha da zorlaşır ve itme hareketleriyle daha da artar.
Sünnetle ne alaka iyimisin ssn
@Skrt050 kime diyorsun?
Vuvv shhs
@endLeSs-LoverSs hahaha
Sana değil, diğer bilmiş bilmiş konuşan şahısa
üst derinin görevi, cinsel ilişki sırasında kurumayı ve sürtünmeyi azaltarak erken boşalmayı önlemektir. dolayısyla sünnet penis boyunu kısaltır, inceltir ve duyarlılığını azaltır. sünnetle birlikte erkek hazzı %50 ile %80 oranında azalır. sünnetin erken boşalmaya neden olduğu bilim insanlarınca kabul edilmektedir.
%80 nedir yahu
Toplumda sünnetin erken boşalmaya neden olduğu yönünde yanlış bir inanış bulunmaktadır. Ancak yapılan çalışmalar sünnetin erken boşalmaya neden olmadığı tam tersi yönde etki gösterdiğini ortaya koymaktadır.
Sevişme bu olaya dahil edilmeli çünkü sekse sevişe oral yapmak için aralar verilerek süreç uzatılır doğru yapan 1 saati geçer
dogru diyorsun. Oral ile başlayıp sonra vajinal peneterasyon yapıp oral ile mola vermek iyi taktik
Bedeni bu değilmi cisellikte doyuma tutkuya ulaştıran ve ılsa o bedeni önce dil ile yaşamak kadar eşsiz bir zevk var mı
inan bana olgunlaşınca insanın bakış açısıda zevkleride değişiyor öncekiler ne kadar sıradanmış deniyor tıpkı cinselliği seks zannetmek gibi
7-15 dk arası normal.
15-25 arası iyi.
25+ çok iyidir.
Yorumlarda atan tutanları kaleye almamalısın.
Erkekler ne sallamış bee. Söylediklerinin 10da 1 anca 😂😂
Partnerıme göre degısıyor ilk postada yarım saatı buluyor 5. Postada 1 saat
Şimdi bir kadın tam bosalcagi zaman erkek orada git gel yapmalı ve kadın boşalınca erkek biraz durup boşalmalı
Ancak kadın tam mutlu olacak erkek erken boşalırsa kadın mutsuz olur
Ön sevisme haric 30 dk sürüyor en az alkol alırsam bu süre 45-50 dk ya çıkıyor.
Abartma diyen varsa denemeye beklerim. Her türlü iddiaya varim
ön sevişme 20 dk , oral 30 dk, ilişki 30 dk.. tabi bu acele ilişki olmadığı zamanlarda oluyo :D
10 dakika dayanabiliyorsa içerde gayet iyi bir süre 😂
Ön sevişme hariç ise 15 dk iyidir
7-8 dakika tam birleşim.
Max 20 dakka oda sağlam olan yorumlar abartı
ben de sacma buldum. bizim turk milleti çok sever gösterisi
Evet severiz maalesef cinsellik apayrı bi konu bizler için
Ortalama 40-50 dk sürüyor
abartma
Abartma mı
Hızlı hızlı okşasam dahi 25 dknın antında boşalamıyorum
hhahhaa
7-15 dk arası normal